Znaci ti bi rizikovao polusezonu gdje smoo se jako pojacali sa golmanom losijim od Bandovica . o bi za mene bio poraz, jer izgleda nekima jos nije jasno da nece svi ko Drina bit , trebace nes odbranit , uhvatit na vrjeme izletit. Ova polusezona ima raspored da ako ne budemo prvi na kraju nje bice jako tesko u drugom djelu . Riskirat to sve sa dva halvaska golmana mi je van pameti. Sta ako se Ostri koji je jako los povrjedi , onda osjedit sa Plakalom, o bi bilo amaterski stvarno . Slobodnih golmana ima , boljih od Ostrog i ja stvarno ne razumjem bez obzira dolazil Delac ili ne sto se jedan nije doveo .ShofaII je napisao/la:Ja bih sa Ostrim priveo polusezonu kraju. Prevelike su ovo pare kada je Delac u pitanju a opet iduce ljeto imas problem u vidu golmana.
Znam da su neki ovdje pisali da bi branio u evropi slijedece godine. Slazem se ja da bi on bio sa nama u evropskim utakmicama ali vjerovatno do augusta(posudba bi isla na godinu dana) i sta onda. Pitam sta onda iz razloga sto ocekujem da cemo se zadrzazi u evropi duze nego ove godine.
Meni je Matej drag i vidjelo se da je i on nas zagotivio, ali realno njegove su ambicije vece od nasih a i primanja i obestecenje daleko od nasih mogucnosti. Njega angazovati na duzi period bi bilo ravno nemogucem, a prolaziti period neizvjesnosti poslije svake posudbe je nama nepotrebno i suvise rizično.
Ja bih ovaj novac koji ide njemu za platu usmjerio na dovođenje mladih perspektivnih golmana, evo u zadnje vrijeme je aktuelan kamp za golmane. Mislim da bi se mogao naci i neki golman od 17-18 godina kojeg bi u slijedecoj polusezoni trebalo baciti u vatru jer se na taj nacin o stvaraju pravi golmani. Treba obratiti paznju na neke klubove koji se bore za opstanak da li ce ubaciti nekog mlađeg golmana, kao sto je npr Drina jer imaju golmana od preko 35.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 02 avg 2015, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
A djete cucalo pred vratimajurisicduska je napisao/la:Kenan Pirić, njega smo trebali dovest davno, dijete dolazilo u Sarajevo, naši ga isfurali.
Al o tom po tom, ako ne dođe Delač do večeras onda nas samo mogu pojačati golmani bez ugovora a takvi su nam realno i ciljana kategorija. Ima dobrih golmana slobodnih.

Šalu na stranu slazem se da smo njega trebali dovesti jer je mald i imao je neko iskustvo sa Slobodom. Al eto greska a vjerovatno greska i njehobog menadžera koji je trazio da bude prvi golman(neprovjerena ingormacija)
Mi nekako stalno kuburimo sa tim golmanima a nikako da damo priliku nekom mlađem, sjecam se da onaj Abdihoduic nije dobio ni prilike da brani, o Ibri da i me pricam covjek do trenera golmana doguro sjedeci na klupi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Pirić je propao upravo zbog Delača, jer se nije znalo hoće li neće li, na kraju kad je došao Delač, Pirić je otpao, normalno da hoće da brani jer i treba braniti evo sad je bolji 24 puta od ovog našeg, a mlad. I trebali su ga dovesti. Ibro i Abdihodžić nikad nisu potencijal bili, ovaj momak jeste. Al eto daj Oštrakovića pa daj Delača...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ima jos 36 sati duskajurisicduska je napisao/la:Ako će se ko prodavati ili dolaziti za novac ili na posudbu to je do večeras u 22:00.
Poslije tog jedino igrači bez ugovora.

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Eto Pirica i sad se moze dovesti jer ne ovo sa golmanima iskeno iritira . Pojacas se na svim pozicijama i stavis halvasa na gol 10 klasa ispod proslog golmana , pa to se vidjelo jos u prijateljskim. I da je samo to , ulazis u sezonu sa dva golmana , jedan je los drugi je boze sacuvaj.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma nije oženjen, Mališa mu je kol'ko ja znam sestrin muž, samo što ja stalno miješam te nazive rodbinskih veza pa se vazda zahebem, halaliuschtipak je napisao/la:Otkad je to Milos ozenjen?BitiSrcemVezan je napisao/la:Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.
Ja i dalje stojim iza onoga sto pricah za njega. Ali covjeku jednostavno ne ide. Sta je razlog, ne znam. Ako ce nas nastaviti *ebavati u zdrav mozak, onda je bolje da ide.

