Kako nisam, brateu. Eto vidis, da mi se sta desilo, nosio bi me na dusi, a ne bi to ni znao. Tuzno je to.BitiSrcemVezan je napisao/la:Vjeruj da sam bio napisao zet, pa izbrisao![]()
jesil' se to plaho bila prepala
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
''Sve smo se dogovorili s Chelseajem, londonski klub je pristao, samo se čeka potvrda samog fudbalera, ali mislim da neće biti nikakvih problema'', kazao nam je Abdulah Ibraković, sportski direktor kluba iz Titove 38b.
Izjava Ibraka od prije par dana. Šta se od tada promjenilo, Bog dragi zna. Ako ne dovedu bar još jednog golmana, pa kojeg god teško da može biti gori od ovog, osjedit' ćemo s ova 2 rahitičara na golmanskoj poziciji. A tek kad nas poslije Travnika uhvate muke oko terena na Koševu...
Izjava Ibraka od prije par dana. Šta se od tada promjenilo, Bog dragi zna. Ako ne dovedu bar još jednog golmana, pa kojeg god teško da može biti gori od ovog, osjedit' ćemo s ova 2 rahitičara na golmanskoj poziciji. A tek kad nas poslije Travnika uhvate muke oko terena na Koševu...
1946
Ima li te?MCMXLVI je napisao/la:Budi sutra na forumu 14-16 javit cu ti. Mozda ipak odem.HZ1407 je napisao/la:Ima li ko1 slobodno mjesto za travnik? Moze i na pp
Da smo danas igrali u Travniku bilo bi nas dole vise od 90 % utakmica koje su jucer igrale,ili danas igraju kao domacini. :urnebes:Svi se raduju dolasku Sarajeva,jer tad u svim gradovima vlada euforija za nogometom.Pa Travnik u istoriji nije imao skuplje karte (5-10 km) za jednu nogometnu takmicu.Da ne pricamo kako im tek rade ugostiteljske radnje,kafici,restorani itd.itd.
Protiv Lištice ocekujem preko 10.000 milja.
Protiv Lištice ocekujem preko 10.000 milja.
-
- Kontakt:
Nije ni do čelzija ni do Ibrakovic već do Delača koji traži 10 a nasi 8, eto to je u pitanju...
Tek ustao, imas ppHZ1407 je napisao/la:Ima li te?MCMXLVI je napisao/la:Budi sutra na forumu 14-16 javit cu ti. Mozda ipak odem.HZ1407 je napisao/la:Ima li ko1 slobodno mjesto za travnik? Moze i na pp

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
frajer jedan od najzasluzhnijih za titulu,odrek"o se bruke para da brani za nas,al" ne,2 milje su problem,sad neche nikako,tupi je realnost,nek" nam je Bog na pomochi
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Treba se dogovoriti sa prijateljskom Slobodom oko Pirica. Ne vidim problem zasto bi i minimalna odsteta bila problem. Oni imaju jos jednog golmana koji je solidan. Ili im ponuditi Ostrakovica + pare ili neke igrace Kovacevic/Baric. Mislim da se sve moze dogovoriti kada se hoce.jurisicduska je napisao/la:Pirić je propao upravo zbog Delača, jer se nije znalo hoće li neće li, na kraju kad je došao Delač, Pirić je otpao, normalno da hoće da brani jer i treba braniti evo sad je bolji 24 puta od ovog našeg, a mlad. I trebali su ga dovesti. Ibro i Abdihodžić nikad nisu potencijal bili, ovaj momak jeste. Al eto daj Oštrakovića pa daj Delača...
