On ce se vratiti u Wolfsburg, ali postoji mogucnost da bude prodan u Rusiju, tacnije u Lokomotiv.proFCB je napisao/la:Sta se desava sa Diega? Zadnje sto sam ja procitao jeste da Diego zeli ostati u Spaniji,a da je Magath izjavio kako ga ocekuje u Wolfsburgu!
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da. Lokomotiv mu nudi platu od 9,5M€ godisnjeOmerbavarac je napisao/la:On ce se vratiti u Wolfsburg, ali postoji mogucnost da bude prodan u Rusiju, tacnije u Lokomotiv.proFCB je napisao/la:Sta se desava sa Diega? Zadnje sto sam ja procitao jeste da Diego zeli ostati u Spaniji,a da je Magath izjavio kako ga ocekuje u Wolfsburgu!

S druge strane,Atleti mu nudi 4M€ godisnje,on navodno zeli nazad u Spaniju . Vidjecemo . Licno ,optimista sam glede njega i njegovog povratka u Atletico .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ja bi ga volio vidjeti ponovo u Bundesligi,ima taj lik jos dosta za pruzit
Stern des Südens
http://www.bild.de/sport/fussball/diego ... .bild.html
Ne ostaje taj u Wolsfburgu . Danas je trebao odraditi prvi trening s njima,ali zbog ''povrede'' koljena , nije .
Lik bio na odmoru u Brazilu ,gdje se povrijedio... na plazi? :
Ne ostaje taj u Wolsfburgu . Danas je trebao odraditi prvi trening s njima,ali zbog ''povrede'' koljena , nije .
Lik bio na odmoru u Brazilu ,gdje se povrijedio... na plazi? :

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- anton 1983
- Kontakt:
Jebote kolko ti plaća more radit sranja. Jedva 10 milja wolfsburg za njega more dobiti, a ak se mene pita definitivno se radi o igraču čija bi se cijena trebala oko 20 milja kretat, no klubovi ga ziher izbjegavaju jer ima veliku platu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Medjutim ovaj upadne u rupu (i tako par sedmica ili mjeseci)da ne vrijedi ni ojra a kamoli tolikih miliona.anton 1983 je napisao/la:Jebote kolko ti plaća more radit sranja. Jedva 10 milja wolfsburg za njega more dobiti, a ak se mene pita definitivno se radi o igraču čija bi se cijena trebala oko 20 milja kretat, no klubovi ga ziher izbjegavaju jer ima veliku platu...
U dva kluba sasvim dobar dok je recimo u Juveu i Vukovima usrao i sefa i stanicu.ili ti nista ni sa cim.
Zato i izbjegavaju dati pare za njega a ne samo zbog preeeeeevelike plate za kojeg nikad nisi siguran hoce li je odraditi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tyler durden
- Kontakt:
Diego ne vrijedi 20 miljaanton 1983 je napisao/la:Jebote kolko ti plaća more radit sranja. Jedva 10 milja wolfsburg za njega more dobiti, a ak se mene pita definitivno se radi o igraču čija bi se cijena trebala oko 20 milja kretat, no klubovi ga ziher izbjegavaju jer ima veliku platu...

Ok . Koliko vrijedi onda ?tyler durden je napisao/la:Diego ne vrijedi 20 miljaanton 1983 je napisao/la:Jebote kolko ti plaća more radit sranja. Jedva 10 milja wolfsburg za njega more dobiti, a ak se mene pita definitivno se radi o igraču čija bi se cijena trebala oko 20 milja kretat, no klubovi ga ziher izbjegavaju jer ima veliku platu...
Inace,Magat izjavio da nema smisla zadrzavati igraca koji zeli otici . Pametno zbori covjek

- Omerbavarac
- Kontakt:
Naldo postao Vuk.
http://www.transfermarkt.de/de/werder-b ... 96492.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.transfermarkt.de/de/werder-b ... 96492.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Joooj kako je pozitivno djelovalo na Bundesligu to sto imaju sad 4 prestavnika u LP....svi se pojacavaju 
Ravnopravno ce se boriti za LP : BvB, Bayern,Gladbach, Kuzen,Wolfsburg,Schalke,Hoffenheim( i oni su se bruku pojacali),Werder je paooo ali nikad nisu za otpisat
....HSV ce trazit priliku iz drugog plana, bit ce zanimljivo !
Jedva cekam pocetak lige !!!

Ravnopravno ce se boriti za LP : BvB, Bayern,Gladbach, Kuzen,Wolfsburg,Schalke,Hoffenheim( i oni su se bruku pojacali),Werder je paooo ali nikad nisu za otpisat

Jedva cekam pocetak lige !!!
-
- Kontakt:
Naldo ipak potpis'o. Popio je čudnovatu vodicu i ozdravio.Pale_Companion je napisao/la:Naldo pao na medicinskom zbog koljena

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fagner, novi igrac Wolfsburga.
http://www.transfermarkt.de/de/fagner/p ... 47592.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/fagner/p ... 47592.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pitanje je koliko je Naldo stvarno pojačanje,nije to ni sjenka onog igrača koji je odlično igrao u Werderu prije par sezona.... VFLu pod hitno treba jedno dobro krilo....
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
Fágner Conserva LemosOmerbavarac je napisao/la:Fagner, novi igrac Wolfsburga.

mago nastavlja sa sakupljanjem kalaja.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Veliki sok za Vukojebinu. U prijateljskoj utakmici izmedju Ceske i Ukrajine Vaclav Pilar je pokidao krizne ligamente i morace pauzirati narednih sest mjeseci. Velika steta i mislim da bi reprezentacije konacno trebale snositi posljedice zbog prijateljskih utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
uff ogromna šteta
...radovao sam se njegovim nastupima jer je mali stvarno talenat... šteta, pitanje je hoće li se ova povreda odraziti i na nastavak njegove karijere

Agieren statt reagieren
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Wolfsburg pokušava da dovede Benata Etxebarriju iz Betisa.Ovaj sjajni centralni vezni igrač je i reprezentativac Španije.NAvodno obeštećenje se kreće oko 10 mil eura.Igrač koji bi sa Jiračekom trebao da drži sredinu terena.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Skalamerija ostaje skalamerija, Mago se ne mijenja, prelazni rok ništa nisu uradili, sem' što su uspjeli zadržati kompletan gnoj, te još poneki da dovedu, KATASTROFA! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.