1946
Ja bih rizikovao polusezonu da se obezbjedimo sa golmanom za evropu iduce godine, odnosno sa golmanom na duze staze.paulus je napisao/la: Znaci ti bi rizikovao polusezonu gdje smoo se jako pojacali sa golmanom losijim od Bandovica . o bi za mene bio poraz, jer izgleda nekima jos nije jasno da nece svi ko Drina bit , trebace nes odbranit , uhvatit na vrjeme izletit. Ova polusezona ima raspored da ako ne budemo prvi na kraju nje bice jako tesko u drugom djelu . Riskirat to sve sa dva halvaska golmana mi je van pameti
Sto se tice Ostrog misljenja sam da on moze biti samo bolji i bolji. Ovaj go protiv Drine mu ja ne pripisujem ni sekunde, a i golovi protiv Levha brate nisu samo njegovi. On jos nije ni imao priliku da ga kritikujemo szo je primio go a da je pri tome odbrana odradila svoje.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da mi nećemo imati sigurnost koja nam je potrebna da bez nepotrebnog pritiska igramo ako Oštri bude u ovoj polusezoni među stativama (ova polusezona je 18 kola!), svaku najmanju grešku će publika prozvati, a to može samo dovesti do najvećih, recimo da zbog njega izgubimo gradski ili slično - a potpuno je realno da se to desi.
Uprava je dovela ciljana pojačanja, svaka čast na tome, ali možda i najbitnije nisu - sa starom odbranom mi smo osvojili titulu jer je bila (čak i nakon grešaka, recimo ono pred kraj protiv Zrinjskog kad sam odgrizao stolicu na zapadu) dodatno osigurana golmanom kakav je Delač, sada pojačali smo odbranu, ali svaka njihova i najmanja greška (sve odbrane u cijelo svijetu bez obzira i one najjače griješe) će dovesti do zicera i vjerovatno gola za protivnika (Drina je to iskoristila, a kako će tek ove uslovno rečeno jače ekipe koje imaju prave realizatore).
O istrčavanju i prekidima (kornerima i "skraćenim" kornerima) neću ni da pričam, uopšte nisam siguran dok je on na golu, a ni cijela ekipa kad ide taj prekid vjerovatno osjeti deficit jer nema sigurnost u golmanu (dakle Bandović V2.0).
Prelazni rok je još sutra, ja se iskreno nadam da ću sutra doživiti fotografiju gdje Ibrak i novi golman drže dres u svečanom salonu.
Uprava je dovela ciljana pojačanja, svaka čast na tome, ali možda i najbitnije nisu - sa starom odbranom mi smo osvojili titulu jer je bila (čak i nakon grešaka, recimo ono pred kraj protiv Zrinjskog kad sam odgrizao stolicu na zapadu) dodatno osigurana golmanom kakav je Delač, sada pojačali smo odbranu, ali svaka njihova i najmanja greška (sve odbrane u cijelo svijetu bez obzira i one najjače griješe) će dovesti do zicera i vjerovatno gola za protivnika (Drina je to iskoristila, a kako će tek ove uslovno rečeno jače ekipe koje imaju prave realizatore).
O istrčavanju i prekidima (kornerima i "skraćenim" kornerima) neću ni da pričam, uopšte nisam siguran dok je on na golu, a ni cijela ekipa kad ide taj prekid vjerovatno osjeti deficit jer nema sigurnost u golmanu (dakle Bandović V2.0).
Prelazni rok je još sutra, ja se iskreno nadam da ću sutra doživiti fotografiju gdje Ibrak i novi golman drže dres u svečanom salonu.
Samo Saraj'vo.
Ma ja sam siguran da se i sad Pirić može dovesti.
Jedina mana kod decka je sto ima onu budalu od menadzera.
Husarić i ima najveca potrazivanja love za Pirica.On je itekako svjestan da igrati u Sarajevu i Slobodi je kao nebo i zemlja.Sloboda bi trebala dobiti neku lovu od njegove prodaje ,ali mislim da nije neka strašna para za takvog golmana.Sarajevo bi dobilo dobrog golmana,a Piric bi kao golman Sarajeva mogao napredovati da A repke.
Svi bi ima li neke koristi od tog transfera.
Jedina mana kod decka je sto ima onu budalu od menadzera.

