HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
mislim da ce iz mostara ipak biti prijenos,jer danas je ipak igrala rukometna repka.a i bude prijenos iz mostara da manje ljudi dodje na utakmicu 

Ma bice prenos na onoj moja tv garant jer se ona gleda u sarajevu a posebno se placa pa im se isplati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Prije svega da vam čestitam na fer i korektnoj igri (bez zadržavanja vremena) i na dobrom rezultatu pred revanš u Mostaru. Što se igre tiče Sarajevo je kao domaćin razumije se više napadalo i stvaralo šanse, Dujković je imao nekoliko odličnih odbrana. Vaše šanse su bile uglavnom poslije greški defanzivaca Sarajeva i mislim da ste malo jače krenuli prema golu Sarajeva da bi sigurno zabili i koji gol. Ono što sam ja vidio, najjači dio tima vam je vezni red koji je puno više pretrčao od igrača Sarajeva. Bekić se nije vidio, a Stevo čim je ušao napravio je dar mar, probacio nekom od igrača Sarajeva kroz noge i par dobrih poteza imao. Simeunović probojan po krilu, ali nekako mu fali završnica (dobar šut i zadnji pas). Šćepanović je podijelio par dobrih dugih lopti. Karačić se skoro cijelu utak. derao na vaše igrače, čini mi se najviše na stoperski par. Crnov mi je bio neprimjetan. Bit će zanimljivo u revanšu, imate prednost domaćeg terena, ali ako primite gol morate zabit 2, tako da... sve je otvoreno (rezultat is open) 

Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 03 apr 2014, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
baka englez mocni haha,jasta nego open 

Ma nemoj njega ozbiljno shvatati, on inace ima psihicki problema, Zeljeznicar mu je nocna mora.ZrinjskiMostar je napisao/la:Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobitilafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostaru

Zrinjski u aposlutnoj prednosti pred revasn, a sad ih ceka mec sa Sirokim koji se nije bas pokazao sa Celikom.
Onako navijacki bi volio X da bude.
Onako navijacki bi volio X da bude.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- invincible1921
- Kontakt:
bgm kad pitari priznaju da je sudija nesto presudio nezasluzeno u njihovu korist onda je to 120% tacno 

=\_1921_/=
Proci cete, ali u k.u.r.c.u. !old school je napisao/la:taj isti Željo vas ubio igrom u dvije utakmiceZrinjskiMostar je napisao/la:Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobitilafomamone je napisao/la:Zrinjski je talasika bio veceras, najgora ekipa, uz vec standardni zeljescar, koja je gostovala na Hasetu, valjda cete se malo otvoriti u Mostarua ovaj isti Zrinjski ce akoBogda da vas prode lagano
bit ce jako jako teško sačuvati gol na našem terenu. u sarajevu i nismo smijeli igrati otvoreno jer nam je falilo par igrača i nije to bio onaj zrinjski koji bi mogao ravnopravno da se nosi sa domačinom u tom trenutku.
u mostaru uz povratak ovih par igrača očekujem puno bolju predstavu naših jer će se igrati otvorenije.
kad se braniš teško je sačuvati gol ali teo nama je uspjelo jer je ratko bio na nivou.
nadam se našem prolasku u finale i dobroj utakmici pod bb-om
što bi reko Ć... "LEC GO ZRINJSKI"
u mostaru uz povratak ovih par igrača očekujem puno bolju predstavu naših jer će se igrati otvorenije.
kad se braniš teško je sačuvati gol ali teo nama je uspjelo jer je ratko bio na nivou.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ocete nam utrpat 3-4 komada ko i veceras? Aj dimi putkoGangEvil je napisao/la:Proci cete, ali u k.u.r.c.u. !old school je napisao/la:taj isti Željo vas ubio igrom u dvije utakmiceZrinjskiMostar je napisao/la: Pa što nije penal svirao sudija? kakvi ste onda vi kad talašike nemožete dobitia ovaj isti Zrinjski ce akoBogda da vas prode lagano
1452 je napisao/la:bit ce jako jako teško sačuvati gol na našem terenu. u sarajevu i nismo smijeli igrati otvoreno jer nam je falilo par igrača i nije to bio onaj zrinjski koji bi mogao ravnopravno da se nosi sa domačinom u tom trenutku.
Revanš ćemo morati igrati kao da smo gore izgubili utakmicu i to će biti na Kračiću da im utuvi u glavu da ako,nadam se , povedemo nema povlačenja kao što se zna desiti nego nastaviti sa istim ritmom ali to je daleko ispred nas .
A sada dosta o pitarima slijedi najveći hercegovački derby.Gledam na" YR " ipak će nas kiša zaobići u subotu poslijepodne

