Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Wow, kako je to cool.
Stvari su poprilićno jasni, Vukovi ga nedaju bez 30 miliona, a niko ne želi toliko da ponudi, to znaći ostaje i gotova stvar, a ne pisati gluposti.
Stvari su poprilićno jasni, Vukovi ga nedaju bez 30 miliona, a niko ne želi toliko da ponudi, to znaći ostaje i gotova stvar, a ne pisati gluposti.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ostaje on u Wolfsima. Rekao je da ako ispune njegove uvjete da će ostati. Ljudi su mu podigli platu, odbijaju ponude od Milana i nevjerujem da će Milan stalno povećavati ponude za Džeku, kada mogu dovesti Tonija za manje para.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
Toni je losa alternativa za Dzeku, nije samo sto mi je nesimpatican kao tip, nego ove sezone nista nije posebno pokazao. Kad se jos sjetim one utakmice izmedju Wolfsburg:Bayern i kako se arogantno radovao svom golu pa Dzeko i Grafite poklopise sve. 
Svaki tim koji zeli da kupi Dzeko mora sebi u prvome biti svjestan da ne kupuje samo sadasnjeg Dzeku nego jednog igraca ciji potencijal se dize iz utakmice do utakmice. Tek onda se moze shvatiti Wolfsburgova cjena.

Svaki tim koji zeli da kupi Dzeko mora sebi u prvome biti svjestan da ne kupuje samo sadasnjeg Dzeku nego jednog igraca ciji potencijal se dize iz utakmice do utakmice. Tek onda se moze shvatiti Wolfsburgova cjena.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
MILANO - Ancora Adriano Galliani, oggi in Lega Calcio: "Per ogni giocatore che parte, arriverà al Milan un sostituto adeguato. I nostri due extracomunitari per la prossima stagione saranno Thiago Silva e Dzeko, nel caso in cui Dzeko dovesse arrivare".
http://www.acmilan.it
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MILAN - More from Adriano Galliani, today at the Lega Calcio: "For each player that goes, Milan will have an adequate replacement. Our two non-EU players will be Thiago Silva and Dzeko, if Dzeko comes."Virtu4l je napisao/la:MILANO - Ancora Adriano Galliani, oggi in Lega Calcio: "Per ogni giocatore che parte, arriverà al Milan un sostituto adeguato. I nostri due extracomunitari per la prossima stagione saranno Thiago Silva e Dzeko, nel caso in cui Dzeko dovesse arrivare".

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ewo Ciro ga je nasavjetovao da treba da ide iz Wolfsa i predje u redove Milana...i treba da ide 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
ovaj put mislim da je Ciro u pravu...Ćiro: Džeko mora napustiti Wolfsburg
U svom razgovoru za Oslobođenje izbornik Ćiro Blažević dao je svoj osvrt na mogući transfer Edine Džeke u redove AC Milana te smatra da bi to bilo idealno za uspješan nastavak karijere našeg napadača.
Ostanak u Wolfsburgu prema Ćirinom mišljenu predstavljao bi korak unazad, a kritizirajući njemačkog prvaka BH. izbornik nije birao riječi.
Wolfsburg sada ima seljačku filozofiju i strah me da sve ne ode u neku stvar. Nošeni su euforijom ali sada tu nema Felixa Magatha da ih spusti na zemlju.Oni nemaju reputaciju da bi se mogao kvalitetno prezentirati u Ligi prvaka. Past će, a s njima i moj Edin. - rekao je Miroslav Blažević u razgovoru za Oslobođenje.
On mora otići po svaku cijenu, mora to uvjetovati. - smatra bosanskohercegovački izbornik.

