Ključ je po meni doprinos Tea i Krleta to je ono što je falilo u grupi. Razumljivo jer drugi nije ni odradio pripreme, a prvi je odradio samo jedan dio istih. Da je recimo ovoj ekipi još tu Nedović i Milosavljević (ostale ne pominjem) Srbija bi imala daleko više opcija kako u napadu, tako i u defanzivi.Puma je napisao/la:Djordjevic napokon nasao recept, na pocetku to i nije bas bajno izgledalo.![]()
Bjelica je igracina.
Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Re: $: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Bravo Bernard!Lillard je napisao/la:Bernard Jurišić
18 mins ·
Dvije najkošarkaškije zemlje u Europi, pune problema i ozljeda i dalje čvrsto guraju svoje principe i umjesto da po svijetu skautiraju polovne Amerikance kojima treba putovnica - rade s mladima i štancaju nove i nove košarkaške mudonje. I eno ih u polufinalu Svjetskog prvenstva.
Bravo Litva, bravo Srbija!
Muka mi je kada u tajmautu selektor neke slovenske ili romanske zemlje prica engleski da ga "reprezentatici" razumiju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije to nikakva provokacija, vec odgovor onima koji namerno zhele da omalovazhe celu jednu naciju izmishljajuci nekakve kvazi skandale i uporedjujuci neuporedivo. A vidim da im niko ne sme nishta ovde.DukeOfWellington je napisao/la:I ti doš'o malo provocirat'? Samo dajte, nije da vas nisu pustili da to radite.
I nema ko mene shta da pusta ili da mi zabranjuje. Nikoga nisam vredjao po nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi... niti jednom narodu nisam pripisao zaostalost, niti pravio podele na dobre i loshe tj. jedan i drugi svet.
Obrati se nekome drugome za ta dela.
Ja lichno nikada niti na jednom forumu ili portalu nisam napisao niti jedan post ili komentar koji involvira taj i takav govor diskriminacije celih nacija, verskih zajednica ili polova. A to je mnogima ovde ko dobar dan.

@flagrantus
nazivam košarkaše i selektora Srbije primitivcima, što su i pokazali uostalom...to što si ti umislio da je u pitanju citav narod i neka belosvetska zavera protiv srba, to je tvoj problem...ja to nisam rekao.
necemo na geopliticke teme, držimo se sporta
i ja ne zanm šta se toliko palite, ako nisam bio u pravu
nazivam košarkaše i selektora Srbije primitivcima, što su i pokazali uostalom...to što si ti umislio da je u pitanju citav narod i neka belosvetska zavera protiv srba, to je tvoj problem...ja to nisam rekao.
necemo na geopliticke teme, držimo se sporta
i ja ne zanm šta se toliko palite, ako nisam bio u pravu

Kako mi je drago zbog Bogdana. Momak sad treba pljunut sve one koji su sumnjali!
Svi branioci Srpstva nek idu na RTRS pa nek uživo u emisiji dijele lekcije o Srpstvu.
Ovo je sportski pdf!
Svi branioci Srpstva nek idu na RTRS pa nek uživo u emisiji dijele lekcije o Srpstvu.
Ovo je sportski pdf!
A.F.C. Bournemouth!
- AlfredBorden
- Kontakt:
srbi su zasluzeno pobjedili, nema tu sta da se prica jer rezultat to najbolje govori al utakmicu su, ruku na srce, itekako prelomile dvije tehnicke svidjalo se to nekom ili ne, u tome je sva poenta
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Nisam branilac nicega, ali nisu problem branioci srpstva, već vjerovatno neki pubertetlija što mu školske iz sedmog razreda ne da da ih pipne za grudi, pa došao ovdje u trenucima kad je viđeno sportsko deklasiranje vrijeđa jedan cijeli narod pod nekim idiotskim nagonima i potrebama da bude bitan na temi. On je uništio ovu temu. A to mu je uostlaom i bio cilj jer kako hiljade spermatozoida istresti iz tananih gaća na ovoj kiši, pa na forumu vrijeđa cijeli narod sa nekim klinačkim foricama.rambo16 je napisao/la:Kako mi je drago zbog Bogdana. Momak sad treba pljunut sve one koji su sumnjali!
Ovo je sportski pdf!
pa naravnoAlfredBorden je napisao/la:srbi su zasluzeno pobjedili, nema tu sta da se prica jer rezultat to najbolje govori al utakmicu su, ruku na srce, itekako prelomile dvije tehnicke svidjalo se to nekom ili ne, u tome je sva poenta
DANTES brate, samo pišem cinjenice snagom argumenta...nažalost, nekima smeta stroga istina
šta da se radi....nego, smanjite nacionalne doživljaje i vratimo se temi

