ipetm je napisao/la:
Bolje 50 <3 nego 5000 turista...![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I ne mislim na njih, nego na RobijašeRiverPlate je napisao/la:Mislim da se nećemo prepasti Ultrasa Vitez![]()
Gdje njega iskopaRiverPlate je napisao/la:Rašid Avdić
Svejedno ko bio, mi smo ManijaciZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:I ne mislim na njih, nego na RobijašeRiverPlate je napisao/la:Mislim da se nećemo prepasti Ultrasa Vitez![]()
braca on sada drzi kafic le passage u titovoj voza bjelu Q5 zivi se garant solidnopropuh je napisao/la:Prosetas do papagajke valjda je tu, bio je vlasnik istoimene pizzerije jos u vrijeme dok je igrao kod nas.lucif3R666 je napisao/la:zna se NERMIN VAZDA a gdje je on sad , znal neko ?
Usput receno Vazda p 5-6 praznih polja pa bi rekao Dialiba,...
exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...
nije drug sto sam iz zenice nego ako vec pricas o stadionu pa da ti reknem onda da bi sudeci po terenu prije igrala Reprezentacija na kamberovica polju nego na grbaviciDonPippo9 je napisao/la:idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...
E nek si nam rekno hahahathegunn je napisao/la:nije drug sto sam iz zenice nego ako vec pricas o stadionu pa da ti reknem onda da bi sudeci po terenu prije igrala Reprezentacija na kamberovica polju nego na grbaviciDonPippo9 je napisao/la:idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...tako da se lagano poklopis
i da ovaj stadion ima bolje uslove nego vecina ove lige
Nisu u pitanju Balkanske igre.odmutlife je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
Ti se ocigledno drogiras bas kao i svoj babo Osim.Citiram (treba poginuti na losem terenu)ti si fakat previse zaljubljen i svoju sugavicu i ruglo od terena tribina i svega oko i u sugavici.Stadio kojeg ti opisujes kao los teren je bio domacin Balkanskih igara,a tvoja sugavica nema licence ni za supek kup BiH.
nije drug sto sam iz Sarajeva, al nisi skontao poentu pricethegunn je napisao/la:nije drug sto sam iz zenice nego ako vec pricas o stadionu pa da ti reknem onda da bi sudeci po terenu prije igrala Reprezentacija na kamberovica polju nego na grbaviciDonPippo9 je napisao/la:idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...tako da se lagano poklopis
i da ovaj stadion ima bolje uslove nego vecina ove lige
A Alen Bajkuša?RiverPlate je napisao/la:Rašid Avdić
Kad bi se svi drogirali ko ti gdje bi nam kraj bio.odmutlife je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
Ti se ocigledno drogiras bas kao i svoj babo Osim.Citiram (treba poginuti na losem terenu)ti si fakat previse zaljubljen i svoju sugavicu i ruglo od terena tribina i svega oko i u sugavici.Stadio kojeg ti opisujes kao los teren je bio domacin Balkanskih igara,a tvoja sugavica nema licence ni za supek kup BiH.
vaze one od dinama iz 2005.gavran je napisao/la:vaze li karte od hajduka danas?
Zdravo seljacicu...odmutlife je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.