VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Omerbavarac
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2012, 14:56

proFCB je napisao/la:Sta se desava sa Diega? Zadnje sto sam ja procitao jeste da Diego zeli ostati u Spaniji,a da je Magath izjavio kako ga ocekuje u Wolfsburgu!
On ce se vratiti u Wolfsburg, ali postoji mogucnost da bude prodan u Rusiju, tacnije u Lokomotiv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 jul 2012, 17:22

Omerbavarac je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Sta se desava sa Diega? Zadnje sto sam ja procitao jeste da Diego zeli ostati u Spaniji,a da je Magath izjavio kako ga ocekuje u Wolfsburgu!
On ce se vratiti u Wolfsburg, ali postoji mogucnost da bude prodan u Rusiju, tacnije u Lokomotiv.
Da. Lokomotiv mu nudi platu od 9,5M€ godisnje :shock: .No cisto sumnjam da Diego vec sada zeli u penziju .
S druge strane,Atleti mu nudi 4M€ godisnje,on navodno zeli nazad u Spaniju . Vidjecemo . Licno ,optimista sam glede njega i njegovog povratka u Atletico .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 jul 2012, 00:01

Ja bi ga volio vidjeti ponovo u Bundesligi,ima taj lik jos dosta za pruzit
Stern des Südens

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jul 2012, 00:18

http://www.bild.de/sport/fussball/diego ... .bild.html

Ne ostaje taj u Wolsfburgu . Danas je trebao odraditi prvi trening s njima,ali zbog ''povrede'' koljena , nije .
Lik bio na odmoru u Brazilu ,gdje se povrijedio... na plazi? : 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 jul 2012, 12:10

Jebote kolko ti plaća more radit sranja. Jedva 10 milja wolfsburg za njega more dobiti, a ak se mene pita definitivno se radi o igraču čija bi se cijena trebala oko 20 milja kretat, no klubovi ga ziher izbjegavaju jer ima veliku platu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jul 2012, 18:44

anton 1983 je napisao/la:Jebote kolko ti plaća more radit sranja. Jedva 10 milja wolfsburg za njega more dobiti, a ak se mene pita definitivno se radi o igraču čija bi se cijena trebala oko 20 milja kretat, no klubovi ga ziher izbjegavaju jer ima veliku platu...
Medjutim ovaj upadne u rupu (i tako par sedmica ili mjeseci)da ne vrijedi ni ojra a kamoli tolikih miliona.
U dva kluba sasvim dobar dok je recimo u Juveu i Vukovima usrao i sefa i stanicu.ili ti nista ni sa cim.
Zato i izbjegavaju dati pare za njega a ne samo zbog preeeeeevelike plate za kojeg nikad nisi siguran hoce li je odraditi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 jul 2012, 18:53

anton 1983 je napisao/la:Jebote kolko ti plaća more radit sranja. Jedva 10 milja wolfsburg za njega more dobiti, a ak se mene pita definitivno se radi o igraču čija bi se cijena trebala oko 20 milja kretat, no klubovi ga ziher izbjegavaju jer ima veliku platu...
Diego ne vrijedi 20 milja ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jul 2012, 21:48

tyler durden je napisao/la:
Diego ne vrijedi 20 milja ;)
Ok . Koliko vrijedi onda ?

Inace,Magat izjavio da nema smisla zadrzavati igraca koji zeli otici . Pametno zbori covjek 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jul 2012, 16:30

Naldo postao Vuk. 8-)

http://www.transfermarkt.de/de/werder-b ... 96492.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 17 jul 2012, 16:41

dobar transfer
Agieren statt reagieren

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 18 jul 2012, 15:47

Joooj kako je pozitivno djelovalo na Bundesligu to sto imaju sad 4 prestavnika u LP....svi se pojacavaju :)

Ravnopravno ce se boriti za LP : BvB, Bayern,Gladbach, Kuzen,Wolfsburg,Schalke,Hoffenheim( i oni su se bruku pojacali),Werder je paooo ali nikad nisu za otpisat :)....HSV ce trazit priliku iz drugog plana, bit ce zanimljivo !

Jedva cekam pocetak lige !!!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 18 jul 2012, 16:42

Naldo pao na medicinskom zbog koljena :?
Agieren statt reagieren

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 jul 2012, 11:00

Pale_Companion je napisao/la:Naldo pao na medicinskom zbog koljena :?
Naldo ipak potpis'o. Popio je čudnovatu vodicu i ozdravio. :mrgreen:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jul 2012, 15:39

Fagner, novi igrac Wolfsburga.

http://www.transfermarkt.de/de/fagner/p ... 47592.html" onclick="window.open(this.href);return false;

cherchil
Kontakt:

Post Postao/la cherchil » 24 jul 2012, 16:00

Pitanje je koliko je Naldo stvarno pojačanje,nije to ni sjenka onog igrača koji je odlično igrao u Werderu prije par sezona.... VFLu pod hitno treba jedno dobro krilo....
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2012, 17:34

Omerbavarac je napisao/la:Fagner, novi igrac Wolfsburga.

http://www.transfermarkt.de/de/fagner/p ... 47592.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fágner Conserva Lemos
:lol:
mago nastavlja sa sakupljanjem kalaja.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 avg 2012, 22:27

Veliki sok za Vukojebinu. U prijateljskoj utakmici izmedju Ceske i Ukrajine Vaclav Pilar je pokidao krizne ligamente i morace pauzirati narednih sest mjeseci. Velika steta i mislim da bi reprezentacije konacno trebale snositi posljedice zbog prijateljskih utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 17 avg 2012, 00:02

uff ogromna šteta :( ...radovao sam se njegovim nastupima jer je mali stvarno talenat... šteta, pitanje je hoće li se ova povreda odraziti i na nastavak njegove karijere
Agieren statt reagieren

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 avg 2012, 22:50

Wolfsburg pokušava da dovede Benata Etxebarriju iz Betisa.Ovaj sjajni centralni vezni igrač je i reprezentativac Španije.NAvodno obeštećenje se kreće oko 10 mil eura.Igrač koji bi sa Jiračekom trebao da drži sredinu terena.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Klare

Post Postao/la Klare » 18 avg 2012, 01:58

Skalamerija ostaje skalamerija, Mago se ne mijenja, prelazni rok ništa nisu uradili, sem' što su uspjeli zadržati kompletan gnoj, te još poneki da dovedu, KATASTROFA! :!:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.