Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2015, 12:01

Cuj igra u svom klubu hahah u sturmu u losoj austrijskoj ligi... gdje su samo rapid i salzburg vrijedni spomena.. ne varaj ovdje ljude, i zahirovic igra u Izraelu hajmo u prvih 11 odma... po ceskoj ima par nasih svi igraju standardno hocemo i njih u repku, u prvih 11? Zbog takvih ko ti i igraju nam invalidi svakakvi jer nas narod voli manipulacije i nepotizam. Umjesto da se kaze kako jest da je tu radi štele i da nije kvalitet bitno je namjerno kontrirat i u inat neke lazi pisat. Bez anelka i tine smo osli na jedno SP, a sada prezadnji sa tim talentima, samo je andora iza nas.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 12:02

jasmin10 je napisao/la:Koja je to njegova dobra partija u dresu reprezentacije?
Vels i Belgija u ovim kvalifikacijama :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2015, 12:03

Zna on to sve, al' lik se ne odvaja od tastature i tjeranja inata ostalim forumašima. Da sam psihijatar vjerovatno bih znao koja je dijagnoza u pitanju, ovako samo vidim da čovjek nalupa skoro 35000 postova, od kojih je 90% tjeranje inata i torllanje. Da je normalno, jbg, nije!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 12:10

Tema je Anel Hadzic.

Odigrao je dvije izuzetno bitne utakmice u kojima smo primili jedan gol i to greskom golmana. Pametnom dosta.
Voli te tvoje Sarajevo.

HamburgCity
Kontakt:

Post Postao/la HamburgCity » 10 sep 2015, 12:16

voltron30 je napisao/la:Zna on to sve, al' lik se ne odvaja od tastature i tjeranja inata ostalim forumašima. Da sam psihijatar vjerovatno bih znao koja je dijagnoza u pitanju, ovako samo vidim da čovjek nalupa skoro 35000 postova, od kojih je 90% tjeranje inata i torllanje. Da je normalno, jbg, nije!
+1

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 12:26

Prvo je bilo štela, Germania, plaćanje novinara. Nakon što je smijenjen selektor, bilo je Meša će ga zvati jednom i neće više, eto čisto da ispoštuje Safeta...

Dakle, sve teorije su vam pale u vodu i sad sve ovo doživljavate kao neku ličnu borbu, umjesto da ostavite momka na miru. Imaju drugi igrači koji su apsolutno zakazali u ovim kvalifikacijama, a vi i dalje vrtite iste glupe priče.

Anel Hadžić ispunjava sve uslove da bude na spisku, a igre na terenu nisu ni blizu toliko loše koliko pokušavate da ih predstavite. Skinite se momku sa vrata, prestanite ga vrijeđati, jer sad je i najvećem laiku jasno da to nije zaslužio. Nije neka klasa, ali nije ni toliki odron, spada u grupu prosječnih igrača koje moramo imati na spisku.
Voli te tvoje Sarajevo.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 sep 2015, 12:42

Kod nas i jesu Virtual skoro svi igraci mrtvi prosijek,tako da decko moze slobodno biti u reprezentaciji,uklapa se kvalitetom i slicno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 12:45

Celtic je napisao/la:Kod nas i jesu Virtual skoro svi igraci mrtvi prosijek,tako da decko moze slobodno biti u reprezentaciji,uklapa se kvalitetom i slicno.
Upravo to, nijanse su između njih.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 sep 2015, 12:46

Tužno je da je ovaj igrač u konkurenciji za prvih 11 naše reprezentacije :facepalm:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 10 sep 2015, 13:09

Prle89 je napisao/la:Znamo svi da je u prvih jedanaest, ali mi nije jasno da nevidiš da čovjek nije dobra opcija za poziciju zadnjeg veznog. Možda tu poziciju može odigrati na nivou Medunjanina. Ali ti to znači da će nam u defanzivi biti beskoristan. ;)
Naravno da neće biti isti kao Medunjanin jer je Haris totalni duduk za defanzivne zadatke, a ovaj nije. Ne zaboravi da je Hadžić imao sasvim solidnu partiju protiv Belgije u prvoj utakmici na štoperu.
bhfanatic14 je napisao/la:Cuj igra u svom klubu hahah u sturmu u losoj austrijskoj ligi...
Pa eto, ti nam nađi nekog u Premiershipu ako možeš. ;) Ili možda pak misliš da ako nemamo nikog u famoznim ligama petice, ne treba nikog ni zvati?

