FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Cmilja je kod vecine simbol loseg prelaznog roka i Hadzijinog lopovluka. Raja bijes prema Hadziji ispoljava kroz pljuvanje Cmiljanica. Da igra kao Salah dzaba mu, bice pljuvan.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:02Sta frajer sa istoka yebe i psuje sve mrtvo i zivo Cmiljanicu, gleda ga Cmilja ne vjeruje
Slicno je u reprezentaciji sa Petevom, raja nece realno da sagleda da je frajer trenercina, nego je vecini u glavi Petev=Vico i Miske
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zašto oduzeti Cmiljanića?MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:04To je to, ništa dodati, možda Cmiljanića oduzetiNisamInSajder je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:01Kako trener može biti kriv za 4-5 zicera koje su promašili igrači? Prošlu sezonu nismo ni stvarali šanse, ove sezone u par utakmica imaš po nekoliko prilika, ko malo dublje pogleda utakmicu može vidjeti da ima ideja prema kojim Sablić želi da ekipa igra, ali jednostavno nema dovoljno kvaliteta u igračkom kadru da se to realizuje. Druga stvar, veliki dio ekipe, da ne kažem čitava ekipa, nije fizički spremna za čitavu utakmicu.
U napadu se moraju dovesti 2 igrača, kvalitetna i Cmiljanić mora igrati u prvih 11. Lijevo krilo se mora dovesti.
Dva ciklusa priprema su minimum koji treba treneru da spremi ekipu, Sablić nije imao niti jedan.![]()
Zna li se je li Kapićeva povreda ozbiljnija ili..?
Bodul, Bagarić, Ahmetović, Fanimo, Varešanović, Hebibović, Velkoski i Cmiljanić su naši ofanzivci.
Fanimo i Varešanović su injury prone izgleda, a i ruku na srce nisu tokom sezone ništa pokazali u ono malo minuta. Bagarić i Bodul što sezona više odmiče lošiji su, obojica nisu spremni za pola utakmice, Bodul pokazao da je majstor u 3-4 utakmice sa par poteza i to je to, kopija Sušića, razlika je što Bodul ima gol i asistenciju više, ali slične stvari rade. Bagarić prve dvije utakmice dobar, od tad loš, u pojedinim momentima čak i kvari napad, uprskao je protiv Tuzle utakmicu, smetao Cmiljaniću. Ahmetović, jednostavno ne može, 36 godina. Hebibović = no comment, ispričana knjiga. Velkoski isto kao Ahmetović, ali tri godine manje.
Cmiljanić je jedini konstantan, uvijek je u igri, uvijek želi napadati gol i ima kvalitet, kod njega se vidi strah od povrede, pa u momentima izgleda kao da igra sa ručnom, ali sve u svemu igra odlično. Njega u špic do kraja polusezone, a iza njega koristiti Bodula ili Kobiljara.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je toNisamInSajder je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:26Zašto oduzeti Cmiljanića?MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:04To je to, ništa dodati, možda Cmiljanića oduzetiNisamInSajder je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:01Kako trener može biti kriv za 4-5 zicera koje su promašili igrači? Prošlu sezonu nismo ni stvarali šanse, ove sezone u par utakmica imaš po nekoliko prilika, ko malo dublje pogleda utakmicu može vidjeti da ima ideja prema kojim Sablić želi da ekipa igra, ali jednostavno nema dovoljno kvaliteta u igračkom kadru da se to realizuje. Druga stvar, veliki dio ekipe, da ne kažem čitava ekipa, nije fizički spremna za čitavu utakmicu.
U napadu se moraju dovesti 2 igrača, kvalitetna i Cmiljanić mora igrati u prvih 11. Lijevo krilo se mora dovesti.
Dva ciklusa priprema su minimum koji treba treneru da spremi ekipu, Sablić nije imao niti jedan.![]()
Zna li se je li Kapićeva povreda ozbiljnija ili..?
Bodul, Bagarić, Ahmetović, Fanimo, Varešanović, Hebibović, Velkoski i Cmiljanić su naši ofanzivci.
Fanimo i Varešanović su injury prone izgleda, a i ruku na srce nisu tokom sezone ništa pokazali u ono malo minuta. Bagarić i Bodul što sezona više odmiče lošiji su, obojica nisu spremni za pola utakmice, Bodul pokazao da je majstor u 3-4 utakmice sa par poteza i to je to, kopija Sušića, razlika je što Bodul ima gol i asistenciju više, ali slične stvari rade. Bagarić prve dvije utakmice dobar, od tad loš, u pojedinim momentima čak i kvari napad, uprskao je protiv Tuzle utakmicu, smetao Cmiljaniću. Ahmetović, jednostavno ne može, 36 godina. Hebibović = no comment, ispričana knjiga. Velkoski isto kao Ahmetović, ali tri godine manje.
