12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Kako mi dobro leze ova pobjeda. A jos bi ljepse bilo da se nasi navijaci nisu majmunisali sa nekim stvarima.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Prizeljkivao sam Medu na klupi, ali mora se priznati da je veceras odigrao vjrovatno najbolju utakmicu za reprezentaciju. Doktorski
Ipak Mesa zna bolje nego prosjecni forumas. Cijeli tim je odigrao odlicno!!

Iskreno , za mene je danas Mujdza najbolji uzmemo li u obzir sta je sve prosao u zadnjih godinu dana, odigrao ovakvu utakmicu haman bez greske. Ostali 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Slažem se, samo ne daj Bože da se on povrijedi.Minjore je napisao/la:Iskreno , za mene je danas Mujdza najbolji uzmemo li u obzir sta je sve prosao u zadnjih godinu dana, odigrao ovakvu utakmicu haman bez greske. Ostali
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne mogu Pjanic i Medunjanin zajedno nikako-guse jedan drugogVirtu4l je napisao/la:Napokon jedna prava utakmica, ono u našem stilu. Višća je potvrdio dobru formu i sigurno je igrač utakmice, ali svi ostali su bili dobri. Odbrana samo na momente pokazala slabosti, ali vidi se ogroman napredak. Pjanić fantastičan, Medunjanin potvrdio klasu i to da je doktor za ovakve utakmice, Džeko se borio kao lav, vraćao se nazad, Bešić je imao prostora i za neke ofanzivne varijante, Lulić dobar... ovo već liči na nešto...
Sve pohvale i selektoru, imali smo glavu i rep, zaista ne pamtim kad sam zadnji put bio ovako zadovoljan.
![]()
![]()