Vidim Đuka se odmarao i nadam se da će biti spreman za subotu pa makar da uskoči kao džoker sa klupe ako zatreba.Pezo je igrao a vraćaju se Zlatić i Aleksić.Teško da Karačić i Musa mogu iznenaditi jedan drugog bilo čime jer i jedan i drugi znaju sve do detalja o suparniku ali sinoć je Čelik pokazao da susjedi nisu nepobjedivi i možda se iz te tekme može nešto naučiti.Usput juče sam sreo Ivu Džidića u bolnici na BB ,gore je bio radi te povrede koju vuče,poželio sam mu da brzo ozdravi ali da preskoči još ovo kolo

Što se tiče same utakmice vidim počeo je "rat" transparentima

HŠK Zrinjski: Juniori svladali Jedinstvo 3:0 u polufinalu Kupa BiH
Juniori HŠK Zrinjski danas su u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa BiH svladali Jedinstvo iz Bihaća rezultatom 3:0
Utakmica se igrala na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski pred oko 150 gledatelja. Mladi Plemići bili su puno bolji protivnik, te su sem tri postignuta pogodtka imali još nekoliko prigoda. Pogodke za Zrinjski postigli su Ćorić 2 i Jozić.
Uzvrat se igra u Bihaću za 14 dana.
Bdw u drugoj polufinalnoj utakmici u Sarajevu : Željo-Čelik 3-2.Moglo bi se desiti da imamo finale istih ekipa i u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji.Ja ne bih imao ništa protiv
"IGRAJTE SRCEM MLADI PLEMIĆI"
Juniori HŠK Zrinjski danas su u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa BiH svladali Jedinstvo iz Bihaća rezultatom 3:0

Utakmica se igrala na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski pred oko 150 gledatelja. Mladi Plemići bili su puno bolji protivnik, te su sem tri postignuta pogodtka imali još nekoliko prigoda. Pogodke za Zrinjski postigli su Ćorić 2 i Jozić.
Bdw u drugoj polufinalnoj utakmici u Sarajevu : Željo-Čelik 3-2.Moglo bi se desiti da imamo finale istih ekipa i u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji.Ja ne bih imao ništa protiv

-
- Kontakt:
Šta će ova generacija izbaciti igrača to je strašno,za 2-3 godine će biti barem pola naše djece u 1 timu,potrefila se odlična generacija i to sve u isto vrijemezrinja05 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Juniori svladali Jedinstvo 3:0 u polufinalu Kupa BiH
Juniori HŠK Zrinjski danas su u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa BiH svladali Jedinstvo iz Bihaća rezultatom 3:0![]()
![]()
![]()
Bdw u drugoj polufinalnoj utakmici u Sarajevu : Željo-Čelik 3-2.Moglo bi se desiti da imamo finale istih ekipa i u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji.Ja ne bih imao ništa protiv![]()
![]()

daj boze da ostanu bar dvojica iz te generacije,bit ce dobro,ako ih ne budu nogirali brzinskimarioo8888 je napisao/la:Šta će ova generacija izbaciti igrača to je strašno,za 2-3 godine će biti barem pola naše djece u 1 timu,potrefila se odlična generacija i to sve u isto vrijemezrinja05 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Juniori svladali Jedinstvo 3:0 u polufinalu Kupa BiH
Juniori HŠK Zrinjski danas su u prvoj polufinalnoj utakmicu Kupa BiH svladali Jedinstvo iz Bihaća rezultatom 3:0![]()
![]()
![]()
Bdw u drugoj polufinalnoj utakmici u Sarajevu : Željo-Čelik 3-2.Moglo bi se desiti da imamo finale istih ekipa i u seniorskoj i u juniorskoj konkurenciji.Ja ne bih imao ništa protiv![]()
![]()
"IGRAJTE SRCEM MLADI PLEMIĆI"gazit ćemo.
sada nam slijedi najveci hercegovacki derbi,idemo hrabro ,mozemo do pobjede
ocekujem posjetu od 5 000 ljudi