Cmiljanić je jedini konstantan, uvijek je u igri, uvijek želi napadati gol i ima kvalitet, kod njega se vidi strah od povrede, pa u momentima izgleda kao da igra sa ručnom, ali sve u svemu igra odlično. Njega u špic do kraja polusezone, a iza njega koristiti Bodula ili Kobiljara.

Samo što se ne bi složio za Darka, pravio bi i danas razliku, ali viroza ga je poremetila, danas nije uopste ni bio planiran za prvih 11, ali eto Fanimo se povrijedi pa poremeti planove.
Od Bagarića sam dosta više očekivao, baš je razočarao, zato Hamzu zaganjati, pa nekako one Bugare premuntati da nam ga ostave za stalno. Amoah bi bio pun pogodak, ne bi sigurno skup bio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sve ovo nabrojano, Kobiljar, Cmiljanić itd su poluigrači, kamo sreće da umjesto njih imamo jednog ozbiljnog. Ali i pored toga, ogromna je odgovornost na Sabliću. Izvesti u vezi Palića i Đokanovića je samoubistvo.
Bruka Allaha mi, mene stid i žao mi ponašanja takvih debila.JavierBosnia je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:02Sta frajer sa istoka yebe i psuje sve mrtvo i zivo Cmiljanicu, gleda ga Cmilja ne vjeruje
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kobiljar danas najbolji, Lazic solidan, Bodul, Kapic i Merso isto prolazna ocjena. Ostalo odron.
Mi sta uradimo do 20.minute to je to, ako dotad ne zabijemo mi mozemo slobodno izaci s terena. Fali kondicije, fali prodornosti, i fali neko da zna gol dati.
Napadac pod obavezno na zimu.
Mi sta uradimo do 20.minute to je to, ako dotad ne zabijemo mi mozemo slobodno izaci s terena. Fali kondicije, fali prodornosti, i fali neko da zna gol dati.
Napadac pod obavezno na zimu.
Naravno, kad ih ima neotesanih, jos gore kad djeca to moraju da slusaju. To nije nista cudno od Istoka nije prvi put da psuju Cmiljanicu. Na Kosevu uvijek ima 600-700 onih koji su tu bez obzira na sve.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Pod hitno pokusati raskinut ugovor na zimu sa:
Kanuric(ne treba nista reci)
Islamovic(Frajer uzima platu a povrijedjen vise od godinu dana,dovidjenja)
Imamovic(skroz beskoristan,nema ga vise ni na klupi,u Olimpicu nije mogao igrati)
Palic(beze igrac vala,nez ni sto se dovodio)
Oremus(pored Sabanovica ni minute vise ne treba dobiti)
Konjalic(Lik skoro 21 godinu ima,niko ne zna ni ko je on)
Varesanovic(sklon povredama,padne=povrijedi se,dovidjenja)
Dervisagic(posudba,ali ne u slabiju ligu)
Velkoski(odavno za penzije)
Djokanovic(pokusati prodati za bilo sta)
Fanimo(isto kao i Djokanovic)
Kad bi sa svim ovim igracima raskinuli ugovor i prodali ovu zadnju dvojicu bar za neku sicu,itekako bi rasteretili budzet.Jedino za Mirka sam se dvoumio ovdje,zna nekad fino odigrati ali bolji od Sabanovica nije.Mozda probati dogovoriti neko snizenje plate(na koje on nece pristati,a onda fino posaljes ga na tribine)
Lijevi bek,lijevo krilo,napadac moraju se dovesti
Kanuric(ne treba nista reci)
Islamovic(Frajer uzima platu a povrijedjen vise od godinu dana,dovidjenja)
Imamovic(skroz beskoristan,nema ga vise ni na klupi,u Olimpicu nije mogao igrati)
Palic(beze igrac vala,nez ni sto se dovodio)
Oremus(pored Sabanovica ni minute vise ne treba dobiti)
Konjalic(Lik skoro 21 godinu ima,niko ne zna ni ko je on)
Varesanovic(sklon povredama,padne=povrijedi se,dovidjenja)
Dervisagic(posudba,ali ne u slabiju ligu)
Velkoski(odavno za penzije)
Djokanovic(pokusati prodati za bilo sta)
Fanimo(isto kao i Djokanovic)
Kad bi sa svim ovim igracima raskinuli ugovor i prodali ovu zadnju dvojicu bar za neku sicu,itekako bi rasteretili budzet.Jedino za Mirka sam se dvoumio ovdje,zna nekad fino odigrati ali bolji od Sabanovica nije.Mozda probati dogovoriti neko snizenje plate(na koje on nece pristati,a onda fino posaljes ga na tribine)
Lijevi bek,lijevo krilo,napadac moraju se dovesti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 okt 2021, 21:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ali Ahmetoviću sa 36 i kusur godina, dati ugovor na još dvije godine, je debilizam kakav moderni fudbal ne pamti 

-
- Kontakt:
Ma problem je što se Sablić izgubio u rotacijama i to nas sad žestoko košta. Morao je raditi na tome da stabilizuje početni sastav, pa onda rotirati i mijenjati štošta kad sastaviš temelj.