Grohotom se smijem

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kakvo majmunisanje?calcio je napisao/la:Kako mi dobro leze ova pobjeda. A jos bi ljepse bilo da se nasi navijaci nisu majmunisali sa nekim stvarima.
Sve po zaslugama jarane. Desetljećima ubijaš i protjeruješ žene, djecu i nevine, golobrade muškarce iz vlastitih domova i šta da očekuješ od drugih?? Da ih tretiramo kao Samaritance, Papu, Ghandia i tobožnje mirotvorce? Najgore je kad čovjek šuti. Kad nema damu da kaže šta bi trebalo da kaže.
I ono s Vranješom isti fazon. Za*ebo se on što je radio tetovažu, a ne navijači koji su reagovali na nju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Odlican rezultat, ali ovo nas ne smije zavarati. Malo jaca ekipa od Izraela i mi bi ovo izgubili veceras. Previse igraca nam je van forme i to se vidjelo. Mujdza, Medunjanin, Besic, Dzeko, Kolasinac, Hajrovic, Ibisevic. To je 7 od 14 igraca koji su odigrali premalo utakmica u zadnjih pola godine da bi bili na optimalnom nivou. Igraci se sad na ljetnim pripremama moraju ozbiljno trznuti i popraviti statuse u klubovima. Visca je odlican primjer sta znaci odigrati sezonu u kontinuitetu i ova dva gola su plod te konstantnosti zbog koje je u odlicnoj formi.
Momci su se borili i nagradjeni su za to. Hajrovic u ovo malo vremena pokazuje zasto ne igra u klubovima. Dobije sansu i pravi lancane greske, u par minuta gubi 2 lopte zbog nonsalancije na svojo polovini igralista.
Momci su se borili i nagradjeni su za to. Hajrovic u ovo malo vremena pokazuje zasto ne igra u klubovima. Dobije sansu i pravi lancane greske, u par minuta gubi 2 lopte zbog nonsalancije na svojo polovini igralista.
De koristi mozak malo. Pred ambasadu Izraela (ako je ima) pa protestirajte, skandirajte sve moguće.L'Avvocato je napisao/la:Kakvo majmunisanje?calcio je napisao/la:Kako mi dobro leze ova pobjeda. A jos bi ljepse bilo da se nasi navijaci nisu majmunisali sa nekim stvarima.
Sve po zaslugama jarane. Desetljećima ubijaš i protjeruješ žene, djecu i nevine, golobrade muškarce iz vlastitih domova i šta da očekuješ od drugih?? Da ih tretiramo kao Samaritance, Papu, Ghandia i tobožnje mirotvorce? Najgore je kad čovjek šuti. Kad nema damu da kaže šta bi trebalo da kaže.
I ono s Vranješom isti fazon. Za*ebo se on što je radio tetovažu, a ne navijači koji su reagovali na nju.
Utakmica je utakmica, a dobro znate kakva su **** iz FIFA/UEFA-e.. samo nam još treba oduzimanje bodova ili šta već zbog jbnih ****.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Samo nek se pobijedjuje. To je najbitnije. Svidja mi se postavka na terenu i pristup,ali ne treba letiti. Ima ovdije puno prostora za bolje. Uzasno me nervira ono karanje lopte,pipkanje tipkanje. Niko da je uzme krene direktno ka golu,previse se kombinuje. Ono sto najvise treba popravit je igra krila. Tu mislim na Lulica i Viscu. Kad kazem popravit,ne mislim da su bili losi,ali ima jedan problem kod Lulica.Imao je 15 prodora ili izglednih pozicija da nesto uradi,ali kod njega velik promet mala zarada. **** mu majku prodre,probije i ni jednom ne doda,ne nabaci,pa da bar opuca na gol. Mora zavrsnica puno bolje. To protiv Belgije moze biti kljuc. Nakveci problem Lulica i Izeta igraju na kontra strani,svaki prodor stanu i stimaju se na kontra nogu.
Sto se tice Visce,samo malo jace centarsut da ide,nekako mlako to ide. Prodoran je uvijek je u trku,samo to malo popravit. Mislim da nam Lulic i Visca ,sa ovim korekcijama uzasno puno trebaju u Belgiji. Dzeko treba maksimalnu pomoc njih dvojice,a ne da oni samo gledaju kako Dzeki gurnut,moraju i oni,pogotovo Senad pokusat malo sam u realizaciju krenuti. U svakom slucaju,cestitke momcima,pogotovo Visci,volio bi da ovi golovi podignu mu samopouzdanje,i da bude jos opasniji.
Sto se tice Visce,samo malo jace centarsut da ide,nekako mlako to ide. Prodoran je uvijek je u trku,samo to malo popravit. Mislim da nam Lulic i Visca ,sa ovim korekcijama uzasno puno trebaju u Belgiji. Dzeko treba maksimalnu pomoc njih dvojice,a ne da oni samo gledaju kako Dzeki gurnut,moraju i oni,pogotovo Senad pokusat malo sam u realizaciju krenuti. U svakom slucaju,cestitke momcima,pogotovo Visci,volio bi da ovi golovi podignu mu samopouzdanje,i da bude jos opasniji.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nisam popratio, da li je osim Palestina, i zviždanja himne bilo još kakvog skandiranja ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- dr.van nostrand
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Kakvo majmunisanje?

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- skyisthelimit
Puna podrska navijacima. Za ove kojima smeta zvizduci, skandiranje yebo vas izrael..
Pa njihov igrac govori kako smo neprijateljska drzava i kako ce dati sve od sebe da dobije muslimane.
Saberi te se, **** vas zivot
Pa njihov igrac govori kako smo neprijateljska drzava i kako ce dati sve od sebe da dobije muslimane.
Saberi te se, **** vas zivot
15.10 - 15.06 ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlična igra, ne svih 90 min, ali većim dijelom tekme, u drugom pol je bio onaj period od nekih 20ak min kada su Izraelci imali par dobrih prilika i gdje su vrlo lako mogli do izjednačenja, ali su nas Begović i njihovo nesnalaženje pred golom izvukli, 3 gol je riješio sve dileme, i nakon toga su i gosti pali i nisu imali snage za ozbiljniju prijetnju.
Višća definitivno odigrao najbolju tekmu u dresu repke, isplatio Meši višestruko na ukazanom povjerenju, a i svima nama, Pjanke i Lula također vrlo dobri, Džeko obzirom da i nije igrao toliko mnogo u zadnje vrijeme ipak dobra tekma, još malo i 50 je tu
Odbrana ne tako sjajna, dosta problema sa kontrom i polukontrom gostiju, dali su im mnogo prostora i zamalo su nas Izraelci kaznili za to. Ovakve greške jače repke poput Belgije neće praštati, tako da ih moramo svesti na minimum.
Protiv Belgijanaca idemo po to drugo mjesto, a večeras su i oni potvrdili da nisu nepobjedivi i da su ranjivi kao i svaka druga repka, tako da nam preostaje da se nadamo da će Meša pripremiti momke za tu tekmu najbolje što je moguće i da ćemo izvući pozitivan rezultat. Do tekme ima još par mjeseci, ali mislim da će tu veliku ulogu igrati ta psihička priprema, a veliki plus je i to što ćemo u Briselu imati ogromnu podršku naših navijača koji neće razočarati kao i uvijek kada gostujemo u Belgiji, te se nadam da će i rezultat biti zadovoljavajući
Višća definitivno odigrao najbolju tekmu u dresu repke, isplatio Meši višestruko na ukazanom povjerenju, a i svima nama, Pjanke i Lula također vrlo dobri, Džeko obzirom da i nije igrao toliko mnogo u zadnje vrijeme ipak dobra tekma, još malo i 50 je tu