@Gunner 4, makni tog ped.era sa avatara sviju ti

Interista je napisao/la:Joj tacno zalosno koliko je u Kalinica deformisano lice
To mu je od rodjenja?
BernardBarnjak je napisao/la:@Filip
Zasto ti je cudno ovo za avdica sto je spimenuo koga je cuvao zdovc?
Pa ja sada na pamet znam usa roster iz 1990...
?
Ljudi ne treba vam takva rasprava definitvno, pišite o košarci ako imate više išta dodati ili napisati, idete u suprotnom smjeru.
Ljudi ih rasuli k'o vreću riže a ovaj spominje nekakve tehničke ih poremetile. Nije Brazil neka ekipa s Balkana da se raspanu nakon 2 tehničke.
Ljudi ih rasuli k'o vreću riže a ovaj spominje nekakve tehničke ih poremetile. Nije Brazil neka ekipa s Balkana da se raspanu nakon 2 tehničke.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ajd da ne uništavamo temu politikom
Toxicity je napisao/la:Ljudi ne treba vam takva rasprava definitvno, pišite o košarci ako imate više išta dodati ili napisati, idete u suprotnom smjeru.
Istina razbila ih je Srbija, al' nije to ni bio bas nevazan momenat.Nije bas jednostavno podnijeti kad primis 8 poena u istom napadu,odnosno nekih 10 sec..
Jel i Splitter?Kawhi je napisao/la: Nije tačno.Ovi Brazilci su jedna od najvećih skupina luzera ikad u košarci.
A.F.C. Bournemouth!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne, zašto? Hoćeš mi reći da se tamo dozvoljava šprdanje sa reprezentacijama Srbije od strane gostiju iz drugih država?DANTES je napisao/la: jesi ikad bio član b92 foruma?
- zlatniljiljan
- Kontakt:
A majmuna sto neofirno pokusa da kopira Avdica
Sto se tice vecerasnje utakmice, nadam se da ce je Francuska bar malo uciniti neizvjesnom.Zato im je potrebna luda suterska noc prije svega Heurtela i Gelebala pa i Diota koji zna nekad uhvatiti dobar ritam i zabijati u serijama.Takodjer konacno da Batum pocne preuzimati malo vise odgovornosti i da zauzme neku poziciju lidera uz Diawa ali on vise u poenterskom smislu.Sto se tice odbrane najbitnije da zatvore obruc i igru pod kosem brace Gasol,taj ofanzivni skok, nekako nabolje su to radili Gobert i Flo (pogotovo) u tandemu ako budu igrali bas na najvisem nivou mozda i ima neke nade.Pogotovo sto je uvijek tu veliki voljni momenat kod njih u duelima sa Spancima.Za Spaniju je suvisno nesto reci budu li igrali na ocekivanom nivou tesko da se moze nesto protiv njih, uz to jos mali poguranac od sudaca u bitnim momentima i eto ga.Mada po meni dosta ovise od Pau-a na ovom turniru vidjecemo koliko je spreman.Btw nez zasto Collet tako malo koristi Fourniera..
zlatniljiljan je napisao/la:A majmuna sto neofirno pokusa da kopira Avdica
Ko?
Govorim o njima kao grupi.Nijedan od ovih boljih igrača nije lider svi su igrači sistema,uključujući i Splittera i zbog toga uvijek fejlaju na velikim takmičenjima.rambo16 je napisao/la:Jel i Splitter?Kawhi je napisao/la: Nije tačno.Ovi Brazilci su jedna od najvećih skupina luzera ikad u košarci.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Komentatorfilip13 je napisao/la:zlatniljiljan je napisao/la:A majmuna sto neofirno pokusa da kopira Avdica
Ko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.