Dakle, pretpostavljam da neće biti smijenjen bez obzira na sve prije zime, dakle ima još 6 ligaških utakmica do polusezone u kojima može nešto i uigrati.
Odluči se za početnih 11 i nek igraju 90% vremena. Daj samo da dvije ili tri utakmice zaredom gledamo isti početni sastav, kakav god je. Ovako ne možeš znači na čemu si nikako. Ja bih igrao do polusezone 4-2-3-1 da se bar mrvu stabilizujemo i to: Dizdarević, Šabanović, Pidro, Lazić, Dupovac, Đokanović, Kapić, Bodul, Fanimo, Kobiljar, Ahmetović.
Navedoh ovih 11 jer smatram da će Sablić ovako razmišljati, a lično bih preferirao Ramića ispred Đokanovića i Bagarića ispred Ahmetovića. Ali svejedno, nek on odabere 11 igrača, taman da je jedan od njih Palić kojeg bih večeras otjerao da se mene pita. I nek ih uigrava brate, nek igraju zajedno po svaku cijenu pa da vidimo šta se može. Sa konstantnim pretumbavanjem, apsolutno nas nigdje nema.
Dakle, pretpostavljam da neće biti smijenjen bez obzira na sve prije zime, dakle ima još 6 ligaških utakmica do polusezone u kojima može nešto i uigrati.
Odluči se za početnih 11 i nek igraju 90% vremena. Daj samo da dvije ili tri utakmice zaredom gledamo isti početni sastav, kakav god je. Ovako ne možeš znači na čemu si nikako. Ja bih igrao do polusezone 4-2-3-1 da se bar mrvu stabilizujemo i to: Dizdarević, Šabanović, Pidro, Lazić, Dupovac, Đokanović, Kapić, Bodul, Fanimo, Kobiljar, Ahmetović.
Navedoh ovih 11 jer smatram da će Sablić ovako razmišljati, a lično bih preferirao Ramića ispred Đokanovića i Bagarića ispred Ahmetovića. Ali svejedno, nek on odabere 11 igrača, taman da je jedan od njih Palić kojeg bih večeras otjerao da se mene pita. I nek ih uigrava brate, nek igraju zajedno po svaku cijenu pa da vidimo šta se može. Sa konstantnim pretumbavanjem, apsolutno nas nigdje nema.
Cuj losa nam fizicka sprema a otjerali neznalicu i online trenera Jelu ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sve si super napisao.Identično je i Kodro radio, s tim što je on iskristalisao prvih 11 na jesen 2014, a onda iz neobjašnjivih razloga počeo da rotira i izmišlja pozicije tokom proljeca 2015 i naravno dobio je otkaz, jer nas je to rotiranje koštalo bruku bodova i ispadanja iz kupa.Da je ostao trener, titulu sigurno ne bi uzeli.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 okt 2021, 20:59Ma problem je što se Sablić izgubio u rotacijama i to nas sad žestoko košta. Morao je raditi na tome da stabilizuje početni sastav, pa onda rotirati i mijenjati štošta kad sastaviš temelj.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kao što sam i očekivao, napretka nema ni poslije reprezentativne pauze.
-
- Kontakt:
Šta znaš, možda bude napretka nakon trece rep. pauze, koja ce trajati od 8 do 19 novembraGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 okt 2021, 21:46Kao što sam i očekivao, napretka nema ni poslije reprezentativne pauze.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 17 okt 2021, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
3 boda su 3 boda. ostalo mene za sad ne zanima. zimus treba fino vidit kako dalje.
Treba sad gledati kasno će biti na zimu
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Al kad je Pidro vrati glavom iz auta u for igracu posusja 

Moćne Horde danas

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Morto, moze li poslije utakmica da bude anketa kako smo zadovoljni utakmicom, od 1 do 5 ili nesto tako?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.