RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Merzić za mjesec dana, Kazazić mnogo duže
Ovih dana u Istri kod priznatog doktora Nemeca boravila su dva fudbalera Veleža. Razlog su povrede, koje ih već duže vrijeme spriječavaju da se uključe u normalan trenažni proces. Vremenske nepogode učinile su da praktično obojica isti dan budu na operacionom stolu.
Epilog je da ako sve bude po planu za mjesec dana možemo očekivati u punom trenažnom procesu Samira Merzića, dok je povreda Zlatka Kazazića puno ozbiljnijeg karaktera.
- Prije tri dana sam imao operaciju meniskusa. Sve je proteklo ok. Za 3-4 dana bih trebao početi lagano trčkarati, dok bi, ako sve bude kako doktori očekuju, za 20-30 dana mogao se uključiti u rad sa mnogo većim intenzitetom, kaže Samir Merzić.
Udarac u Trebinju ostavio je mnogo teže posljedice na Zlatka Kazazića.
- Na klinici su konstatovali da je povreda mnogo ozbiljnija nego što je to pokazala „magnetna“ ovdje kod nas. Obavio sam operativni zahvat i sada imam „gipsanu čizmu“ na nozi. Ukoliko sve bude kako je planirano za maksimalno tri mjeseca ću se moći uključiti u normalan trenažni proces, ističe Zlatko Kazazić.
Ovih dana u Istri kod priznatog doktora Nemeca boravila su dva fudbalera Veleža. Razlog su povrede, koje ih već duže vrijeme spriječavaju da se uključe u normalan trenažni proces. Vremenske nepogode učinile su da praktično obojica isti dan budu na operacionom stolu.
Epilog je da ako sve bude po planu za mjesec dana možemo očekivati u punom trenažnom procesu Samira Merzića, dok je povreda Zlatka Kazazića puno ozbiljnijeg karaktera.
- Prije tri dana sam imao operaciju meniskusa. Sve je proteklo ok. Za 3-4 dana bih trebao početi lagano trčkarati, dok bi, ako sve bude kako doktori očekuju, za 20-30 dana mogao se uključiti u rad sa mnogo većim intenzitetom, kaže Samir Merzić.
Udarac u Trebinju ostavio je mnogo teže posljedice na Zlatka Kazazića.
- Na klinici su konstatovali da je povreda mnogo ozbiljnija nego što je to pokazala „magnetna“ ovdje kod nas. Obavio sam operativni zahvat i sada imam „gipsanu čizmu“ na nozi. Ukoliko sve bude kako je planirano za maksimalno tri mjeseca ću se moći uključiti u normalan trenažni proces, ističe Zlatko Kazazić.
nedostajat će nam i jedan i drugi, ali bože moj.......
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
ja sam mislio da je Samir otiso nazad u cesku.....
Šta fuli onaj levat
Ono kad bi uradio na terminu neko bi mu je.bo mater a kamoli ovako. Gluho bilo. Baš se moraš potruditi da ovo promašiš.

-
- Kontakt:
Kalendar 90 Godina sa Vama za 2012
http://rodjeni.com/forum/index.php?acti ... =158;image
Ovaj kalendar su dobili donatori koji su uplatili donatorsku svaki mjesec za 2011. Samo postarine do Amerike je bilo 17 maraka. Fino iznenadjenje.
http://rodjeni.com/forum/index.php?acti ... =158;image
Ovaj kalendar su dobili donatori koji su uplatili donatorsku svaki mjesec za 2011. Samo postarine do Amerike je bilo 17 maraka. Fino iznenadjenje.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
skuplja postarina nego kalendar. dobra je ovo stvar. Svaki navijac Veleza mora ovu stvar imati 

-
- Kontakt:
Mah, bitno je podrzat rodjene. ....Rodjeni_BRato je napisao/la:skuplja postarina nego kalendar. dobra je ovo stvar. Svaki navijac Veleza mora ovu stvar imati
Evo uskoro reportaza iz Burse: skinuto sa fkvelez.ba
BursasporTV emitovala je posebnu reportažu o utakmici u čast Nedžada Bijedića. Iako smo imali spreman video materijal, obzirom da BursasporTV ima neuporedivo veće produkcijske kapacitete odlučili smo se emitovati reportažu klupske televizije nama prijateljskog kluba.
Reportaža sadrži hronologiju događaja od dolaska ekipe Veleža u kamp Bursaspora, utakmice veterana, duela Veleža i Bursaspora, kao i večere koju je u čast učesnika meča priredio gradonačelnik grada Burse.
Nadamo se da će Vam ova reportaža prenijeti barem mali dio emocija koje su se u srijedu večer mogle osjetiti na Ataturk stadionu. Bio je to istinski spektakl koji je učvrstio odnose dva kluba i promovisao Velež i Bosnu i Hercegovinu u svim
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
nepricamo mi turski ima vec 500 godina
bilo bi dobro barem da na engleski jezik imaju subtitle. Vidi tane sto parlata 

- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
vidi Hase legende sa kapicom Bosnia i Hercegovina 

a što šaban pjeva.......... 

Dere li dereAlemC85 je napisao/la:a što šaban pjeva..........

Ako ništa dobro su se zabavili ovi naši alkosi na terenu

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ko je napustio Velez?
Stokic, Ivetic, Demic, Ostrakovic, Zolj, Velagic, Velagic...
Jos koji igrac?
Jos koji igrac?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Amar_BiH je napisao/la:Velagic, Velagic...
Jos koji igrac?
Haha, pa Broza mi, star je za dvojicu

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Bajro Spahic,Durakovic,HeroAmar_BiH je napisao/la:Ko je napustio Velez?
Jos koji igrac?

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jadna majka onom ko nam na put stane.
K'o armirani beton smo, sa navalnim redom posebito.

K'o armirani beton smo, sa navalnim redom posebito.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Pogotovo Hiroš, prvo dao gol sa 30 metara, a onda protiv Burse fuli prazan gol
Trebao je sacekati da bude neko na goluvm22 je napisao/la:Pogotovo Hiroš, prvo dao gol sa 30 metara, a onda protiv Burse fuli prazan gol

Oba Velagica su zavrsili karijeruAmar_BiH je napisao/la:Ko je napustio Velez?
Jos koji igrac?

knezevic.rodjak je napisao/la:Bajro Spahic,Durakovic,HeroAmar_BiH je napisao/la:Ko je napustio Velez?
Jos koji igrac?![]()
,zatim Kazazica i Merzica racunaj ovu sezonu isto ko da su i otisli (Hasanovic je izgleda jos tu,ne znam sta ceka
![]()
).Znaci otislo(ili ih nece biti u proljecnoj sezoni)10-11 igraca,dakle citav tim,a dosli igraci (navodna pojacanja
)Hiros,Pehlic,vratio se Cemalovic,Jugo i Serdarovic ,a dosao je jos i golman Bandovic
(jos su neki bili na probi i cini mi se da je samo osto onaj jedan crnogorac ako se ne varam ili je i on razgulio)Sta reci nego ima da se sa ovim igracima prosetamo u Kupu,beton smo
u četvrtak igramo protiv borca prijateljsku, a u nedjelju protiv zmaja iz Makarkse, a generalka bi trebala biti 3. marta protiv GOŠK - a, toliko............
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 2 gosta.