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 sep 2015, 13:22

Virtu4l je napisao/la:Prvo je bilo štela, Germania, plaćanje novinara. Nakon što je smijenjen selektor, bilo je Meša će ga zvati jednom i neće više, eto čisto da ispoštuje Safeta...
Dakle, sve teorije su vam pale u vodu i sad sve ovo doživljavate kao neku ličnu borbu, umjesto da ostavite momka na miru. Imaju drugi igrači koji su apsolutno zakazali u ovim kvalifikacijama, a vi i dalje vrtite iste glupe priče.
Anel Hadžić ispunjava sve uslove da bude na spisku, a igre na terenu nisu ni blizu toliko loše koliko pokušavate da ih predstavite. Skinite se momku sa vrata, prestanite ga vrijeđati, jer sad je i najvećem laiku jasno da to nije zaslužio. Nije neka klasa, ali nije ni toliki odron, spada u grupu prosječnih igrača koje moramo imati na spisku.
+1

Ruku na srce Hadzic jos ni jednu gresku u dresu reprezentacije nije napravio, svoj posao je uvijek odradio korektno (nije grijesio a nije ni nesto posebno napravio).
Nazalost, u takvoj smo situaciji da nemamo dovoljno kvalitetnih igraca i da je on trenutno sa pravom u reprezentaciji i to prvenstveno zbog toga sto moze nekoliko pozicija zakrpiti.

Meni nije drag iz vise razloga ali je trenutno zasluzeno u kadru reprezentacije.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2015, 13:22

@edol netreba bit iz lige petice nego samo neko ko je bolji ! A ima ih koliko hoces. A kad vec pitas evo Prcic (torino) liga petice... cimirot, salihovic, stilic, grahovac... grahovac igra cesto u rapidu koji je institucija za sturm. . U sturmu su samo jos ostali odpadi, slabi su i sa parama stoje na mjestu . Nema napredka osrednja ekipa u slaboj ligi. A on tamo ne odskace kao sto je nekad muratovic samir koji je bio igracina, osvojio titule sa Gak-om i Sturmom. Ali tad je sturm bio jak i u vrhu pa je logicno bilo da njihov najbolji igrac mura igra za repku. Jer je imo kvalitet. Ovaj nista nema, igra mu se svodi na alibi pasove i na grube prljave faulove. Ovdje ga svi mrze u austrijskoj ligi jer najmanje igra fudbala, poznat po tome da samo provocira i pravi glupe i ostre faulove.. ja ovo nepisem bezveze jer sam ga gledo uzivo i previse puta tako da dobro znam sta pricam. Nije za repke nikako i smijesno je da ga na spisku gledamo svaki put.
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 13:26

Napisi jos jednom da si ga gledao uzivo, nismo te skontali u prvih 678641 pokusaja.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2015, 13:31

Trolu ne mijesaj se gdje ti nije mjesto ;) fudbal nije za te.. preko sto hiljada postova ali nista konkretno nisi pri donjeo forumu. Uzivo da vidis kako to grozno izgleda, tebe tv zavarava, trebas ga uzivo gledat al cesce. Igraci andore bili prebrzi za njeg i tu je cak moro faulirat i dobit zuti jer je limitiran. Jos uvjek nemoze prezalit germaniju i smoljana sto su ga lagali u vezi transfera.
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 13:37

