FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovakve kontre se moraju realizirati.
-
- Kontakt:
Pa kako je glup ovaj Stanic,u PM!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
čovjek ba sa zamotanom glavom igra i glup jel
jedan je od naših najjačih igrača koje imamo. doduše ne u ovoj tekmi al tek je prvo poluvrijeme, opušteno ba

Another hero - another mindless crime.
zbog tatinih igraca kakav je stanic na grbavicu dolazi 3 hljade ljudiFrobidden je napisao/la:čovjek ba sa zamotanom glavom igra i glup jeljedan je od naših najjačih igrača koje imamo. doduše ne u ovoj tekmi al tek je prvo poluvrijeme, opušteno ba
-
- Kontakt:
Čvrsti su ovi, u drugom Aru ubaciti na kontre i to je to!
Grbavica naš je Hram!!!
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Nismo nesto ubojiti ali sve u svemu ja sam zadovoljan. Rezultat je na nasoj strani i to je bitno sve ostalo ce doci. 
Idemo na pobjede: 3 od 3

Idemo na pobjede: 3 od 3
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Gledam i ne vjerujem koji primitivizam i na terenu i na tribinama...
Ja sve kontam ali da sudija ne kaznjava ovoliko simuliranje i dernjanje sa klupe Viteza, to mi ne ide nikako
Pa majku mu bar zuti daj papcima da prestanu padati ko cunjevi i ovi idioti da usute s trazenjem nepostojecih faulova.
Fakat nigdje kao u Bosni.

Pa majku mu bar zuti daj papcima da prestanu padati ko cunjevi i ovi idioti da usute s trazenjem nepostojecih faulova.
Fakat nigdje kao u Bosni.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- inacefindecko
- Kontakt:
veoma loše, veoma loše, veoma loše, veoma loše!!!
grozno igramo, nidje veze ni sa čim! al opet vodimo!
grozno igramo, nidje veze ni sa čim! al opet vodimo!
Sve dok ove seoske ekipe budu igrale nikad napretka, kakve su ovo gorile i na tribinama i na terenu.
zabit levatima još tricu u drugom i zdravo.
zabit levatima još tricu u drugom i zdravo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jestebadblueboylivno je napisao/la:Je li Brko još na godišnjem?
Nije igra kakva, al' rezultat je dobar, sad zadržati ovo i super

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hahahahahahhahahahahahhaamko27 je napisao/la:zbog tatinih igraca kakav je stanic na grbavicu dolazi 3 hljade ljudiFrobidden je napisao/la:čovjek ba sa zamotanom glavom igra i glup jeljedan je od naših najjačih igrača koje imamo. doduše ne u ovoj tekmi al tek je prvo poluvrijeme, opušteno ba
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- bistrikboy
- Kontakt:
Sisic zapinje za smog...
lose igramo posebno Tomic koji nije imao tacnog dodavanja.Zabij ga Adile!Sudija prelos,izgubljen totalno...
lose igramo posebno Tomic koji nije imao tacnog dodavanja.Zabij ga Adile!Sudija prelos,izgubljen totalno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel ti kad pukla arkada pa da znas kako je igrati u takvom stanju ? Vidis meni jeste, zavrsio sam odma na sivanju u hitnoj,a evo on igra, svaka mu cast !amko27 je napisao/la:zbog tatinih igraca kakav je stanic na grbavicu dolazi 3 hljade ljudiFrobidden je napisao/la:čovjek ba sa zamotanom glavom igra i glup jeljedan je od naših najjačih igrača koje imamo. doduše ne u ovoj tekmi al tek je prvo poluvrijeme, opušteno ba
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ovaj Valentin fakat nije citav svoj,cuj da preokrene rezultat u drugom poluvremenu..
Nadam se boljem drugom poluvremenu od nasih igraca.
Nadam se boljem drugom poluvremenu od nasih igraca.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
stana je momak skromnih mentalnih sposobnosti
ali zadnju polusezonu i ovo malo ove je konstantno među našim najboljim igračima. i od njega se može vidjeti lijep dribling u trku što se ne može reći za većinu naših igrača...

Sinoc se jedan robijas posteno nagovori onome sto je napiso za teren. A bgm cojk je u pravu los teren na kamberovica polju ili ja ne vidim.
Nije ovaj Vitez nimalo naivna ekipa..Mi igramo poprilicno slabo ali bitno je da vodimo..To i jeste odlika velikih ekipa sto rece Suko,ne igras nesto al vodis
Sad ovo mirno privesti kraju uz jos neki gol ako se bude moglo..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
kad mu tata daje pare od 12 godine da bude 24 igrac npr. kadetske reprezentacije, i kad se forsira i dan danas naucio bi i ti nesto;ChWilla je napisao/la:stana je momak skromnih mentalnih sposobnostiali zadnju polusezonu i ovo malo ove je konstantno među našim najboljim igračima. i od njega se može vidjeti lijep dribling u trku što se ne može reći za većinu naših igrača...
-
- Kontakt:
ne seri sviju tiamko27 je napisao/la:kad mu tata daje pare od 12 godine da bude 24 igrac npr. kadetske reprezentacije, i kad se forsira i dan danas naucio bi i ti nesto;ChWilla je napisao/la:stana je momak skromnih mentalnih sposobnostiali zadnju polusezonu i ovo malo ove je konstantno među našim najboljim igračima. i od njega se može vidjeti lijep dribling u trku što se ne može reći za većinu naših igrača...
katastrofaterabajt je napisao/la:Sinoc se jedan robijas posteno nagovori onome sto je napiso za teren. A bgm cojk je u pravu los teren na kamberovica polju ili ja ne vidim.