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Jest,samo je to problem što se ne cijene naša djeca to je žalosno,ali eto bit će u ovoj generaciji više od dvojice vjeruj mi,gledao sam ih dosta puta stvarno ima materijala,za 2-3 godine garantujem da će ih barem 5-6 biti u 1.postavi,evo na prognozi kažu da će kiša stati do 12 sati pa bi trebalo biti ljudi,sada će se morat iskupiti protiv nas zbog loše igre u Zenici isto ko i pitari sad,ali nema veze moramo ih dobit.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Proci cete, ali u k.u.r.c.u. !
Necemo....samo cemo probati ponoviti zadnje dvije predstave pod Bijelim Brijegom (1:1,0:2)...a ne znam ni sta ti znaci ovo putko, ali to mozes slobodno reci svom starom...Ocete nam utrpat 3-4 komada ko i veceras? Aj dimi putko
Ma ljudi su dobro igrali sinoc svaka cast , i sve ce biti odluceno u revansu mi ce doci da se nadigravamo kao i vi sinoc. 

04.10.2009 !!
Neka bude po jedan solidan svake godine a jedan extra (tipa Šunjić) svako 3-4 godine i ja ću biti zadovoljanRosas7 je napisao/la:daj boze da ostanu bar dvojica iz te generacije,bit ce dobro,ako ih ne budu nogirali brzinskimarioo8888 je napisao/la:Šta će ova generacija izbaciti igrača to je strašno,za 2-3 godine će biti barem pola naše djece u 1 timu,potrefila se odlična generacija i to sve u isto vrijemezrinja05 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Juniori svladali Jedinstvo 3:0 u polufinalu Kupa BiH
![]()
![]()
![]()

Ma standardna priča o juniorima treba djeci dati šansu i mislim da je dobra praksa slanje na posudbu u recimo Branitelj, Brotnjo itd i da se ti momci prate i ako pokažu napredak i želju da se onda vrate i izbore za svoje mjesto.Imamo primjer Zlatića , znam da će neki sad reći da se nije Brković povrijedio pitanje je da li bi dobio šansu.Ja kažem da ga Karačić nije pratio u Branitelju i vratio u Zrinju onda ne bi imao šansu a ovako je tu i po meni imamo dobrog igrača na toj poziciji.Griješi i griješit će ali to rade mladi igrači i treba ih istrpit.
Ja imam svoju teoriju da jedan dio ove naše djece kasnije ne uspije iz tri razloga.Prvi su oni sami ,jer ne rade dovoljno na sebi i svom napretku , drugi je klub i odavno ispričana priča o "tatinim sinovima", a treći i možda najvažniji su roditelji koji čim njihov sin počne pokazivati neke naznake da je talentiran i ima potencijala njima pred očima počnu iskakati slike eura damn

Usput da napišem juniori su prvi i u prvenstvu i tamo također vode bitku sa pitarima i manijacima za naslov a kadeti su na 5. mjestu u svom natjecanju.Što se tiče omladinskog pogona mislim da ljudi u klubu u ovim uvjetima rade dobar posao.
Uz lijepo vrijeme ja očekujem 6-7 milja na tribinama i da nema TV prijenosa možda i više ali i ovo će biti ok.Rosas7 je napisao/la:daj boze da ostanu bar dvojica iz te generacije,bit ce dobro,ako ih ne budu nogirali brzinskimarioo8888 je napisao/la:Šta će ova generacija izbaciti igrača to je strašno,za 2-3 godine će biti barem pola naše djece u 1 timu,potrefila se odlična generacija i to sve u isto vrijemezrinja05 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Juniori svladali Jedinstvo 3:0 u polufinalu Kupa BiH
![]()
![]()
![]()
Bar smo vas korektno i aplauzom ispratili jer ste zaslužili, nismo uletili na teren s namjerom da mlatimo vaše igrače...marioo8888 je napisao/la:Kad krmak i ostali provocirali na vašoj stranici onda se svađajte a ne ovdje,ima pravo pisati šta hoće,pa bola koliko sam se ja puta trebao javiti na vašoj stranici na svakakve gadosti što ste napisali pa nisam nijednom,1 post imam na vašoj stranici a tu sam vam čestitao na odličnoj igri ovdje kad ste bod uzeli,dok vi visite ovdje svaki dan,ovaj loza mostarka ima 9 postova 8 na našoj stranici,ne kažem ima idiota,ali isto tako ih ima i u vas što više jedini normalan i sasvim korektan lik što sam primjetio na vašoj stranici je onaj Zizu,a to da nas prcaš to je zanimljivo samo tebi i tvojima i samo je za vas to prcanje ne dira nas to nimalo,barem ne mene.Opet vas ovo čeka zadnje kolo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.