NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Vidis, mnogi tako pogresno razmisljaju kao ti pa propuste kvalitetne gotove igrace zbog nekih kvazitalenata. I tog sa avatara ti cekamo, a on vec tri godine isti igrac. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SA ne trebaju gotovi role igraci, vec igraci sa potencijalom da budu nesto vise.
Murray imao vise nego dobru sezonu nakon povratka od strasne povrede.On je vec All NBA defanzivac i to sa 29og pika, da nista drugo ne napravi..
Murray imao vise nego dobru sezonu nakon povratka od strasne povrede.On je vec All NBA defanzivac i to sa 29og pika, da nista drugo ne napravi..

Grevise poklopi se zivota ti ove sezone si brukanje podigao na dodatni nivo. Profulao si sta god da si prognozirao 

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch De nam malo pisi sta ima u PHI? Sta si se uhvatio "jahanja" Jamesa u zadnjim postovima.Ne mozes od uzasa koji se dogodio ili sta?
Nista licno, ali stavljati avatar igraca koji je ozbiljna prepreka i tvom timu da potencijalno uzme titulu mi je neshvatljiva.Ali dobro, to sam samo ja, respekt za sve druge i velike igrace, ali ljubav i vjernost mom timu i njegovim igracima.

Nista licno, ali stavljati avatar igraca koji je ozbiljna prepreka i tvom timu da potencijalno uzme titulu mi je neshvatljiva.Ali dobro, to sam samo ja, respekt za sve druge i velike igrace, ali ljubav i vjernost mom timu i njegovim igracima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta mislis o potencijalnom dolasku D’Antonija u Clipperse? Imam osjecaj da bi se njihove vrline( i mane) jako dobro komplementirale.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:46@Clutch De nam malo pisi sta ima u PHI? Sta si se uhvatio "jahanja" Jamesa u zadnjim postovima.Ne mozes od uzasa koji se dogodio ili sta?![]()
Jos se nije razvila priča oko toga posto je zasad samo povezan sa Philom ali mislim da će ubrzo ući i u priču sa LAC jer je nakon ispadanja Rivers prvi na tapeti
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 16 sep 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako otpuste Riversa ocekuj da ce biti reakcija da je to zato sto je crnac.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:48Sta mislis o potencijalnom dolasku D’Antonija u Clipperse? Imam osjecaj da bi se njihove vrline( i mane) jako dobro komplementirane.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:46@Clutch De nam malo pisi sta ima u PHI? Sta si se uhvatio "jahanja" Jamesa u zadnjim postovima.Ne mozes od uzasa koji se dogodio ili sta?![]()
Jos se nije razvila priča oko toga posto je zasad samo povezan sa Philom ali mislim da će ubrzo ući i u priču sa LAC jer je nakon ispadanja Rivers prvi na tapeti
Kako stoji na putu kad su ispali?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:46@Clutch De nam malo pisi sta ima u PHI? Sta si se uhvatio "jahanja" Jamesa u zadnjim postovima.Ne mozes od uzasa koji se dogodio ili sta?![]()

