Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
Evo ga, makar je na klupi protiv Getafea, znamo da je ziv.
Lose lose...Goalgetter je napisao/la:Evo ga, makar je na klupi protiv Getafea, znamo da je ziv.
steta,ocekuvalo se puno od njega..Al mlad je,dan na dan ne lici ,mozda vec sutra bude bolje...
Čitao sam danas na sajtu Elchea izjavu trenera Frana Escribe, rekao je da će Stevanović i još dva igrača koji su dovedeni ovog ljeta, a koji nisu dobivali puno prilike za igru do sada, dobiti svoju šansu jer su znatno popravili svoj rad na treninzima. To možda i potvrđuje onu priču koja se ovdje vukla prije nekih mjesec dana, a to je da se Miro ne trudi dovoljno na treningu.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Hajde ubaci ga, da donese pobjedu... 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Momak koji nema mjesto u jednom Elche-u ne može biti kalibar za reprezentaciju. Da je neka svađa u pitanju (kao Haris i Izraelci) okej, ali ovako ne. Tako mlad a grije klubu kao da se čuva samo za Svjetsko prvenstvo kao General.
E više ne grijeNeutral je napisao/la:Momak koji nema mjesto u jednom Elche-u ne može biti kalibar za reprezentaciju. Da je neka svađa u pitanju (kao Haris i Izraelci) okej, ali ovako ne. Tako mlad a grije klubu kao da se čuva samo za Svjetsko prvenstvo kao General.

Odmah žuti za simuliranje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo za info. Bolji si od svih nasih novinara.SalePD je napisao/la:Čitao sam danas na sajtu Elchea izjavu trenera Frana Escribe, rekao je da će Stevanović i još dva igrača koji su dovedeni ovog ljeta, a koji nisu dobivali puno prilike za igru do sada, dobiti svoju šansu jer su znatno popravili svoj rad na treninzima. To možda i potvrđuje onu priču koja se ovdje vukla prije nekih mjesec dana, a to je da se Miro ne trudi dovoljno na treningu.
Evo sad je usao, valjda nastavi ovako. Stevanovic u formi bi nam bio zlata vrijedan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Vidi ovaj trener da je otpo sa spiska pa veli moramo ga izgleda koristit da ga ponovo zovu, ode lova ako ne ode na SP 

Jel uradio ista za ovih 10 ak minuta ? XD
Ma samo neka je zaigrao. Ovih desetak minuta vrijede zlata, obzirom na situaciju posljednjih mjeseci.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
upamtio sam da je odradio jedan koristan sprint u defanzivi te tako oduzeo loptu protivniku , te par tačnih dodavanja oko šesneasterca i dodavanja glavom .
nije toliko bitno da li igra savršeno već je bitno da dobija priliku . steva mi je uvijek bio drag igrač zbog svojih sjajnih partija u U21 reprezentaciji a pogotovo zbog toga kako je opravdao poziv u A reprezentaciju . međutim , neigranje u sevilli je učinilo svoj danak .
nije toliko bitno da li igra savršeno već je bitno da dobija priliku . steva mi je uvijek bio drag igrač zbog svojih sjajnih partija u U21 reprezentaciji a pogotovo zbog toga kako je opravdao poziv u A reprezentaciju . međutim , neigranje u sevilli je učinilo svoj danak .
O kakvim parama ti pises?Stevke posudjen igrac od Sevillerobijas_Ri je napisao/la:Vidi ovaj trener da je otpo sa spiska pa veli moramo ga izgleda koristit da ga ponovo zovu, ode lova ako ne ode na SP

Sutra ce ionako cvajtara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
svima nam je Stevo drag,vrati se zmaju,trebas nam itekako...
E vala nek' je zaigrao napokon.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Zanimljivo je da je Miroslav kad je ušao igrao na poziciji centralnog veznog, a ne desnog krila. Al' trebao mu je samo minut da već dobije žuti karton 

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Misliš na elče? Ma ne mora značit, fino se oni batrgajuharishp je napisao/la:O kakvim parama ti pises?Stevke posudjen igrac od Sevillerobijas_Ri je napisao/la:Vidi ovaj trener da je otpo sa spiska pa veli moramo ga izgleda koristit da ga ponovo zovu, ode lova ako ne ode na SP.Elcheu ni iz dzepa ni u dzep.

elche i slični klubovi se jedino i mogu izvlačiti na jednogodišnje posudbe jer nemaju novaca da kupuju igrače , već se uzdaju u to da će im posuđeni igrači izboriti opstanak u ligi .. tek tada ganjaju da uzmu neko trajnije rješenje na deficitarnim pozicijama . i sami možete vidjeti da je u rosteru elchea mnogo posuđenih igrača . yebiga , financijska kriza među španskim klubovima je učinila svoje.
Ma jok,zna ovaj jaro na sta mislim.teferič je napisao/la:Misliš na elče? Ma ne mora značit, fino se oni batrgajuharishp je napisao/la:O kakvim parama ti pises?Stevke posudjen igrac od Sevillerobijas_Ri je napisao/la:Vidi ovaj trener da je otpo sa spiska pa veli moramo ga izgleda koristit da ga ponovo zovu, ode lova ako ne ode na SP.Elcheu ni iz dzepa ni u dzep.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stevo me razočarao, pa čovječe nije u stanju izboriti prvih 11 u Elcheu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.