FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahmet duši Elvedinu...tuga...
Inače Elvedin je bio brat jednog bivšeg igrača FK Sarajevo. Vejsil Varupa se zove čovjek. Igrao je dvije ili tri sezone u FKS. Pred rat sami, 88-91 čini mi se. Stadardni bek bio. I danas hordaš do kosti, a i rahmetli Elvedin je bio u mlađim kategorijama FKS i fan bordo bijelih. Čisto za mlađu raju koja možda ne znaju...
Inače Elvedin je bio brat jednog bivšeg igrača FK Sarajevo. Vejsil Varupa se zove čovjek. Igrao je dvije ili tri sezone u FKS. Pred rat sami, 88-91 čini mi se. Stadardni bek bio. I danas hordaš do kosti, a i rahmetli Elvedin je bio u mlađim kategorijama FKS i fan bordo bijelih. Čisto za mlađu raju koja možda ne znaju...
Budi sutra na forumu 14-16 javit cu ti. Mozda ipak odem.HZ1407 je napisao/la:Ima li ko1 slobodno mjesto za travnik? Moze i na pp
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Evo me cekacu te tebra mcmxlvi
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.
1946
Ako ostane Cimirot onda nam i ne treba nova desetka. On i Ikande igraju u sredini, a i ispred gurnuti Radovca koji je dosta puta pokazao da ima kvalitet za desetku. Ako ode Cimi, onda nam definitivno treba jedna desetka koja ce se sa Mesom stalno boriti za to mjesto.BitiSrcemVezan je napisao/la:Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci mi u sezonu oficijelno idemo sa Ostrim i Plakalom
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Nažalost.paulus je napisao/la:Znaci mi u sezonu oficijelno idemo sa Ostrim i Plakalom
Izgleda da se nece ni Cimi prodat. Kao ponuda jakih ima ali nista. U cemu je problem? Hocemol vise napravit taj veci transfer, probit led??

Mosa RajvoSa
Ja vec bio razglasio ovim starohanima da se vraca Matej 100%, to slavlje, oteli se kontroli
Ako ne dodje, nece me vise yebat ni za suhu sljivu

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Grčki Atromitos ga navodno želi.BitiSrcemVezan je napisao/la:Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.
-
- Kontakt:
Ako će se ko prodavati ili dolaziti za novac ili na posudbu to je do večeras u 22:00.
Poslije tog jedino igrači bez ugovora.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mi moramo dovesti 3. golmana došao Matej ili ne došao, ako ništa dovesti nekog sa premijerligaških livada. Mada, iskreno nijedan golman iz BiH mi trenutno ne pada na pamet da bi ga mogli dovesti...
1946
Delac i Chelsea skandalozno raskidaju ugovor u 22:30 i Matej slijece u sitne sate kao slobodan igrac.jurisicduska je napisao/la:Ako će se ko prodavati ili dolaziti za novac ili na posudbu to je do večeras u 22:00.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zato zlata vrijedi on hilmina, da se samo moze vjerovati onome sto izađe na nasoj zvanicnoj stranici.uNbx je napisao/la:Ja vec bio razglasio ovim starohanima da se vraca Matej 100%, to slavlje, oteli se kontroliAko ne dodje, nece me vise yebat ni za suhu sljivu
![]()

Sad ce biti daj i Nurkana ako moze! hahahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kenan Pirić, njega smo trebali dovest davno, dijete dolazilo u Sarajevo, naši ga isfurali.
Al o tom po tom, ako ne dođe Delač do večeras onda nas samo mogu pojačati golmani bez ugovora a takvi su nam realno i ciljana kategorija. Ima dobrih golmana slobodnih.
Al o tom po tom, ako ne dođe Delač do večeras onda nas samo mogu pojačati golmani bez ugovora a takvi su nam realno i ciljana kategorija. Ima dobrih golmana slobodnih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Otkad je to Milos ozenjen?BitiSrcemVezan je napisao/la:Na stranici MIloš Stojčev na fb, koju koliko sam upratio vodi Milošev punac/menadžer piše da će se MS7 prodati. Vjerujem da ima nešto konkretno i da ne bi džaba lupao, mada može biti i drugačije. Kakva bi pjesma bila samo kad bi mogli za njega uzeti kakvu siću a kamoli neke iole ozbiljnije pare... Haj živi bili pa vidjeli. U svakom slučaju ako ode potrebna nam je nova 10-ka.