Pratimo aktuelnu sezonu.
Usput covjek je upravo postao igrac sa najvise all-nba selekcija u historiji lige. Ako je to jahanje, a ne informacija vrijedna dijeljenja, onda ne znam.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mislim samo na ovaj zadnji post. Ispali, ali sta da niste? Sta da se susretnu LAL i PHI? S tolikom ljubavlju prema Jamesu, ne bi ti bilo lako u tom duelu...Clutch je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:50Kako stoji na putu kad su ispali?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:46@Clutch De nam malo pisi sta ima u PHI? Sta si se uhvatio "jahanja" Jamesa u zadnjim postovima.Ne mozes od uzasa koji se dogodio ili sta?![]()
Nista licno, ali stavljati avatar igraca koji je ozbiljna prepreka i tvom timu da potencijalno uzme titulu mi je neshvatljiva.Ali dobro, to sam samo ja, respekt za sve druge i velike igrace, ali ljubav i vjernost mom timu i njegovim igracima.![]()
Pratimo aktuelnu sezonu.
Usput covjek je upravo postao igrac sa najvise all-nba selekcija u historiji. Ako je to jahanje, a ne informacija vrijedna dijeljenja, onda ne znam.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ne vjerujem da ce oni Doca tako lako otpustiti.Ako bi se to desilo, za MDAa se zna kakav je trener.Odlican je za RS i individualne nagrade svojih igraca, ali za mene nije sampionski kalibar trenera i to se potvrdjuje 20 godina haman.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:48Sta mislis o potencijalnom dolasku D’Antonija u Clipperse? Imam osjecaj da bi se njihove vrline( i mane) jako dobro komplementirale.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:46@Clutch De nam malo pisi sta ima u PHI? Sta si se uhvatio "jahanja" Jamesa u zadnjim postovima.Ne mozes od uzasa koji se dogodio ili sta?![]()
Kao sto sam uzivao u januaru kad je Simmons razbucao dva superstara Lakersa tako isto bih i u tom nekom eventualnom finalu. Kojeg nema? Pa nemam problem nastaviti pratiti ostatak sezone i fokusirati se na to, a usput se nista drugo i ne desava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:52Ne mislim samo na ovaj zadnji post. Ispali, ali sta da niste? Sta da se susretnu LAL i PHI? S tolikom ljubavlju prema Jamesu, ne bi ti bilo lako u tom duelu...Clutch je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:50Kako stoji na putu kad su ispali?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:46@Clutch De nam malo pisi sta ima u PHI? Sta si se uhvatio "jahanja" Jamesa u zadnjim postovima.Ne mozes od uzasa koji se dogodio ili sta?![]()
Nista licno, ali stavljati avatar igraca koji je ozbiljna prepreka i tvom timu da potencijalno uzme titulu mi je neshvatljiva.Ali dobro, to sam samo ja, respekt za sve druge i velike igrace, ali ljubav i vjernost mom timu i njegovim igracima.![]()
Pratimo aktuelnu sezonu.
Usput covjek je upravo postao igrac sa najvise all-nba selekcija u historiji. Ako je to jahanje, a ne informacija vrijedna dijeljenja, onda ne znam.
Kad vec pitas, kod Sixersa traje reevaluacija front officea..od strane tog istog front officea.
Al shvatam ja da je laki malo nervozan nakon sinoc, stokholmski sindrom cini svoje. Bice bolje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch Nemam ni ja problem nastaviti gledati kosarku ( to i cinim), uzivati u istoj, imati cak i simpatije prema nekom timu, ali ne postajem bandwagoner nekog tima ili igraca, kad moja ekipa ispadne ili nije tu.
Ti to cinis, prijatelju. Kad nije PHI tu, imas Jamesa i gdje god on igra. Tvoje pravo i izbor.
U pogledu te neke "nervoze" od sinoc, svoje sam rekao. I dalje stojim iza svog misljenja i tacno znam sto se desilo ovo sta se desilo, a i najavio sam utakmicu prije.Kawhi popusti cesto pod teretom ako je on ekskluzivna napadacka opcija plus 1. defanzivna opcija plus je 1. put u karijeri igrao ovaj neki sistem gdje je on inicijator svega u napadu.On nije taj kalibar i to je pogresno koristenje njegovog talenta.On je 2 way zvijer koju treba postaviti da bude egzekutor,a ne praviti od njega nekog all around igraca.
Ne, to nikako nije opravdavanje njegove uzasne partije sinoc i cinjenice da jedan od najefikasnijih igraca u ligi izgleda onako ocajno, ali je isto tako nepobitna cinjenica da je covjek nosio LAC citav PO! Ponekad bi tu uskocio neko od igraca koji su TREBALI BITI KONSTANTNO TU! Jel George doveden da bude 2. zvijezda? Jeste! Jel igrao kao 2. zvijezda? Apsolutno nije? Jesu li Williams i Harrell trebali dominirati protivnickim klupama kad Kawhi i George odmaraju? Jesu! Jesu li to radili? Ni pod razno!
Koliko su lose izgledali svi ostali, to se i vidjelo na rezultatima.Cim bi Kawhi imao iole slabiju tekmu, ekipa je gubila.S druge strane, tvoj James je imao 2 partije od 15p i obje su LAL dobili! Kako? Pa AD je to korigovao kao pravi superstar pored njega. Ovog niko nije korigovao 13 tekmi i bukvalno je izgorio ko sibica.

U pogledu te neke "nervoze" od sinoc, svoje sam rekao. I dalje stojim iza svog misljenja i tacno znam sto se desilo ovo sta se desilo, a i najavio sam utakmicu prije.Kawhi popusti cesto pod teretom ako je on ekskluzivna napadacka opcija plus 1. defanzivna opcija plus je 1. put u karijeri igrao ovaj neki sistem gdje je on inicijator svega u napadu.On nije taj kalibar i to je pogresno koristenje njegovog talenta.On je 2 way zvijer koju treba postaviti da bude egzekutor,a ne praviti od njega nekog all around igraca.
Ne, to nikako nije opravdavanje njegove uzasne partije sinoc i cinjenice da jedan od najefikasnijih igraca u ligi izgleda onako ocajno, ali je isto tako nepobitna cinjenica da je covjek nosio LAC citav PO! Ponekad bi tu uskocio neko od igraca koji su TREBALI BITI KONSTANTNO TU! Jel George doveden da bude 2. zvijezda? Jeste! Jel igrao kao 2. zvijezda? Apsolutno nije? Jesu li Williams i Harrell trebali dominirati protivnickim klupama kad Kawhi i George odmaraju? Jesu! Jesu li to radili? Ni pod razno!
Koliko su lose izgledali svi ostali, to se i vidjelo na rezultatima.Cim bi Kawhi imao iole slabiju tekmu, ekipa je gubila.S druge strane, tvoj James je imao 2 partije od 15p i obje su LAL dobili! Kako? Pa AD je to korigovao kao pravi superstar pored njega. Ovog niko nije korigovao 13 tekmi i bukvalno je izgorio ko sibica.
Bandwagoner hahahahah
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako je, tebi vrlo dobro poznat termin kao navijacu GSa i LAL. Samo se presaltas. 

Poluinteligentne doskocice hahaha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav sagovornik, takva doskocica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.