Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Hajd zdravo. Veća sam budala što se s tobom raspravljam.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Poslije 12 dana objavljen tekst o ovom klubu. Jupiiiii. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne bi ni sada da ne igramo protiv Zelje.Odavno sam prestao citati te novine,sve rjedje sam i ovdje.
Pa mislim na ovaj portal. A o novinama ne treba trošiti riječi.lupus je napisao/la:Ne bi ni sada da ne igramo protiv Zelje.Odavno sam prestao citati te novine,sve rjedje sam i ovdje.

Mislio na sport a ovi su posebna prica.
Moraš platiti reklamu pa da vidiš kako onda pišu u sportu a i u većini drugih dnevnih listova i portala. 

Hajde neka rade,sta sutra ocekujes?
Kolika je kvota x i 2?
Kolika je kvota x i 2?
- akisarajevo92
- Kontakt:
1 1,45lupus je napisao/la:Hajde neka rade,sta sutra ocekujes?
Kolika je kvota x i 2?
X 3,90
2 6,50
Don't believe the hype.
Ne očekujem nikakvo iznaneđenje. Tu je za mene najsigurniji kec. Ipak u prethodnih 21 meč nijedna pobjeda Olimpica. Tradicije postoje da se ruše ali u ovom slučaju je izgleda drugačije.lupus je napisao/la:Hajde neka rade,sta sutra ocekujes?
Kolika je kvota x i 2?
Slazem se sa tobom.
Problem je u karakteru većine fudbalera a ne u nečemu drugom.lupus je napisao/la:Slazem se sa tobom.
Ako uzmemo bod protiv Zelje, onda se nadoknadio kiks protiv Viteza.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Puna saka brade.
Ima li neki link za nas koji živimo vani,,,,,,Mancini je napisao/la:Problem je u karakteru većine fudbalera a ne u nečemu drugom.lupus je napisao/la:Slazem se sa tobom.
Ima jos sat vremena do tekme, saljem ti kad nadjem.pabizo je napisao/la:Ima li neki link za nas koji živimo vani,,,,,,Mancini je napisao/la:Problem je u karakteru većine fudbalera a ne u nečemu drugom.lupus je napisao/la:Slazem se sa tobom.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jarane ima li neki link,,,,,Mokroguz je napisao/la:Ako uzmemo bod protiv Zelje, onda se nadoknadio kiks protiv Viteza.
Nisam jos nas'o stream.Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Kosorić, Memija, Kramarić, Bekrić, Blagojević, Sadiković D., Lendrić, Zahirović, M. Stevanović.
Olimpic: Bandović, Milović, Vukomanović, Regoje, Brković, Muharemović, Mahović, Hadžić, Hebibović, Uzelac, Handžić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Uzelac par odlicnih intervencija sada
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.