Ja i dalje stojim iza onoga sto pricah za njega. Ali covjeku jednostavno ne ide. Sta je razlog, ne znam. Ako ce nas nastaviti *ebavati u zdrav mozak, onda je bolje da ide.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja bih sa Ostrim priveo polusezonu kraju. Prevelike su ovo pare kada je Delac u pitanju a opet iduce ljeto imas problem u vidu golmana.
Znam da su neki ovdje pisali da bi branio u evropi slijedece godine. Slazem se ja da bi on bio sa nama u evropskim utakmicama ali vjerovatno do augusta(posudba bi isla na godinu dana) i sta onda. Pitam sta onda iz razloga sto ocekujem da cemo se zadrzazi u evropi duze nego ove godine.
Meni je Matej drag i vidjelo se da je i on nas zagotivio, ali realno njegove su ambicije vece od nasih a i primanja i obestecenje daleko od nasih mogucnosti. Njega angazovati na duzi period bi bilo ravno nemogucem, a prolaziti period neizvjesnosti poslije svake posudbe je nama nepotrebno i suvise rizično.
Ja bih ovaj novac koji ide njemu za platu usmjerio na dovođenje mladih perspektivnih golmana, evo u zadnje vrijeme je aktuelan kamp za golmane. Mislim da bi se mogao naci i neki golman od 17-18 godina kojeg bi u slijedecoj polusezoni trebalo baciti u vatru jer se na taj nacin o stvaraju pravi golmani. Treba obratiti paznju na neke klubove koji se bore za opstanak da li ce ubaciti nekog mlađeg golmana, kao sto je npr Drina jer imaju golmana od preko 35.
Znam da su neki ovdje pisali da bi branio u evropi slijedece godine. Slazem se ja da bi on bio sa nama u evropskim utakmicama ali vjerovatno do augusta(posudba bi isla na godinu dana) i sta onda. Pitam sta onda iz razloga sto ocekujem da cemo se zadrzazi u evropi duze nego ove godine.
Meni je Matej drag i vidjelo se da je i on nas zagotivio, ali realno njegove su ambicije vece od nasih a i primanja i obestecenje daleko od nasih mogucnosti. Njega angazovati na duzi period bi bilo ravno nemogucem, a prolaziti period neizvjesnosti poslije svake posudbe je nama nepotrebno i suvise rizično.
Ja bih ovaj novac koji ide njemu za platu usmjerio na dovođenje mladih perspektivnih golmana, evo u zadnje vrijeme je aktuelan kamp za golmane. Mislim da bi se mogao naci i neki golman od 17-18 godina kojeg bi u slijedecoj polusezoni trebalo baciti u vatru jer se na taj nacin o stvaraju pravi golmani. Treba obratiti paznju na neke klubove koji se bore za opstanak da li ce ubaciti nekog mlađeg golmana, kao sto je npr Drina jer imaju golmana od preko 35.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ma vala i sa Ostrakovićem u premijer ligi možemo, bez problema izgurati sezonu.Pored Barbe-Stepanova-Tatka i malog Mihojevića,mogu i ja braniti.Naravno da bi volio da dođe Delac,ali ako bude i suprotno onda do kraja sezone upratiti nekog mladog dobrog golmana, i vezati ga dobrim ugovorom.
Ja bi vise volio jednog dobrog prodornog lijevog beka,i to bi bila perverzija.
Sutra akb.uzeti Travnika,a onda napokon na Koševo docekati šampione
.Protiv Lištice ocekujem min.10.000 milja. 
Ja bi vise volio jednog dobrog prodornog lijevog beka,i to bi bila perverzija.
Sutra akb.uzeti Travnika,a onda napokon na Koševo docekati šampione

Piric se vratio i ono pola ih je boljih od OstrogBitiSrcemVezan je napisao/la:Mi moramo dovesti 3. golmana došao Matej ili ne došao, ako ništa dovesti nekog sa premijerligaških livada. Mada, iskreno nijedan golman iz BiH mi trenutno ne pada na pamet da bi ga mogli dovesti...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Bordo10, dark44, Direktorcic, fera, iliyaa8, itatabisine, Kaunas, Krompirusa, Kyle88, makron, MaroonBjelave, mosarajvosa83, muhamedhulk, napoleon72, Oerde, pierce, Riziko, SamoDaKazeem, ShofaII, SHZ82, tajsamja, THEC, Vanja8, Venom, Vrhbosnian i 208 gostiju.