Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Sto god Grci vise ''pojacaju''A selekciju iz U 21,to bolje.....................za nas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Meni bi bilo sasvim dovoljno da naša A selekcija ponovi rezultat U-21 selekcije iz utakmice sa Grčkom u Sarajevu. Mislim da ne tražim puno...harishp je napisao/la:Sto god Grci vise ''pojacaju''A selekciju iz U 21,to bolje.....................za nas.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Pa gdje nece biti sve starci u A kad im U21 ni kurci ne valja... vidjelo se kad su igrali protiv nase U21Principatus je napisao/la:Moguce je sve, ali tako ti je kada se repka sastoji od penzionera.TMovac je napisao/la:nesto mi ovo smrdi,haman im pola tima povrijedjeno.Da ovo nije kakva patka, da nas zavaraju,jer je suvise dobro da bi bilo istinito
Ja se pitam, da ovo sa Pjanicem nije patka.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 10 okt 2012, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Valjalo bi pozvat Djurica, samo da im se krv zaledi. Ali sjecaju se oni i Stevanovica.harishp je napisao/la:Sto god Grci vise ''pojacaju''A selekciju iz U 21,to bolje.....................za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Raja hoce li onaj FACE TV odkodirano prenositi tekmu? Hvala! 
http://www.autobusni-kolodvor.com/zagre ... _4504.aspxAlenHalilovic je napisao/la:
Evo ti ova stranica
http://www.autobusni-kolodvor.com/kolod ... =182&d=070" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolje bi ti bilo da ipak nazoves i da se raspitas +387 32 241 253
Ljudi ostavite malo te vatrice i za Atinu.Nimla_RZ je napisao/la:Jedan bus iz Zenice krenuo za Grčku
Samo ozbiljno,nemojte tamo bez veze da nas kazne i da pravite belaja,steta bi bilo za repku.
Ma steta bi bila za bubrege navijaca, lako cemo mi za kazne. Ali niko se ne treba zayebavat sa Grckom policijom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Neće, al' opet šta znaš, naši iz Zenice su svašta počeli kovati protiv Saveza u vidu prekida utakmica reprezentacije. Mada, to su bile samo mahalske, ne vjerujem da će od toga išta biti. Uglavnom, ja se lično tome protivim.sedra je napisao/la: Ljudi ostavite malo te vatrice i za Atinu.![]()
Samo ozbiljno,nemojte tamo bez veze da nas kazne i da pravite belaja,steta bi bilo za repku.
Danas ih je otišlo 50, sutra ujutru još toliko.
Čelik Zenica 1945
Ma znas sta,ko zasluzi i baca svasta na teren nije mi ga zao,zao mi jedino onoga ko nevin nastrada.Cartman je napisao/la:Ma steta bi bila za bubrege navijaca, lako cemo mi za kazne. Ali niko se ne treba zayebavat sa Grckom policijom.
Ja ne bih volio samo da nam Platini kazni repku zbog par budala,a Grci bi to jedva docekali i teoretski bi se vec plasirali u Brazil.
sedra je napisao/la:Raja hoce li onaj FACE TV odkodirano prenositi tekmu? Hvala!
Dasedra je napisao/la:sedra je napisao/la:Raja hoce li onaj FACE TV odkodirano prenositi tekmu? Hvala!
Znas li novu frenkvenciju?BelminM23 je napisao/la:Dasedra je napisao/la:sedra je napisao/la:Raja hoce li onaj FACE TV odkodirano prenositi tekmu? Hvala!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ljudi nije ovo starnica Pitaj, dobit ces odgovor, zar je toliko tesko koristiti google?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Recept za probijenje grcke odbrane
Jesu ovi momci sto su otisli pripadnici neke navijacke skupine(Robija) ili "obicni" navijaci.??ne znam bas neka prica ko sta hoce ali ovo gostovanje nije za egzoticno porodicno putovanje pa malo i na utakmicu na vruci Grcki teren...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Alene bogati haj jos kontaj za kog ces vise igrati,cekamo te ko ozeblo sunce...AlenHalilovic je napisao/la:Ljudi nije ovo starnica Pitaj, dobit ces odgovor, zar je toliko tesko koristiti google?
calcio je napisao/la:
Recept za probijenje grcke odbrane
Da im pokazemo , ko smo i šta smo , idemo ..
Bit ce gusto , bit ce 0-2 !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- legenda reala
- Kontakt:
Eutelsat 16Esedra je napisao/la: Znas li novu frenkvenciju?
11262 H 30000
12549 V 2560
trenutno radi nekodirano na obje frekvencije !!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.