Kakav taj čoker, Leao je numero uno u Seriji A.koeficijent je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:06Ne može biti Leao najveća zvijezda jer Lautaro ima duplo više pratioca na instagramu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:57Ostao nam je Rafael Leao kao najveća zvijezda lige ako ništa
Ako se već trofeji i golovi ne računaju.![]()
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Serie A
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Od tebe me ništa ne čudi, Leao je taman igrač za tvoje praćenje fudbala.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:08Kakav taj čoker, Leao je numero uno u Seriji A.koeficijent je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:06Ne može biti Leao najveća zvijezda jer Lautaro ima duplo više pratioca na instagramu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:57Ostao nam je Rafael Leao kao najveća zvijezda lige ako ništa
Ako se već trofeji i golovi ne računaju.![]()
Najbolji na highlightsima.
Pokazao je klasu na euru, konačno nije bilo Piolijevog taktičkog sputavanja.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jesi našao podatke da je Italija igrala fudbal prije Bufona i trojice štopera?
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Pogledaj rezultate Italije i raspodjelu igrača kada su imali dobre rezultate. Od dominacije jednog kluba nema ništa.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:17Jesi našao podatke da je Italija igrala fudbal prije Bufona i trojice štopera?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čime sam te uvrijedio?koeficijent je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:24Zar i na današnji dan moraš biti debil?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:17Jesi našao podatke da je Italija igrala fudbal prije Bufona i trojice štopera?
Pogledaj rezultate Italije i raspodjelu igrača kada su imali dobre rezultate. Od dominacije jednog kluba nema ništa.
Bolje uradi nešto korisno i nauči italijanski umjesto da vijesti o Juventusu tražiš po engleskom twitteru.
Svoj ti posao
MANIJACI JUG 1987
Pokazao je i Mister promasaj klasu na proslom Svjetskom.koeficijent je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:14Od tebe me ništa ne čudi, Leao je taman igrač za tvoje praćenje fudbala.
Najbolji na highlightsima.
Pokazao je klasu na euru, konačno nije bilo Piolijevog taktičkog sputavanja.

Završila sezona pa neki konačno izašli iz rupa
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
E o cemu se ovdje raspravlja strasno.
Cinjenica je da u ligi nema puno WC igraca ali opet itekako ima dobrih
Osimhen (jos je tu) Kvica, Lautaro, Hakan, Barela, Leao, Theo, Vlahovic, e sad da podjem nabrajati mlade talijane rekli bi neki da sam lud, a evo Calafiori je pokazao da mladi talijani itekako vrijede
Scalvini je po meni i bolji od Calafiorija samo je sad imao povredu ali buducnost talijanske odbrane sa njima dvojicom Bastonijem i Buonegiornom uopste nije upitna
Seria a je prosle godine bila najbolja liga europe pa vi i dalje s.erite po njom, svake godine se liga dize polako
Cinjenica je da u ligi nema puno WC igraca ali opet itekako ima dobrih
Osimhen (jos je tu) Kvica, Lautaro, Hakan, Barela, Leao, Theo, Vlahovic, e sad da podjem nabrajati mlade talijane rekli bi neki da sam lud, a evo Calafiori je pokazao da mladi talijani itekako vrijede
Scalvini je po meni i bolji od Calafiorija samo je sad imao povredu ali buducnost talijanske odbrane sa njima dvojicom Bastonijem i Buonegiornom uopste nije upitna
Seria a je prosle godine bila najbolja liga europe pa vi i dalje s.erite po njom, svake godine se liga dize polako
- Beduin
- Kontakt:
Conte pravo Conteovski, iliti klasicno Italijanski, utezanje odbrane jer je Napoli prosle sezone se naprimao golova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Barem 10-15 bodova conte donosi u odnosu na proslu godinu.
Ma Napoli sa njim ce biti kandidat za titulu tu nema price, samo da rijese pitanje napadaca tj da li Osimhen ostaje ili odlazi pa ako odlazi da to nadju. Uopste ne sumnjam da ce Conte vratiti Napoli u vrh
Negdje sam pročitao da je namjerno zbog djece, da bi pobijedili, ali uzimajući u obzir njegovu tehniku nije isključeno da samo ne zna.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Taj isti Theo trenutno je jedan od najboljih lijevih bekova, a recimo jedan Hakim Mastour, koji je s loptom radio sta je htio, trenutno igra haman u marokanskoj ligi.
Bas bih volio vidjeti zongliranje jednog Gatusa
Bas bih volio vidjeti zongliranje jednog Gatusa

Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Ja se odmah sjetim naseg Stevanovica kad je dosao u Sevilju i ono ofiranje na predstavljanju. 
075 ❤
075 ❤
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Como i Fàbregas sklapaju ozbiljnu ekipu. Strefezza, Dossena i Belotti su potpisali, u narednim danima potpisuju Pau López, Reina, Moreno, Varane, želja im je i Martial. Od prije su u ekipi Goldaniga, Odenthal, Cutrone, Verdi, Cunha, Abildgaard, Baselli i Ioannou.
I Parma ima finu ekipu, mada mislim da njima fale tri-četiri kapitalca da bi to bilo to.
Žalim samo što nema Palerma, baš bi bilo lijepo gledati Palermo, zajedno sa Parmom i Comom u ligi. Nadam se da će sljedeće godine ući, a da će Parma i Como opstati.
I Parma ima finu ekipu, mada mislim da njima fale tri-četiri kapitalca da bi to bilo to.
Žalim samo što nema Palerma, baš bi bilo lijepo gledati Palermo, zajedno sa Parmom i Comom u ligi. Nadam se da će sljedeće godine ući, a da će Parma i Como opstati.
- Beduin
- Kontakt:
To ce mozda biti dovoljno za opstanka i to je to, a i to ce biti borba. Cim se nakuplja dosta staruhana, veterana, to je kilava ekipa skoro pa uvijek.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.