Slucaj GS i LAL je nista u poredjenju sa misljenjem navijaca Lakersa o Jamesu prije i nakon njegovog dolaska u Lakerse.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:32Tako je, tebi vrlo dobro poznat termin kao navijacu GSa i LAL. Samo se presaltas.![]()
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
@nez realno trazis izgovor za kawhija, kakve veze ima ekipa da je on najvazniju utakmicu sezone podbacio totalno, choke veci ne moze biti, covjek ubacio 0 poena u zadnjoj, kakve veze ima sad ekipa, on je trebao vuci.
Tako ti je kad si na vrhu, nemas pravo odmora. Da je on igrao na superstar nivoju ko sto se je od njega ocekivalo, pa haj mozda bi mogao pravdati choke nekako da je do ekipe, ali u zadnjoj 1/4 ubaciti 0 poena, i pisati o nekim izgovorima je smijesno.
I na kraju sam si doveo PG-ja, nema odnosa do ekipa ko lider i tu ti je rezultat, ko ga sisa, nek sad snosi posljedice ko sto su jih nosili svi do sad.
Tako ti je kad si na vrhu, nemas pravo odmora. Da je on igrao na superstar nivoju ko sto se je od njega ocekivalo, pa haj mozda bi mogao pravdati choke nekako da je do ekipe, ali u zadnjoj 1/4 ubaciti 0 poena, i pisati o nekim izgovorima je smijesno.
I na kraju sam si doveo PG-ja, nema odnosa do ekipa ko lider i tu ti je rezultat, ko ga sisa, nek sad snosi posljedice ko sto su jih nosili svi do sad.
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 16 sep 2020, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa obzirom na tvoj stav o zavjerama oko korone, vrlo je lako je zakljiciti o stepenu inteligencije

- Nail for Real
- Kontakt:
Pa ne znam sta je problem, Clutch navija za LeBrona kad mu nema ekipe, Nez navija za svaku ekipu koja igra protiv LeBrona. Stvarno djetinjasto ponasanje govoriti nekome koga treba simpatisati kad mu ispadne ekipa.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je posebna prica u kojem oni misle da mi ostali imamo pamcenje od 2 dana. Da ne govorimo nekom hvaljenju DEN sinoc (zna se da je razlog samo eliminacija najvece prijetnje LAL), a do tada se Jokic ismijavao na svakom cosku.TheChief je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:37Slucaj GS i LAL je nista u poredjenju sa misljenjem navijaca Lakersa o Jamesu prije i nakon njegovog dolaska u Lakerse.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:32Tako je, tebi vrlo dobro poznat termin kao navijacu GSa i LAL. Samo se presaltas.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gdje ja to navijam za svaku ekipu protiv Jamesa?Nail for Real je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:40Pa ne znam sta je problem, Clutch navija za LeBrona kad mu nema ekipe, Nez navija za svaku ekipu koja igra protiv LeBrona. Stvarno djetinjasto ponasanje govoriti nekome koga treba simpatisati kad mu ispadne ekipa.
@epi Po usima opet, pa cemo na drugu temu.Srce moje zeleno.Kad ne znas sta ces, opalis po licnim uvredama.

- Nail for Real
- Kontakt:
Necemo se praviti ludiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:42Gdje ja to navijam za svaku ekipu protiv Jamesa?Nail for Real je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:40Pa ne znam sta je problem, Clutch navija za LeBrona kad mu nema ekipe, Nez navija za svaku ekipu koja igra protiv LeBrona. Stvarno djetinjasto ponasanje govoriti nekome koga treba simpatisati kad mu ispadne ekipa.
@epi Po usima opet, pa cemo na drugu temu.Srce moje zeleno.![]()

Moja poenta je, svako ima igraca/ekipu kojoj zeli najbolje ako vec njegova ekipa ne moze nista. To je normalno u sportu. Prvi ja sam navijao za Denver, Bayern, Toronto

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma kakav Kawhi, frajer prije svega nikad nece biti lider, nije on za takve stvari za razliku od Brona koji je opet stvorio finu atmosferu u ekipi,tako je bilo gdje god je igrao i kako ne gotiviti takvog igraca
a samo se treba malo sjetiti serendanja u vezi Lakersa na pocetku sezone, previse novih igraca, upitni karakteri, Rondo McGee Howard glavobolja, losa hemija blabla...
na kraju Clippe pukose po savovima
a samo se treba malo sjetiti serendanja u vezi Lakersa na pocetku sezone, previse novih igraca, upitni karakteri, Rondo McGee Howard glavobolja, losa hemija blabla...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hocemo se "praviti ludi", jer sam ja vec pisao milion puta...Komentarisem sve i svakoga, ali me niciji rezulatati ne doticu, osim rezultata SA.Nail for Real je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:44Necemo se praviti ludiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:42Gdje ja to navijam za svaku ekipu protiv Jamesa?Nail for Real je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:40Pa ne znam sta je problem, Clutch navija za LeBrona kad mu nema ekipe, Nez navija za svaku ekipu koja igra protiv LeBrona. Stvarno djetinjasto ponasanje govoriti nekome koga treba simpatisati kad mu ispadne ekipa.
@epi Po usima opet, pa cemo na drugu temu.Srce moje zeleno.![]()
.
Moja poenta je, svako ima igraca/ekipu kojoj zeli najbolje ako vec njegova ekipa ne moze nista. To je normalno u sportu. Prvi ja sam navijao za Denver, Bayern, Toronto, ne mogu biti neutralan kad gledam neku utakmicu. Meni to nije nikakav problem.
Prvi si presao na licni nivo 
Jeste ja koji vec 2 godine pricam da je Jokic najbolji centar lige sam ga ismijavao na svakom koraku hahhahaha

