silenT je napisao/la:tuzlanski humor me uvijek oraspoloži....scudetto je napisao/la:Lijeci se decko nisi dobar nikakosilenT je napisao/la:a golmana i jada
Ciji god da je golman nije kriv (iako je iz Slobode

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
silenT je napisao/la:tuzlanski humor me uvijek oraspoloži....scudetto je napisao/la:Lijeci se decko nisi dobar nikakosilenT je napisao/la:a golmana i jada
A ono Divkovic nema pojmaDevil je napisao/la:Objasni Divkovic neke stvari sada.silenT je napisao/la:a golmana i jada
Da pogodim,neki iz TeplicaZa_raju je napisao/la:Vlado je vrhunski trener vidi se po postavci ali mu je izbor igraca u najmanju ruku za krivicnog gonjenja...
Pa onaj Handzic iz Sarajeva je qrcina od ovce a zauzima mjesto igracu tipa Cajic koji je Messi za 95% ovih pozvanih!!!
Ona desetka ma daj ba on nije ni za Somalijske lige...
Molim boga za katastrofu da malo dodze ovaj Vlado pameti i pozove novih 7-8 nasih momaka iz inostranstva , nema od ovih iz premijer lige nista jad i cemer...
Gdje si strucnjak nek si nam pojasnio neke stvaridzenan01 je napisao/la:Husić katastrofa, mada nije ni lahko igrati protiv igrača iz BL. Golman također kanta.
Ubacit Zakarića i Bekića na poluvremenu.
Ne znam čemu takvi epiteti. Nemam ništa protiv momka, samo kažem ono što sam vidio.scudetto je napisao/la:Gdje si strucnjak nek si nam pojasnio neke stvaridzenan01 je napisao/la:Husić katastrofa, mada nije ni lahko igrati protiv igrača iz BL. Golman također kanta.
Ubacit Zakarića i Bekića na poluvremenu.![]()
Kvesic na tribinama.. Inace ja drugog nisam vidio?Dylan Dog je napisao/la:Ko nam je lijevi bek ba
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89, StevieG8 i 38 gostiju.