:lol: :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 10 sep 2015, 13:42

bhfanatic14 je napisao/la:@edol netreba bit iz lige petice nego samo neko ko je bolji ! A ima ih koliko hoces. A kad vec pitas evo Prcic (torino) liga petice... cimirot, salihovic, stilic, grahovac...
Prcić hem je bezveze igrač, hem veze nema sa defanzivom, to ti je opet kao da Medunjanina staviš. Štilić pogotovo sa zadnjim veznim veze nema... Salihović, koliko god se to potenciralo svojevremeno na forumu, također nije zadnji vezni, to bi se trebalo prvo isprobati da se vidi kako uopće izgleda pa tek onda stavljati u vatru u najvažnijoj utakmici i to ovako na zalasku karijere kad je sigurno lošiji nego što je bio.

Dakle ostaju ti Cimirot i Grahovac kao realne opcije. Maloprije se smiješ Hadžiću što igra u "lošoj austrijskoj ligi" a na kraju se zalažeš za igrača koji igra u istoj toj ligi, i drugog koji je do jučer igrao na bh. livadama. :mrgreen:

Što je najgore, ja se slažem da bi ta dvojica trebala imati poziv, ali ne mogu to kad se jedan igrač uzdiže u visine a drugi se spušta i omalovažava zbog nekih animoziteta, a u stvarnosti je to tu negdje.

Uvijek se sjetim onog bisera kad se prozivao Pape pa se Dilaver na forumu zvao "igrač Lige prvaka". :lol:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2015, 13:53

Sto malo bolje ne citas post, losa austrijska liga da ali sam napiso rapid i salzburg se izdizu iznad ostalih a grahovac igra za rapid !!! Oni su jedina dva kluba koji lice na nesto i zato spominjem Grahovca. Ako si pogledo rapida onda bi znao da je srdjan doktor za anelku. Dalje salihovic je u najboljim godinama, a ti vidi se nisi dobro upucen pises o isprobanju njega na DM a neznas da je sejo to igra u hoffenheimu vrlo cesto. I vrlo dobro je igro na DM-u.. znaci sejo srdjan gojko su tri igraca na dm koji su kvalitetniji od ovog talenta i to stoposto! A ovo za dilavera ja njega nisam nikad spominjo jer znam da je nikakav igrac nista posebno jer sam ga pratio kad je igro u austriji. Al za anela ovo je smijesno jer su neki slijepi pored ociju, onaj prica nema germanije a zna se otvoreno da je clan germanije i smoljan ga zastupo i lago. Davo mu pare za poziv da mu sredi u repku a repka (safet savez) mu obecali transfer.. zato ga i trpimo jos uvjek niko da se upeca kao kod tine. Avdi nasli klub i odma noga !
Stadion Koševo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 13:55

Daje li Meši pare? :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 14:10

Alibi igrac. Ne prepoznajem niti jednu ociglednu kvalitetu u njegovoj igri, on je vise u fazonu 'dodaj najblizem do sebe, a onda se postavi u poziciju da ti on ne vrati loptu slucajno' :crazy: Kad je uzeo da izvodi slobodnjake sada, kontam: mozda je napokon docekao, a on puca 2 metra od stative :facepalm:
@Virtual je spomenuo neke dobre partije 'kad nismo primali golove'. Ne znam sjecas li se kad je neko uradio analizu susreta protiv Velsa gdje se vidjelo kako je bio ko muha bez glave, a Sunjic mi spasavao glavu u 2-3 navrata, a jednom i cist gol nakon sto je Anel- stoper zasppao negdje na lijevoj strani?

Naravno, ne treba ni spominjati ona fantomska interesovanja Newcastlea i ostalih velikih ekipa.... Samo da te stid uhvati. :oops:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2015, 14:20

Na taj nacin mozes secirati igru svakog igraca i ispast ce los, bitna je generalna slika. Taj isti Sunjic je i Spahicu spasavao dupe, to je poenta ove igre.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AdinTR i 29 gostiju.