Jeste ja koji vec 2 godine pricam da je Jokic najbolji centar lige sam ga ismijavao na svakom koraku hahhahaha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vrlo moguce. Ovo je i Pop izjavio cini mi se prosle sezone, pa mnogo ismijavali kad sam prenio, tipa "butthurt", "sad nista ne valja kad je otisao" i sl.Balon je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:45Ma kakav Kawhi, frajer prije svega nikad nece biti lider, nije on za takve stvari za razliku od Brona koji je opet stvorio finu atmosferu u ekipi,tako je bilo gdje god je igrao i kako ne gotiviti takvog igraca
@epi Ja nicim nisam uvrijedio.To si ti.Osoba koja fura nesto sto je i kad je popularno.Sigurno da ja nisam odredio takav tvoj karakter.Ti vec vrijedjas neciju inteligenciju bez znanja o istoj.
U pogledu Jokica, nisam ciljao na tebe, pronasao si se sam, ali ako ces mak na konac, itekako si ismijavao i DEN i njegovu odbranu.
Pa i petu utakmicu je na 3-1 odigrao na bolesnom superstar nivou i jos plus i George odigrao dobru utakmicu i opet su izgubili i prosuli prednost. ovdje se iz aviona vidi u cemu je problem, vidjelo se to i protiv Dallasa, cijela ekipa je kao tim podbacila, ispali bi od Dallasa da je Porzingis bio zdrav, pobjedjivali na misice a kada je tako zna se ko je kriv, trener.Edviin je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:38@nez realno trazis izgovor za kawhija, kakve veze ima ekipa da je on najvazniju utakmicu sezone podbacio totalno, choke veci ne moze biti, covjek ubacio 0 poena u zadnjoj, kakve veze ima sad ekipa, on je trebao vuci.
-
- Kontakt:
Yebi ga NEZALAGNJE , tako ti je to kad pišeš o ispravnosti testova i posumnjaš u ono što nam država servira , odmah si paglu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa čovjek je upravu, a ovaj ga sprda za to...
Da, sigurno zbog toga. Nikako zbog prica o belosvetskim zaverama svjetskih mocnika.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 sep 2020, 01:10Yebi ga NEZALAGNJE , tako ti je to kad pišeš o ispravnosti testova i posumnjaš u ono što nam država servira , odmah si paglu![]()
To nemas sta, citav PO se je krivilo PG-ja za katastrofalne utakmice, za kawhija skoro pa niko nije napisao nista slabo jer je stvarno nosio ekipu!japa je napisao/la: ↑16 sep 2020, 23:23Pa i petu utakmicu je na 3-1 odigrao na bolesnom superstar nivou i jos plus i George odigrao dobru utakmicu i opet su izgubili i prosuli prednost. ovdje se iz aviona vidi u cemu je problem, vidjelo se to i protiv Dallasa, cijela ekipa je kao tim podbacila, ispali bi od Dallasa da je Porzingis bio zdrav, pobjedjivali na misice a kada je tako zna se ko je kriv, trener.Edviin je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:38@nez realno trazis izgovor za kawhija, kakve veze ima ekipa da je on najvazniju utakmicu sezone podbacio totalno, choke veci ne moze biti, covjek ubacio 0 poena u zadnjoj, kakve veze ima sad ekipa, on je trebao vuci.
Doc ima ocito probleme sa zatvaranjem utakmice, a i kad pogledas da je jedini trener sto je propusio 3-1 sa tri razlicite ekipe treba staviti pod upitnik njegove realne kvalitete...
E sad gledajuci samo game 7, niko kroz 5 godina nece pricati o game 5-6, treba biti realan i gaziti ga za sve, jer je za nekoga njegovog ranga odigrao vjerovatno najslabiju utakmicu u karieri, kad uzmes u obzir koliko je ta utakmica bila vazna. 0 poena u zadnjoj 1/4, sve sto je bacio je promasio, to nije kriv niko drugi osim njega. Ja razumijem da je covjek bio izcrpljen, ali za game 7 nema pravdanja i ono sto je on pokazao je sramota.
- anonymousHD
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.