Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Strijelac za 2-0 protiv Bajicevog Konyaspora. Istanbul pred novom pobijedom.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nevjerovatno koliko momka svi podcjenjujemo pa i ja sam a ne znam zbog cega je to.. mozda igra u nekom grcu za reprezentaciju a slabo ga pratimo u klubu. U svakom slucaju odlican igrac ali i dalje na prelazu izmedju odlicne zamjene i standardnog prvotimca i vjerovatno ce tako i ostati dok ne nadje klub i ligi 5 i tamo se dokaze.sajo10 je napisao/la:Strijelac za 2-0 protiv Bajicevog Konyaspora. Istanbul pred novom pobijedom.
This time next year we'll be millionaires.
Asistencija Visce za 3-0.
Koliko god da Visca dobre partije pruza, a stvarno pruza u klubu, ja ne mogu da vjerujem da u roku od 5 godina, i ako zabija redovno u Istanbulu, njega nije doveo neki od velikana.. Ili su Besiktas, Galata & Fener popunili sva mjesta na tim vanjskim veznim pozicijama (sto sumnjam) ili im Visca uopste nije interesantan misleci da nema dovoljno kvaliteta za klub njihovog ranga...
Kad smo vec kod toga i malo off, mene je dosta iznenadilo naprimjer da nijedan Istanbulski klub nije doveo Enesa Unala, supertalenta, koji je ovog ljeta potpisao za Man City.
Koliko god da Visca dobre partije pruza, a stvarno pruza u klubu, ja ne mogu da vjerujem da u roku od 5 godina, i ako zabija redovno u Istanbulu, njega nije doveo neki od velikana.. Ili su Besiktas, Galata & Fener popunili sva mjesta na tim vanjskim veznim pozicijama (sto sumnjam) ili im Visca uopste nije interesantan misleci da nema dovoljno kvaliteta za klub njihovog ranga...
Kad smo vec kod toga i malo off, mene je dosta iznenadilo naprimjer da nijedan Istanbulski klub nije doveo Enesa Unala, supertalenta, koji je ovog ljeta potpisao za Man City.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 25 okt 2015, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
sajo10 je napisao/la: Visca nema dovoljno kvaliteta za klub njihovog ranga
Moram priznati, da dijelim tvoje mislenje.. I ako su gori igraci od Visce igrali u tim klubovima a da ne trebamo se vracati pre daleko u historiju haha.PerryFred je napisao/la:sajo10 je napisao/la: Visca nema dovoljno kvaliteta za klub njihovog ranga
Visca ako zelis ista vise napraviti u karijeri moras napustiti taj yebeni Istanbul na ljeto. Bundeska mozda?
Odlican je ovo igrac. Svaki put se iznova dokaze. Nema tu price niti puno diskusije oko toga. Nekada mu stil nase igre ne odgovara ali Visca je bas prava igracina.
Visca je igracina, uf kakvu je golcinu zabio. Ocekujem uskoro i njegov transfer u ligu petice.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Svaka njemu čast na golovima ali dečko se neće vidjeti na tekmi protiv Irske.
Žalosno , ali istinito. Nema on muda da ide na igrača 1 na 1. Možda Meša iznenadi pa ga ostavi na klupi. Hajrović samo ako se vrati u formu njemu je mjesto na klupi. I Lulić je isti kao Višća samo što se više zalaže . Bolji je Avdukić tehničar nego Lulić .Ibizevic je napisao/la:Svaka njemu čast na golovima ali dečko se neće vidjeti na tekmi protiv Irske.
"We need to suffer. And we need to fight."
A Lulic je inače nas najbolji asistent. Tako da nije sve ni u tehnici. Onda je po tebi Papke bio idealan selektor, natrpao vezni red tehničarima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Veliki magovi su isto najavljivali da se nece vidjeti protiv Izraela... pa momak sam rijesi najvazniju utakmicu u kvalifikacijama protiv direktnog rivala za 3. mjesto...
Steta sto nemamo boljeg desnog beka ili barem mujdzu u top formi jer bi se tek onda vidio viscin kvalitet... ovako je vise osudjen da igra desnog beka i ispravlja mujdzine greske nego da igra u napadu gdje se itekako vidi njegov potencijal u klubu... redovno reseta mreze...
Steta sto nemamo boljeg desnog beka ili barem mujdzu u top formi jer bi se tek onda vidio viscin kvalitet... ovako je vise osudjen da igra desnog beka i ispravlja mujdzine greske nego da igra u napadu gdje se itekako vidi njegov potencijal u klubu... redovno reseta mreze...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- JohnCleese
- Kontakt:
Kakvih ljudi ima hahahah, krivo im sto Visca zabija golove jer su mrtvi pobornici Ize Hajrovica, oni bi voljeli i da se Edin ozlijedi samo da Izo igra
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A ne zele da shvate koliko je zapravo Visca trenutno u prednosti nad Hajrovicem...u ogromnoj prednosti, mnogo stvari treba da se poklopi da bi ga Izet izgurao iz prvih 11...ali bitno je da su oni zapravo forumasi, a selektor je samo Mesa...JohnCleese je napisao/la:Kakvih ljudi ima hahahah, krivo im sto Visca zabija golove jer su mrtvi pobornici Ize Hajrovica, oni bi voljeli i da se Edin ozlijedi samo da Izo igra
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma ja al da mi je takve likove vidjet uzivo da vidim kakve su oni inacePapastathopoulos je napisao/la:A ne zele da shvate koliko je zapravo Visca trenutno u prednosti nad Hajrovicem...u ogromnoj prednosti, mnogo stvari treba da se poklopi da bi ga Izet izgurao iz prvih 11...ali bitno je da su oni zapravo forumasi, a selektor je samo Mesa...JohnCleese je napisao/la:Kakvih ljudi ima hahahah, krivo im sto Visca zabija golove jer su mrtvi pobornici Ize Hajrovica, oni bi voljeli i da se Edin ozlijedi samo da Izo igra

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma ta ce Visca, Hajrovic je bolji jedan na jedna
Kako ljudi prave sebi smijesnim ponekada, Visca je medju 3-4 nasa najbolja igraca.

Kako ljudi prave sebi smijesnim ponekada, Visca je medju 3-4 nasa najbolja igraca.
Tako je prika.JohnCleese je napisao/la:Kakvih ljudi ima hahahah, krivo im sto Visca zabija golove jer su mrtvi pobornici Ize Hajrovica, oni bi voljeli i da se Edin ozlijedi samo da Izo igra

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Po formi u klubu je medju najboljima, u reprezentaciji nije.
Mali, nije do njega, kako ce biti dobar kada mora da zatvara cijelu desnu stranu jer Mudza je davno bio za penzije. Kako ce biti dobar kada takticar i ne pomislja na napad, pa makar bio i konta-napad. Moras znati iskoristiti igrace.jasmin10 je napisao/la:Po formi u klubu je medju najboljima, u reprezentaciji nije.
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, Venom i 19 gostiju.