adriano_leite je napisao/la:
Pa znas dobro da je to bio pocetak sezone a ekipa totalno nova ili se to ne gleda? To je nebitno? Pobijedio ti je Portland kada James nije igrao, ali hajd to nije bitno.
Ako dosadasnji rezultati pokazuju da je los igrac i da su porazi njegovi onda ok, totalno je nebitan ovom sadasnjem timu sastavljenom oko Jamesa.
Koliko god da je ekipa bila svježa i neuigrana, porazi od Philadelphie, Sacramenta i sličnih ekipa se ne smiju dozvoljavati.
Ne znam otkud ti sad izvuče to da je Kyrie loš igrač. Ali dobro, u ligi u kojoj su svi igrači superstari, ne čudi me da je reći da neko nije superstar = reći da je loš igrač. Ili ono, Griffin je bolji od Irvinga = Irving loš igrač.
adriano_leite je napisao/la:@donnie da evo sad sam vidio, te sezone je imao 22 poena, ali je imao ogromnu pomoc u ostatku ekipe, mnogo vecu nego je Irving do ove sezone ikada imao. Lee, Klay, Jack, Landry, svi dvocifreni bili u toj sezoni, ako to znaci odvesti sam ekipu u playoff, onda je sam odveo GSW u playoff a ist9 tako je onda dosta igraca to radilo i imalo sposobnost da samo vodi ekipu u playoff. Btw. lijepo okreces da sam rekao da je Griffin los igrac a ja ga hvalio kada ga je LenBias pljuvao prije par sezona. Svaka cast fakat. Sto se tice Griffina bez Paula da igrao je odlicno, ali nesto ne znam da li je to bilo u prvoj zajednickoj sezoni kada se ostvarivala hemija u ekipi.
1. Nigdje nisam rekao da je Curry sam odveo ekipu u playoff.
2. Bio je prva opcija, i kao takav je odveo ekipu u playoff.
3. Ekipa oko njega je bila solidna, čak i dobra. Kako god, uvesti ekipu na zapadu u playoff prvi put poslije 5 godina, i poslije sezone od 20 pobjeda je ogroman uspjeh.
4. Nisi rekao da je Griffin loš igrač, ali je i više nego očigledno tvoje umanjivanje njegove vrijednosti u tvojim ranijim postovima čisto da bi se Irving uzdigao.
5. Ti, od svih ljudi ovdje, ne smiješ nikome, ali nikome pričati o izvrtanju riječi. Učinio si bukvalno istu stvar prethodno u postu koji citiram (Irving loš igrač, Curry odveo sam ekipu u playoff). Sad će standardan odgovor kako sam ja ustvari licemjer jer tebe osuđujem za izvrtanje riječi a ja to isto radim, kao i sa lošim prognozama ove godine. Standardno.
A ovo zadnje, obični izgovori.
btw. ovim završavam ovu raspravu. Ako ti je ljepše živjeti u svijetu u kojem je Irving level Griffina, i u kojem je superstar, onda izvoli. Ko sam ja da ti branim.