Odbrana ne tako sjajna, dosta problema sa kontrom i polukontrom gostiju, dali su im mnogo prostora i zamalo su nas Izraelci kaznili za to. Ovakve greške jače repke poput Belgije neće praštati, tako da ih moramo svesti na minimum.
Protiv Belgijanaca idemo po to drugo mjesto, a večeras su i oni potvrdili da nisu nepobjedivi i da su ranjivi kao i svaka druga repka, tako da nam preostaje da se nadamo da će Meša pripremiti momke za tu tekmu najbolje što je moguće i da ćemo izvući pozitivan rezultat. Do tekme ima još par mjeseci, ali mislim da će tu veliku ulogu igrati ta psihička priprema, a veliki plus je i to što ćemo u Briselu imati ogromnu podršku naših navijača koji neće razočarati kao i uvijek kada gostujemo u Belgiji, te se nadam da će i rezultat biti zadovoljavajući

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bas tako. Pred ambasadu, pred UN, pisi pisma, blogove... Koji qrac takve stvari radite ovdje?Najda je napisao/la:De koristi mozak malo. Pred ambasadu Izraela (ako je ima) pa protestirajte, skandirajte sve moguće.L'Avvocato je napisao/la:Kakvo majmunisanje?calcio je napisao/la:Kako mi dobro leze ova pobjeda. A jos bi ljepse bilo da se nasi navijaci nisu majmunisali sa nekim stvarima.
Utakmica je utakmica, a dobro znate kakva su **** iz FIFA/UEFA-e.. samo nam još treba oduzimanje bodova ili šta već zbog jbnih ****.
Da to ima nekakvog efekta pa hajde, ali nema bas nikakvog. Nula.
Može, onda iduću utakmicu protiv Turske gazimo njihovu zastavu?L'Avvocato je napisao/la:Kakvo majmunisanje?calcio je napisao/la:Kako mi dobro leze ova pobjeda. A jos bi ljepse bilo da se nasi navijaci nisu majmunisali sa nekim stvarima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Daj Vedade molim te snimi u gif ofiranje Igora hahahahaha
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Sve potpisujem, pod uslovom da na idućoj tekmi protiv Turske u bilo kojem sportu dođeš na stadion/u dvoranu i podržiš Kurde.L'Avvocato je napisao/la:Sve po zaslugama jarane. Desetljećima ubijaš i protjeruješ žene, djecu i nevine, golobrade muškarce iz vlastitih domova i šta da očekuješ od drugih??
Usput, bilo bi logičnije - obzirom na to koliko je Jevreja pobijeno na teritoriji BiH u toku Drugog svjetskog rata - da Izraelci neprijateljski dočekaju našu repku nego obrnuto.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bodove piši igru briši. Nije ovo dobro, nema akcija. Jest da ima napretka ali ne puno, imamo sreće što i ovi ne znaju. Ne smije se dešavati ono kao u 2. pol. ne smiješ stat, pogotovo ne kod rezultata 2-1, da imaš 3-4 gola prednosti pa hajd ali ovako nikako.
Publika korektna, nikakav ekces, svakako neka provokacija se i očekivala a onaj pozdrav ništa strašno. Kao za Vranješa, sam pao, sam se ubio, da se nije pravio pametan ne bi ono ni dobio, ali u svakom slučaju odlično je odigrao.
Publika korektna, nikakav ekces, svakako neka provokacija se i očekivala a onaj pozdrav ništa strašno. Kao za Vranješa, sam pao, sam se ubio, da se nije pravio pametan ne bi ono ni dobio, ali u svakom slučaju odlično je odigrao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!