FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja znam gdje se dobra potkiža i pura mogu pojesti. jest malo dalje (Turbe) al trbuhom za kruhom.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pa onda na doner kod Ivine (Andrica) kuce.
A koja diploma se dobije uz to....obiteljskicovjek je napisao/la:Ja znam gdje se dobra potkiža i pura mogu pojesti. jest malo dalje (Turbe) al trbuhom za kruhom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
A prije Travnika svratis do Trona, malo zenba zaebancija, a ima dobar picic radi u GMS-u u Vitezu. Satro tene razgledamo.

1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Biologoja, al moras znat kolka je ona bakterija sto donosi sidu.AVNOJ je napisao/la:A koja diploma se dobije uz to....obiteljskicovjek je napisao/la:Ja znam gdje se dobra potkiža i pura mogu pojesti. jest malo dalje (Turbe) al trbuhom za kruhom.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Za one "razvaljene" sto mogu pojesti komplet konja. Srdacno preporucam veliku porciju vapace kod Bajre na Docu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dok za nesto probirljivije - one sa osjetljivim nepcem ni plava voda nije losa, ima plahe ribe.
- Moscardelli
- Kontakt:
Sta uradi od teme radi cevapa...

Nista onda to ne isplati se ici....moze i kod Nezira sendvic i nesto lakse (ekonomija, pravo....)obiteljskicovjek je napisao/la:Biologoja, al moras znat kolka je ona bakterija sto donosi sidu.AVNOJ je napisao/la:A koja diploma se dobije uz to....obiteljskicovjek je napisao/la:Ja znam gdje se dobra potkiža i pura mogu pojesti. jest malo dalje (Turbe) al trbuhom za kruhom.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Salu na stranu to jedan od rijetkih gradova (u punom smislu te rijeci) gdje ljudi nemaju animozitet niti komplekse prema Sarajevu i Sarajlijama. Naprotiv dozivljavaju nas sasvim normalno kao svoje, ukratko gospoda, koju ovom prilikom pozdravljam.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Hahaha....jos da si bio kad smo se ganjali po onom brdu iza gola...joj koji cirkus a cica neki jjebacu vam mamu zapalite li mi sijeno....eeee....dobra stara vremena
-
- Kontakt:
hahah ja upisao u ponedjeljak sad u nedjelju idem po diplomuobiteljskicovjek je napisao/la:

- ElCartel11
- Kontakt:
jedva cekam sutra utakmicu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Koliko je karta za Horde zla u Travniku ?
- VivaLasVegas
- Kontakt:
12:35 Jeli isti amidža hahahahhahahahahahahha, pa ima li sta da nisu predvidjeli
-
- Kontakt:
chuo sam prichu da od delboy ovog dolaska mane shtani,porazno bi bilo da ne dodje bash
VVVBK
VVVBK
Posto vidim da su svi zadovoljni sa gazenjem drine (ija sam natavno). Ostrakovic je dokazo da nije golman ni za bundes ligu bih. Nasi moraju igrati mnogo agresivnije na sredini terena ako zele uzet 3 boda.
Benko je svemirski brod za ovu ligu.
Sto se tice delace odlican je golman, al ga nasi nisu trebali ovoliko cekat a da netraze nikakvu alternativu posto ostri i plakalo su 2 nivou ispod sto nama treba. Tesko mozemo sa oTUPIM odbranit titulum
Benko je svemirski brod za ovu ligu.
Sto se tice delace odlican je golman, al ga nasi nisu trebali ovoliko cekat a da netraze nikakvu alternativu posto ostri i plakalo su 2 nivou ispod sto nama treba. Tesko mozemo sa oTUPIM odbranit titulum
Pa pobratimi dragi,vi izgleda cekate tekmu samo da se dobro najedete,ko da kuci samo hljeb i vodu jedete..
pa puno Sarajevo cevapa,probajte na tom potezu Sarajevo-Travnik nesto drugo pojest

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Jagnjetina kod Fehre?mma_hz je napisao/la:Pa pobratimi dragi,vi izgleda cekate tekmu samo da se dobro najedete,ko da kuci samo hljeb i vodu jedete..![]()
![]()
pa puno Sarajevo cevapa,probajte na tom potezu Sarajevo-Travnik nesto drugo pojest
![]()