Ako to zoves silovanjem onda je San Marino prva kurava u svijetu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Silovanje finske nad san marinom 8-0 a jos 10 min do kraja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Jednim dijelom jest,al et prozvacemo ga nekako drugacije kao npr.?onoffon je napisao/la:Ako je San Marino silovan, onda je kurava
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
sta messi uradi brazilcima

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

evo mene ponovo sad mi treba mepas ali samo da bude mepas i okolo privdno ne treba mi ni ovaj logo ni nista znaci samo mepas.
Ps- nemojte da bude ni ovo Sirokibrijeg. com ni ovaj crveni logo samo mepas. HVALA svima koji pokusaju.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@Faraone. Gdje ćeš to staviti da se rasplačemo ovdje.![]()
Evo nešto od mene, veselo.
[youtube][/youtube]
IspeČi pa reci.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sta li je sa onim likom sto je otisao u rusiju ni traga ni glasa da nije umro od zime ? 
nime smije li se znati sto ti trebaju te reklame ?
ma trebaju mi ,, uglavnom sve je legalno.Samo F.K.S !! je napisao/la:Sta li je sa onim likom sto je otisao u rusiju ni traga ni glasa da nije umro od zime ?
PS: Samo F.K.S bil ti bilo mrsko uraditi mi ovo, ako di dobar sa PS ?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne znam ja sa fs radit bgm
- Megamon
- Kontakt:
Opet mi se jede nesto slatko 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nestalo kolaca a ?Megamon je napisao/la:Opet mi se jede nesto slatko
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
aj navrati ima kod meneMegamon je napisao/la:Opet mi se jede nesto slatko
Rođen s tobom da budem
- Megamon
- Kontakt:
Ne volim baklavu,inace pojeo sam citavu oblatnu,pola rolata sa bananom i da bilo je nekakvih kolaca uruzice nesto tako se zove al' njih nisam jeo.Elegant je napisao/la:BaklavaMegamon je napisao/la:Opet mi se jede nesto slatko
Rek'o sam staroj da sutra opet napravi onaj rolat i oblatnu jer jednostavno te tjeraju da ih jedes
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ocami zadnje moje pitanje vezano za racunare pa ako znate recite:
posto sam instalirao program za jednu igricu trebam sada napraviti sve datoteke u jednom folderu "non-read only"ali kada odem na "properities"i to sve uradim kada se vratim nazad to ne uspjeva...samo mi pise da odem na "security" i da trebam dobiti dozvolu za to mjenjanje.kada odem tu,sta god da postavim ne uspjeva nikako.ali stvarno ne razumijem sta god postavim samo mi pokvari igricu..
posto sam instalirao program za jednu igricu trebam sada napraviti sve datoteke u jednom folderu "non-read only"ali kada odem na "properities"i to sve uradim kada se vratim nazad to ne uspjeva...samo mi pise da odem na "security" i da trebam dobiti dozvolu za to mjenjanje.kada odem tu,sta god da postavim ne uspjeva nikako.ali stvarno ne razumijem sta god postavim samo mi pokvari igricu..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ja sad pravio kuglof stara popizdila, fino se ispeko samo se raspoMegamon je napisao/la:Opet mi se jede nesto slatko
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
kako sam se ugojio za 3-4 dana 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni šećer skoro na 9 skočio moram definitivno da se primirim.Samo F.K.S !! je napisao/la:kako sam se ugojio za 3-4 dana
- Megamon
- Kontakt:
Jos uvjek nisam prezalio svoj nick Hairlija
A vala koji su me racku banovali kad su znali da cu se vratiti
A vala koji su me racku banovali kad su znali da cu se vratiti
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
nek mi je sretan 2000-ti post
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], galia95, Jabroni, RobertHrkac555 i 62 gosta.