Pitar6785 je napisao/la:Nigdje na svjetu nema plate da ti dodes na Poso na vrijeme I DRKAS **** a da ti neko mora davat platu.
Znaci sad Benko ima 20 glava mjesecno I mi moramo to davat bez obzira Ako recimo seta po stadionima. Cisto sumnjam da to iko podpisuje a Ako je nasa uprava tako nesto podpisala to je minus od mene ko treskavica.
Imas 20k km mjesecno =240k km za godinu Ali Ako postanemo sampioni Ako budes Igro 85% utakmica u toj godini
Ako budemo drugi plata ide sa 240 na 120
Ako se kup osvoji I drugo mjesto onda 150
Trece mjesto 100
Neizborimol evropu plata 40 k
Recimo za benka
Za ove sto imaju 60 k godisnje isto plata je 60 Ako smo prvaci Ako smo drugi odma to sjec na 40 I tako nanize. A ne ja podpisem ugovor bolime **** za FCS moraju mi placat..NEVJERUJEM JA DA SE PLACA NERAD...
nigdje na svijetu se ne potpisuju ovakvi ugovori, u ugovoru imas fiksnu platu koju dogovoris + još neke klauzule i premije, fiksna plata ne zavisi od uspjeha tima, tvojih odigranih utakmica i sl.,mozes dobit premiju u slucaju titule, zabijenih golova i sl.
kaznjava svaki klub drugacije, dal uzme 20-30% plate i sl. nekim igracima ili svima i tako, takodzer nigdje nema da ti mogu uzet cijelu platu, pa makar izgubio svaku tekmu 5-0
jbg svaki klub je odgovoran za potpisani ugovor sa igracem i niti jednom igracu se ne moze on neisplacivati i sl. jer je eto los igrac, losi rezultati kluba i sl., koliko si mu dao po ugovoru toliko si mu duzan isplatit
i ja koliko znam pogodio si cifru benkine plate, ali nisi valutu