NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Nezna od kud sad ekipa nevalja, a jos prosle god nadigrali goska i radnika sa sarajevom se iole nosili.
Jos se solidno pojacali konkurencija zdravija odjednom neznamo igrat.
Pa i prosle god da smo igrali zavrsili bi medzu prvih 5 100%
Jos se solidno pojacali konkurencija zdravija odjednom neznamo igrat.
Pa i prosle god da smo igrali zavrsili bi medzu prvih 5 100%
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zajebancija ili ne, spominjanje Zaima u bilo kakvom kontekstu je zlonamjerno. Valjda nam zafalilo stimanja na maramicu i fiktivnih ugovora, pa cemo i najveca **** kluba ovdje spominjati.
Celik!3,2,2.
Sto posto, da je polusezona pa da ovako komentariše pa bi svi ovdje rekli opravdano. Mi ni prvo kolo nismo odigrali on već počeo pesimista biti. Što napisa neko, ili mu je prohakan profil ili mu se nešto desilo, hatme mu dohakaleredbull93 je napisao/la: ↑31 jul 2023, 09:53Taman convicts popustio, truhlo poceo
Ako se i dalje zajebajes, losa ti je furka skroz. Clan si viber grupe i znas kako stvari stoje, tako da nema potrebe za tim. Da je polusezona i da smo 9ti na tabeli, rekao bi ok, upravu si. Ovako samo previse nerovoze, a tek treba da ih vidimo. Sto je najgore citaju vjerovatno ovo svi i savjet klubu da pokusa utjecati na igrace i strucni stab da se sklone od foruma i drustvenih mreza, pogotovo ako bude neki poraz.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Najveca pobjeda kluba ce biti kad odblokiramo racun i ustrojimo omlad pogon naravno velicina kluba i novi zaokret ce biti i ako Duvnjak upise npr 3 poraza da imas puno povjerenje u njega i da ga pustis do polusezone ili kraja sezone pa onda praviti analize neke.Najlakse je trenere mijenjat treba nam sistem povjerenje i zajednistvo
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sta nam je ovo s travom, na par mjesta je nema nikako

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Moguce da je to normalno, jer sinoc gledam na Poljudu Hajduk - Rijeka, dosta vise trave fali:

Vidim dosta novih 12 igrača se priključuje u zadnje vrijeme(danas nova 2) što je za pohvalu
a zna li neko slucajno da li se uspijevaju sacuvati vec postojeći od prosli godina.
I kako bi valjalo da se barem uspije vratiti koji stari sponzor( tipa Almy Hifa, Itc, Mittal....)..jedva čekam i taj naš račun da bude čist.
ITC dobi zgradu Hitne da gradi od juga 20 metara 8.5 miliona čovječe. A ako se ne varam pričalo se da od naseg kluba i kamate potrazuje..Takvi lokalni giganti sa višemilionskim prometima bi mogli barem 30-50k izdvajati godišnje za Čelik. Da ne govorim o milijardama prometa kao Mittal.