Ne i ja Kovacevica dao niposto. Eto im Baric Protic nek biraju. Al iskreno Ibrakovic je posteno usro sa ovim , jos ako je radi 2000 koji si ga k.rac ceko ondaAjax je napisao/la:Treba se dogovoriti sa prijateljskom Slobodom oko Pirica. Ne vidim problem zasto bi i minimalna odsteta bila problem. Oni imaju jos jednog golmana koji je solidan. Ili im ponuditi Ostrakovica + pare ili neke igrace Kovacevic/Baric. Mislim da se sve moze dogovoriti kada se hoce.jurisicduska je napisao/la:Pirić je propao upravo zbog Delača, jer se nije znalo hoće li neće li, na kraju kad je došao Delač, Pirić je otpao, normalno da hoće da brani jer i treba braniti evo sad je bolji 24 puta od ovog našeg, a mlad. I trebali su ga dovesti. Ibro i Abdihodžić nikad nisu potencijal bili, ovaj momak jeste. Al eto daj Oštrakovića pa daj Delača...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ljudi tupi na golu ili delac mi nebi trebali da imamo problema u ovoj saban ligi,ali trebamo uzeti golmana iducu godinu za evropu ako ce delac doci pa otici kad je najpotrebniji onda ne hvala
Samo Sarajevo
Pa ako je Piric zahtjevao da bude prvi golman ( a nije se znalo sta ce biti oko Delaca ) onda i nije imao velikog izbora oko Pirica tada. Mada mogao se je dogovoriti i sa drugi golmanom nekim. I Delac isto zasluzuje da se ga proba nagovoriti i da se ga saceka. Sve ja to meni jasno. Vidjecemo po meni je Ibrakovic kada se gleda sve ukupno odradio dobar posao.paulus je napisao/la:Ne i ja Kovacevica dao niposto. Eto im Baric Protic nek biraju. Al iskreno Ibrakovic je posteno usro sa ovim , jos ako je radi 2000 koji si ga k.rac ceko onda
Sto se tice Stojceva i Atromitosa to mi izgleda realna mogucnost. Covjek se je poigravao sa njima prosle sezone. Tako da ne vidim razlog zasto nebi ljudi platili "normalnu" odstetu. Jer ipak se radi o solidnom igracu sta god ko mislio o njemu.
-
- Kontakt:
Isplati se čekat ga jer je čovjek klasa jer je motivator po ekipu.paulus je napisao/la:Ne i ja Kovacevica dao niposto. Eto im Baric Protic nek biraju. Al iskreno Ibrakovic je posteno usro sa ovim , jos ako je radi 2000 koji si ga k.rac ceko ondaAjax je napisao/la:Treba se dogovoriti sa prijateljskom Slobodom oko Pirica. Ne vidim problem zasto bi i minimalna odsteta bila problem. Oni imaju jos jednog golmana koji je solidan. Ili im ponuditi Ostrakovica + pare ili neke igrace Kovacevic/Baric. Mislim da se sve moze dogovoriti kada se hoce.jurisicduska je napisao/la:Pirić je propao upravo zbog Delača, jer se nije znalo hoće li neće li, na kraju kad je došao Delač, Pirić je otpao, normalno da hoće da brani jer i treba braniti evo sad je bolji 24 puta od ovog našeg, a mlad. I trebali su ga dovesti. Ibro i Abdihodžić nikad nisu potencijal bili, ovaj momak jeste. Al eto daj Oštrakovića pa daj Delača...
Ima masu slobodnih golmana bez ugovora neko ce doći (mladji golman) 100%, na oštrom se neće ostati (iz usta Ibraka).
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj da se zavaravaš. džaba ti odbrana kad je svaki prekid pola gola.. Džaba ti dobra odbrana kad ti glavna karika najslabija i unosi nesigurnost u zadnji red... Ovo do sada što je branio uopšte nije zaslužio da bude prvi golman...kanarinac je napisao/la:ljudi tupi na golu ili delac mi nebi trebali da imamo problema u ovoj saban ligi
Ja se sjetim gola Duljevića prošlu sezonu...
A da se može igrati samo na jake štopere pa niko ne bi trošio pare na golmane, držali bi neke prosjeke, a uzdali se u zadnju liniju...
Samo Saraj'vo.
druze mi smo Sarajevo i imamo visoke ciljeve i na svakoj poziciji imamo 2 visoko kvalitetna igraca koji su spremni na visoke ciljeve,i imamo tupog koji nije za visoke ciljeve ali je za ove nase saban lige u 5 deka sa ostalim golmanima,jer u nasoj ligi nema kvalitetnog golmana,Piric dobar mlad perspektivan ali ko ga bolje prati njegova je realnost 5 velikih kikseva po polusezoni pa nezelim ni da zamislim kako bi mu psovali ovde.PitarBordo je napisao/la:Nemoj da se zavaravaš. džaba ti odbrana kad je svaki prekid pola gola.. Džaba ti dobra odbrana kad ti glavna karika najslabija i unosi nesigurnost u zadnji red... Ovo do sada što je branio uopšte nije zaslužio da bude prvi golman...kanarinac je napisao/la:ljudi tupi na golu ili delac mi nebi trebali da imamo problema u ovoj saban ligi
A da se može igrati samo na jake štopere pa niko ne bi trošio pare na golmane, držali bi neke prosjeke, a uzdali se u zadnju liniju...