100% sportski i krajnje opušten potpis
- FK Sarajevo
- Kontakt:
bolje bi bilo da ode ciro je u pravuRiNo je napisao/la:ovaj put mislim da je Ciro u pravu...Ćiro: Džeko mora napustiti Wolfsburg
U svom razgovoru za Oslobođenje izbornik Ćiro Blažević dao je svoj osvrt na mogući transfer Edine Džeke u redove AC Milana te smatra da bi to bilo idealno za uspješan nastavak karijere našeg napadača.
Ostanak u Wolfsburgu prema Ćirinom mišljenu predstavljao bi korak unazad, a kritizirajući njemačkog prvaka BH. izbornik nije birao riječi.
Wolfsburg sada ima seljačku filozofiju i strah me da sve ne ode u neku stvar. Nošeni su euforijom ali sada tu nema Felixa Magatha da ih spusti na zemlju.Oni nemaju reputaciju da bi se mogao kvalitetno prezentirati u Ligi prvaka. Past će, a s njima i moj Edin. - rekao je Miroslav Blažević u razgovoru za Oslobođenje.
On mora otići po svaku cijenu, mora to uvjetovati. - smatra bosanskohercegovački izbornik.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Evo orginal tekst šta je Leonardo rekao za Dzeku pa ko zna itali. neka nam prevede:
Dzeko — Ritornando a Dzeko, Adriano Galliani è stato perentorio: "Ritenteremo. Il Wolfsburg non ci ha fatto una richiesta perché ha dichiarato incedibile il giocatore. Una cosa legittima visto che ha altri due anni di contratto. Ma noi ritenteremo, è il nostro primo obiettivo. Poi ne abbiamo un secondo e un terzo, su cui andremo nel caso in cui non dovessimo arrivare a lui". Tra gli altri, però, non c'è Cassano. "Mai pensato a Cassano perché noi stiamo cercando una prima punta. Ero stato un fautore del suo arrivo al Milan quando lasciò il Real, ma l'idea non passò nella nostra commissione interna e ora cerchiamo un centravanti perchè abbiamo già i due esterni, Pato e Ronaldinho". E inq uesto senso ha rassicurato: "Tutti i big resteranno al Milan al 99,9%, uno solo al 100%: Pato, che è l'attaccante di 19 anni più forte del mondo". Tuttavia, Paolo Maldini ha detto che senza Kakà rivincere la Champions League è una utopia. "Non mi permetto di giudicare il parere di Maldini e non lo commento".
Dzeko — Ritornando a Dzeko, Adriano Galliani è stato perentorio: "Ritenteremo. Il Wolfsburg non ci ha fatto una richiesta perché ha dichiarato incedibile il giocatore. Una cosa legittima visto che ha altri due anni di contratto. Ma noi ritenteremo, è il nostro primo obiettivo. Poi ne abbiamo un secondo e un terzo, su cui andremo nel caso in cui non dovessimo arrivare a lui". Tra gli altri, però, non c'è Cassano. "Mai pensato a Cassano perché noi stiamo cercando una prima punta. Ero stato un fautore del suo arrivo al Milan quando lasciò il Real, ma l'idea non passò nella nostra commissione interna e ora cerchiamo un centravanti perchè abbiamo già i due esterni, Pato e Ronaldinho". E inq uesto senso ha rassicurato: "Tutti i big resteranno al Milan al 99,9%, uno solo al 100%: Pato, che è l'attaccante di 19 anni più forte del mondo". Tuttavia, Paolo Maldini ha detto che senza Kakà rivincere la Champions League è una utopia. "Non mi permetto di giudicare il parere di Maldini e non lo commento".
SAMO ŽELJO
dajte ba pa pola nas nezna cirilicu,da neko zna talijanski,,mislim ..SINE je napisao/la:Evo orginal tekst šta je Leonardo rekao za Dzeku pa ko zna itali. neka nam prevede:

- NoName
- Kontakt:
Ukratko da pokušam prevesti: Džeko je i dalje prvi izbor Milana i Galliani će pokušati ponovo, obzirom da postoji želja igrača. Što se tiče Cassana on je nekada bio u igri, sada ne. Glavno im je da nađu kvalitetnog centralnog napadača jer imaju dva vanjska (Pato & Ronaldinjo) koji 99,99% ostaju u Milanu. Nije želio komentarisati izjavu Maldinija da će igra u LP nakon odlaska Kake biti utopija (u smislu da će nešto napraviti u LP)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
dajte ba pa pola nas nezna cirilicu,da neko zna talijanski,,mislim ..CB_nicaZe je napisao/la:SINE je napisao/la:Evo orginal tekst šta je Leonardo rekao za Dzeku pa ko zna itali. neka nam prevede:
evo vidiš da čovjek zna, pa nismo toliko nepismen narod

SAMO ŽELJO
sto niste gledali 'Caroliju'......CB_nicaZe je napisao/la: dajte ba pa pola nas nezna cirilicu,da neko zna talijanski,,mislim ..![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
u slucaju da nedovedu Dzeku,Milan ce se potruditi da da dovedu Benzemu iz Lyona.
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... zeko-plans nije im ni ova utjesna opcija losa
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... zeko-plans nije im ni ova utjesna opcija losa

Tracy McGrady!!!
- NoName
- Kontakt:
Evo čitam na goal.com - džeko je i dalje prva meta ali već su počeli tražiti i alternativna rješenja. Izgleda da će poslati ponudu za benzemu u Lyon na 35 mil. eur iako su i iz lyona poručivali da ove godine neće prodavati benzemu i da je donja cijena za ovog igrača 50. mil. Mislim da sve vodi ka tome da će Milan istresti tih 30 mil. i dovesti edina, već su u panici jer nemaju kvalitetnog centralnog napadača.
Ovo je pretpostavljam taktička varka da bi se pritisnuo Wolfsburg. Oni su prodali Kaku zbog finansijskih problema i sigurno neće potrošiti gotovo sav novac za pojačanja jer onda to ne bi imalo nikakvog smisla.
Ovo je pretpostavljam taktička varka da bi se pritisnuo Wolfsburg. Oni su prodali Kaku zbog finansijskih problema i sigurno neće potrošiti gotovo sav novac za pojačanja jer onda to ne bi imalo nikakvog smisla.
ja znam Španski, gledao Esmeraldulejla je napisao/la:sto niste gledali 'Caroliju'......CB_nicaZe je napisao/la: dajte ba pa pola nas nezna cirilicu,da neko zna talijanski,,mislim ..![]()
![]()
![]()
![]()

SAMO ŽELJO
- NoName
- Kontakt:
Evo puni prevod teksta: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-18794.htm
mislim da je najbolje za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Njemackoj,bojim se da bi u Milanu propao kao igrac,bi zaradio love ali nije sve u parama ili jest

Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=8174 ovdje pise da je vec potpisao predugovor sa Milanom 

Tracy McGrady!!!
bojim se ja da bi bilo obrnuto...da ako ostane dobice vise para,a mozda propasti,a ako ode dobice manje para ali biti jos boljigazija87 je napisao/la:mislim da je najbolje za Dzeku da ostane jos jednu sezonu u Njemackoj,bojim se da bi u Milanu propao kao igrac,bi zaradio love ali nije sve u parama ili jest![]()
![]()

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP