U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pivopija
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Pivopija » 19 maj 2015, 23:00

zizu1991 je napisao/la:Da su momci imali šanse za plasman, sigurno da bi odziv bio mnogo, mnogo bolji. I prirodno je da se igra tamo gdje se očekuje podrška, a ne da se igra tamo gdje ih se pred početak utakmice "bodri" sa povicima "igrajte balije!" To malo razmisli se može itekako odnositi na tebe.
To je samo alibi, i ranije su igrali po nasim velikim gradovima pa je situacija bila ista, a i ono sto malo dodje kazalisna atmosfera. Na kojoj utakmici je neko skandirao igrajte balije?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 19 maj 2015, 23:01

**** je napisao/la:I usput ja sam trener sa A lizencom u njemackoj i ne vjerujem ni 10 % tim clancima u kojima igrace reklamiraju vec samo pisem iz iskustva zato sto skoro svakog tjedna sretnem bar jednog naseg igraca iz prvih i drugih liga evrope

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa dovedi ih ovamo da ih vidimo, organiziraj se patrioto, ja ti garatiram od tih igrača ne bih ovoj repki moga biti među 18 ali ti si top trener i skaut pa izbaci nekog i demantiraj nas seljake koji nismo lopte udarili u životu...
Slušaj ja sam igrao 15 godina nogomet i da vrijede ti momci čulo bi se za njih... Talent se ne može sakrit

I samo jako...
I have a dream

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 maj 2015, 23:17

Trebaju igrati najbolji igraci bez obzira gdje igraju. Skupljati i siriti bazu na sve moguce nacine. A sta Hrvatska radi nego to kroz sve ove godine. Simunic, Kovaci, Rakitic i nebrojeni drugi igraci nikad nisu ni bili u Hrvatskoj dok nisu zaigrali za repku. Skautirati najbolje i pozivati ih. I to posebnu paznju imati usmjerenu na zapad. Tamo se radi ispravno i nema nekakvih velikih podvala. Njemacka nam je dala Barbareza, Misimovica, Bajramovica, Salihovica,Bicakcica,Kolasinca,Besica a evo sada i Vrancica. Takve u Premier ligi nikad nismo mogli naci. Mozemo se mi trzati i glumiti neke uvrijedjene mlade ali sve sto valja u BiH nogometu dolazi sa zapada. Kada se to promjeni sve 5 a do tada jedno oko neka gleda u Bosnu a drugo u Evropu. Na kraju krajeva to i jesu mjesta gdje nas narod zivi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 maj 2015, 23:32

westherc je napisao/la:
**** je napisao/la:I usput ja sam trener sa A lizencom u njemackoj i ne vjerujem ni 10 % tim clancima u kojima igrace reklamiraju vec samo pisem iz iskustva zato sto skoro svakog tjedna sretnem bar jednog naseg igraca iz prvih i drugih liga evrope

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa dovedi ih ovamo da ih vidimo, organiziraj se patrioto, ja ti garatiram od tih igrača ne bih ovoj repki moga biti među 18 ali ti si top trener i skaut pa izbaci nekog i demantiraj nas seljake koji nismo lopte udarili u životu...
Slušaj ja sam igrao 15 godina nogomet i da vrijede ti momci čulo bi se za njih... Talent se ne može sakrit

I samo jako...
Ne treba se on organizirati care. Imaju ljudi koji su placeni za to i to bi oni trebali raditi. Niko nikom nije rekao da je seljak i nemoj biti tako ogorcen. Selektore mladih repki bi trebalo sto prije zamjeniti. Jer ne moze se uvijek imati alibi za neuspjeh.
Bivse reprezentativce kao sto su Bajramovic,Rahimic,Papac,Misimovic i naravno Barbarez je trebalo ubacivati u mlade repke. Kada BiH liga bude sposobna proizvoditi igrace za repku tada ce biti puno lakse. A do tada sve sto je moguce dovesti pod zastavu BiH mora biti dovedeno. A da Simic,Bektic,Burnic,Suljic,Curovic ne vrijede ne bi bili gdje jesu.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 maj 2015, 23:34

@Sajo samo sa spiska izbaci Luku Dursuna. Samo u nizu velikih talenata koji je na žalost propao. Otišao je iz Sarajeva i već mjesecima ne igra ozbiljan fudbal. Pokušao se vratiti u Slaviju, ali je treneru rekao da on ne želi da trenira sa juniorima jer je previše dobar za njih, i da želi u prvi tim, i tada je zalupio vrata sam sebi.

Roman
Kontakt:

Post Postao/la Roman » 20 maj 2015, 02:11

Kakav je ovaj sto igra za Metz ?
Bojkot Smajlicima

Forza Roma

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 maj 2015, 13:16

Head je napisao/la:
Branimo cast domaceg fudbala. :bih:

Za U19 dva od tri gola dali igraci Sarajeva (Andjusic i Radovac). Pored njih igrali standardno Burovic i Mihojevic. :bih:
Nemojte nam vise braniti cast, prvi jaci protivnik i sramocenje:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vojvodin ... evo/162657
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 maj 2015, 14:11

bhsport je napisao/la:
Head je napisao/la:

Za U19 dva od tri gola dali igraci Sarajeva (Andjusic i Radovac). Pored njih igrali standardno Burovic i Mihojevic. :bih:

Haj ti imaj 16 godina i igraj protiv Kacavende... kuknjava :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 maj 2015, 14:15

Sabinho je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Head je napisao/la:

Dobar :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 maj 2015, 14:32

Sabinho je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Head je napisao/la:

slika

Sto bi srbi rekli alal ti vera :urnebes: :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 maj 2015, 14:40

slika

Gojak i medju godinu starijim kolegama pokazao da je (mozda) i nas najveci talenat medju ovom djecom. Samo naprijed momce!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 maj 2015, 00:07

Head je napisao/la:

Pogledaj sad tabelu i reci ko brani cast :mrgreen:
Velez primio samo 15 golova u 3 utakmice :thumbup:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 23 maj 2015, 21:18

@soccerfan Ides li pratiti okupljanje nasih klinaca ovaj vikend?
http://ba.****/a36035/Sport-Klub/ ... alera.html

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 maj 2015, 21:21

Kakva je situacija sa našim mladim igračima u Sjevernoj Americi, ima li talentovanih igrača ?
Pitam ove koji prate fudbal u tom regionu (@JoeCelt, @soccerfan ...).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 24 maj 2015, 22:17

Nije nesto sjajna situacija. Doduse ja mogu samo govoriti o klincima iz mog regiona. Bilo je ranije ovdje par momaka koji su rasturali kroz srednju skolu i onda poletili u Evropu, igrajuci za neke lijeve timove, umjesto da izaberu koledz i pokusaju tako da izgrade karijeru. Tada jos nije bilo MLS akademija i mozda se ubuduce ta situacija popravi. Vjerovatno u St.Louisu i Chicagu ima vise nasih klinaca pa je mozda tamo malo bolje. Zasad djevojke bolje kotiraju od momaka! :D
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 maj 2015, 22:28

Ako se nevaram onda uz vrancica i emir bjelic i deni milosevic cekaju odobrenje od fifa-e da dobiju nase sportsko drzavljanstvo. Da li je to tacno i dokle su ta tri procesa dosla? I sta je sa selimovicem iz metza, mira li i on promjeniti sportsko drzavljanstvo?

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 maj 2015, 22:36

Jos od prijateljske protiv Egipta, u Martu prosle godine, se pise da je Deni Milosevic izabrao BiH i da se trebaju srediti papiri, znaci proslo je vise od godinu dana a jos uvijek nista nije napravljeno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 maj 2015, 22:38

Ja bih novo dijete do sad napravio a ne papire izganjo
DRUG NEBI TI PUNCA

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 maj 2015, 22:41

Pivopija je napisao/la:Jos od prijateljske protiv Egipta, u Martu prosle godine, se pise da je Deni Milosevic izabrao BiH i da se trebaju srediti papiri, znaci proslo je vise od godinu dana a jos uvijek nista nije napravljeno.
Lazu i novinari i savez, izmisljaju intervjue, informacije , da ispadne da kao nesto rade. Vidis da prijateljsku utakmicu nisu u stanju organizovati. Igracemo mi opet s Iranom, cim se potrose ove pare od SP. :thumbdown:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 maj 2015, 22:51

SjeverniVjetar je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:Jos od prijateljske protiv Egipta, u Martu prosle godine, se pise da je Deni Milosevic izabrao BiH i da se trebaju srediti papiri, znaci proslo je vise od godinu dana a jos uvijek nista nije napravljeno.
Lazu i novinari i savez, izmisljaju intervjue, informacije , da ispadne da kao nesto rade. Vidis da prijateljsku utakmicu nisu u stanju organizovati. Igracemo mi opet s Iranom, cim se potrose ove pare od SP. :thumbdown:
Tad nekad je Safet razgovarao s Arslanagićima i rekao da Dino treba srediti papire i biće pozvan.
Nije do Saje jbg.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 19 gostiju.