Svi bi ima li neke koristi od tog transfera.
Zet, jbt patak.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma nije oženjen, Mališa mu je kol'ko ja znam sestrin muž, samo što ja stalno miješam te nazive rodbinskih veza pa se vazda zahebem, halali

Huh.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Möze SE dovest piric.300000 eura i vodi GA.paulus je napisao/la:Eto Pirica i sad se moze dovesti jer ne ovo sa golmanima iskeno iritira . Pojacas se na svim pozicijama i stavis halvasa na gol 10 klasa ispod proslog golmana , pa to se vidjelo jos u prijateljskim. I da je samo to , ulazis u sezonu sa dva golmana , jedan je los drugi je boze sacuvaj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
300 hiljada €

Sta je smijesno.tolika mu je vrijednost.PerryFred je napisao/la:300 hiljada €![]()
Ti naviko djabalame.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vjeruj da sam bio napisao zet, pa izbrisaouschtipak je napisao/la:Zet, jbt patak.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma nije oženjen, Mališa mu je kol'ko ja znam sestrin muž, samo što ja stalno miješam te nazive rodbinskih veza pa se vazda zahebem, halali![]()
Huh.

jesil' se to plaho bila prepala

1946
Mislim da je to ipak previse.solinas je napisao/la:Sta je smijesno.tolika mu je vrijednost.PerryFred je napisao/la:300 hiljada €![]()
Ti naviko djabalame.
Ma Pirke ima fiks.cijenu u slucaju obestecenja Slobodi.Nije nista specijalna,sumnjam da je vise od 70.000 km .Najveca lova od prodaje Pirica ima Husaric.
Ako bi bilo volje mogao bi se dovesti.
Kad pogledaš koliko bi nas došao Delac, plata nekih 12.000-15-000km. Onda bi Piric i sa obestecenjem fakticki dzaba bio,a još naš igrac.
Kad pogledaš koliko bi nas došao Delac, plata nekih 12.000-15-000km. Onda bi Piric i sa obestecenjem fakticki dzaba bio,a još naš igrac.
Cuj brate.briz je nudio zadnju cijenu 270000.amypitar je napisao/la:Ma Pirke ima fiks.cijenu u slucaju obestecenja Slobodi.Nije nista specijalna,sumnjam da je vise od 70.000 km .Najveca lova od prodaje Pirica ima Husaric.
Kad pogledaš koliko bi nas došao Delac, plata nekih 12.000-15-000km. Onda bi nas Piric i sa obestecenjem fakticki dzaba došao,a još naš igrac.
Ono **** trazilo pola para.nesto na taj fazon Sto ti govoris.azmir lijepo Kaze momku vracaj SE u tuzlu.
Nema vise igraca djaba i u bescijenje.ti je husara mislio isto zajebat fiksna odsteta ovo ono.Ali naletio na vecu budalu.moguce je da BI SA primjer vama dogovaralo SE.spustila cijena ili da dodate igrace u transfer.Ali 70000. nema sanse da iko ode u bescijenje
Po golmanskim kvalitetima apsolutno sam ZA Pirica, po ljudskim kvalitetima njegovog menadzera NE! Bolje naci neko drugo rijesenje, nego sa nam se onaj izmet mota oko kluba. Svakako se treba rijesiti ovih njegovih pulena sto imamo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
prodavanje igraca nema veze sa nasim prelaznim rokom, Stojceva,Cimirota, petog desetog mozemo prodati i za mjesec ako u zemlji iz koje ponuda dolazi traje prelazni rok, dok nazalost za ovo drugo kupovina,posudba imamo jos malo vremena i nisam siguran da je bas do veceras u 10, negdje sam procitao da je do sutra u ponoc rokjurisicduska je napisao/la:Ako će se ko prodavati ili dolaziti za novac ili na posudbu to je do večeras u 22:00.
Poslije tog jedino igrači bez ugovora.
@joker isti nam ku.rac svakako je on menadzer Ostrakovicu, pa kad je vec tu onda je bolje imati Pirica nego Ostrakovica al kasno je sad, kad nam je nudio Pirica preko avaza odbili smo ga da bi na kraju Ostrakovica doveli, jedna od velikih gresaka koje je ova uprava napravila al hajde, sta je tu je
Pyro is not a crime !
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.