Samo Sarajevo
Ako on nece zbog para da dodje, onda nam ni ne treba. Eto koliki je covjek. A cak nije ni da ih nema. Ako je do njega, onda je to taktika da ne dodje. Eto koliko ima srce, a puna usta su vam njega bila dok je bio tu.
LANET OLSUN!
- PitarBordo
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la:druze mi smo Sarajevo i imamo visoke ciljeve i na svakoj poziciji imamo 2 visoko kvalitetna igraca koji su spremni na visoke ciljeve,i imamo tupog koji nije za visoke ciljeve ali je za ove nase saban lige u 5 deka sa ostalim golmanima,jer u nasoj ligi nema kvalitetnog golmana,Piric dobar mlad perspektivan ali ko ga bolje prati njegova je realnost 5 velikih kikseva po polusezoni pa nezelim ni da zamislim kako bi mu psovali ovde.PitarBordo je napisao/la:Nemoj da se zavaravaš. džaba ti odbrana kad je svaki prekid pola gola.. Džaba ti dobra odbrana kad ti glavna karika najslabija i unosi nesigurnost u zadnji red... Ovo do sada što je branio uopšte nije zaslužio da bude prvi golman...kanarinac je napisao/la:ljudi tupi na golu ili delac mi nebi trebali da imamo problema u ovoj saban ligi
Pa da, "u 5 deka" sa ostalim, džaba toliko kvaliteta u zadnjoj liniji kad osnova odbrane je u istom rangu kao i ostatak lige, tako da nam bilo koja jača ekipa u PL moža napraviti problem, a dugo je 18 kola do slijedećeg prelaznog roka.
To za visoke ciljeve se slažem, ali de sad da ne pretjerujemo da imamo na svakoj poziciji "2 visoko kvalitetna" igrača, jer Puzi i Miloš štucaju.
S ovim golmanom nećemo protiv JAČIH ekipa u prvenstvu imati nikakvu sigurnost, čak ni protiv prosječnih koje su nam tradicionalno ionako čudno teške. I mani to "šaban liga", nipodaštavaš ligu u kojoj se i mi takmičimo i gdje ima nekog kvaliteta i koja je u uzlaznoj putanji zadnjih godina.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Delac jeste klasa, ali nekako bi mi bilo draze kad bi doveli golmana kojeg bi mogli vezati ugovorom za nas. A slobodnih golmana ima dosta, samo treba ''ubosti'' pravog
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la:Delac jeste klasa, ali nekako bi mi bilo draze kad bi doveli golmana kojeg bi mogli vezati ugovorom za nas. A slobodnih golmana ima dosta, samo treba ''ubosti'' pravog

Prije nego sto ce Stepanov doci, momci su danima ovdje lijepili njegov profil na tm-u. Dajte i kakvog slobodnog golmana zalijepite, mozda Ibrak ovo cita. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma i na 2 godine je dosta kad pogledas kakve trenutno imamo probleme na toj pozicijiAjax je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Delac jeste klasa, ali nekako bi mi bilo draze kad bi doveli golmana kojeg bi mogli vezati ugovorom za nas. A slobodnih golmana ima dosta, samo treba ''ubosti'' pravogI to ugovor na 4-5 sezona. A ne da se trazi novi golman svake sezone.

Moje misljenje znaci, dovesti jednog iskusnog golmana koji ce biti 1 golman normalno + pretraziti trziste BiH i nasoj akademiji dal' ima koji dobar do 20 godine i njega razvijati. Plakalo je definitivno pokazao da se na njega nemoze racunati u buducnosti za ozbiljniji fudbal, ili da ga posudimo nekome ili jednostavno prodamo/raskid ugovora.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!