I kako bi valjalo da se barem uspije vratiti koji stari sponzor( tipa Almy Hifa, Itc, Mittal....)..jedva čekam i taj naš račun da bude čist.
ITC dobi zgradu Hitne da gradi od juga 20 metara 8.5 miliona čovječe. A ako se ne varam pričalo se da od naseg kluba i kamate potrazuje..Takvi lokalni giganti sa višemilionskim prometima bi mogli barem 30-50k izdvajati godišnje za Čelik. Da ne govorim o milijardama prometa kao Mittal.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hajmo ljudi spustite loptu, čitam forum od kantona i ovo je do sada najjadnija svađa. Je** te nije ni počela sezona vec ste počeli jest go*na. Klub ima ambiciju, ima viziju i ono najvažnije ima i plan kako to sve da ostvari. Naravno da ce biti mnogo uspona i padova ali takav ti je život.
Inače ovo je moj prvi komentar od kako pratim forum, nisam vise mogao citati gluposti
Inače ovo je moj prvi komentar od kako pratim forum, nisam vise mogao citati gluposti
@avenija
Naravno da se sačuvaju i oni od prošlih godina. Čak i veliki broj fizičkih lica je sve tri godine uzeo učešće...
Naravno da se sačuvaju i oni od prošlih godina. Čak i veliki broj fizičkih lica je sve tri godine uzeo učešće...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Samo ne treba biti bezobrazan.Previse se umazilo pobjedama i sad su ljudi gladni.Ocekuje se prvo mjesto, minimalno 4 transfera od makar po milion i osvajanje kupa.Obavezan je izlazak u Evropu.Niko ne valja,lose igraju a svi citaju forum.Smanjite negativu i price, brzo ce doci do razocarenja.
!
Jbtt čitam forum zadnjih dana i ne mogu vjerovati šta se piše ovdje.
Pa jeste li vi ljudi svjesni da klub još ima dosta dugova da rijesi dovedeni su igrači koji se mogu plaćat uz to i da se vraćaju dugovi .Pa pitate li se vi sto ekipa ne ode na Kupres ili sto jos racun nije odbolkiran ?
Sto se tice pripremnih tekmi Pa evo vam cist primjer gdje ništa ne moraju pripremne da znače
Zvijezda 09 pobijedi na pripremnoj Tuzlu City 3:0 a jučer ta Tuzla ista podere Gosk u PL a Zvijezda dobije od Veleza 5 golova u svojoj mreži.
Pustite pripremne one služe za uigravanje vidjet ćemo kakvi će biti u prvenstvu
Jedino sto me u prvenstvu strah napada našeg posto smo tu najtanji ali eto vidjet ćemo koga će dovest od napadača.
Lagano opustite se ljudi nije nam cilj ulazak u PL zato su i dovedeni ovakvi igrači sve ce biti dobro akobogda.
Pa jeste li vi ljudi svjesni da klub još ima dosta dugova da rijesi dovedeni su igrači koji se mogu plaćat uz to i da se vraćaju dugovi .Pa pitate li se vi sto ekipa ne ode na Kupres ili sto jos racun nije odbolkiran ?
Sto se tice pripremnih tekmi Pa evo vam cist primjer gdje ništa ne moraju pripremne da znače
Zvijezda 09 pobijedi na pripremnoj Tuzlu City 3:0 a jučer ta Tuzla ista podere Gosk u PL a Zvijezda dobije od Veleza 5 golova u svojoj mreži.
Pustite pripremne one služe za uigravanje vidjet ćemo kakvi će biti u prvenstvu
Jedino sto me u prvenstvu strah napada našeg posto smo tu najtanji ali eto vidjet ćemo koga će dovest od napadača.
Lagano opustite se ljudi nije nam cilj ulazak u PL zato su i dovedeni ovakvi igrači sve ce biti dobro akobogda.
Ispravno je:"nije nam PRIMARNI cilj prvo mjesto"
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Samo vrh tabeleJonjić: Za rođendan kluba imat ćemo odblokiran račun, narednu sezonu idemo u borbu za vrh tabele

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
kako truhla tema, sta je ovo..koji trol yebote, lik nagrajisao, sam sebe yebe u zdrav mozak:-)
Povedi nas duvnjaceDuvnjak obećava da će Čelik u Premijer ligu: "Bogami ćemo učiniti sve da se radujemo titulama"

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koliko si plaćen Truhlo, de i nama završi šta 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
A i do nas je što uvijek palimo na ovakve i potrošimo 3-4 stranice na gluposti
Razocaran sam prelaznim rokom i imam pravo da napisem svoje vidjenje. Poslje klisa najave kako cemo se boriti za vrh, te cak i napasti PL, a onda dovedeni juniori i treceligaski kvalitet. Poslje 3 pripremne ukakio se duvnjak kad je vidio da ne moze meda na terenu, pa sad panika daj napadaca, daj veznjaka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.