Koliko moras bit poremecen da u jednom komentaru, da bi opravdao NIKAKVU posjecenost, kazes kako ste vi selo sa malim brojem stanovnika u odnosu na Gradacac, a onda u sljedecem komentaru provociras kao Gradacac je selo a Zvijezda seoski klub

Moderator/ica: GracanicaAA
Prati ti seriju b i uzivaj. Sto si se nadovezao Goska? Tvoja liga je Velez, Olimpic, Jajce.theboss_RD07 je napisao/la:Nijedan jedini argument za citavo ovo vrijeme samo stvari u fazonu 'cuo ja od kolege cobana na njivi'![]()
Koliko moras bit poremecen da u jednom komentaru, da bi opravdao NIKAKVU posjecenost, kazes kako ste vi selo sa malim brojem stanovnika u odnosu na Gradacac, a onda u sljedecem komentaru provociras kao Gradacac je selo a Zvijezda seoski klubE moj imbecilu, sjedni u hlad ne godi ti sunce nikako
Al fakattheboss_RD07 je napisao/la:Nijedan jedini argument za citavo ovo vrijeme samo stvari u fazonu 'cuo ja od kolege cobana na njivi'![]()
Koliko moras bit poremecen da u jednom komentaru, da bi opravdao NIKAKVU posjecenost, kazes kako ste vi selo sa malim brojem stanovnika u odnosu na Gradacac, a onda u sljedecem komentaru provociras kao Gradacac je selo a Zvijezda seoski klubE moj imbecilu, sjedni u hlad ne godi ti sunce nikako
Kako mislis da si dovoljan za mene?crozla je napisao/la:Sustinsko, definitivno, nizerazredni sadrzaj je dovoljan za tebe, kao the bossa, i vise nego.
Bosanski panj opet napada.theboss_RD07 je napisao/la:Nijedan jedini argument za citavo ovo vrijeme samo stvari u fazonu 'cuo ja od kolege cobana na njivi'![]()
Nemas odgovora na gore nabrojano pa onda skrećeš sa teme.theboss_RD07 je napisao/la:Ogranicen si ko tor u kojem ti ovce spavaju. Pricas o jednom klubu o kojem blage veze nemas.
Na kraju krajeva taj opis dovoljno govori o nivou tvoje retardacije. Nabija ti kompleks kad god neko spomene rijec 'selo'.
Pretpostavljam da ti je omiljena TV emisija 'ljubav je na selu'![]()
![]()
Kreten koji je zaboravio kako mu se stadion zove pametuje o drugim klubovima.Podavala
Svaki argument koji sam napisao stojitheboss_RD07 je napisao/la:Pa sta ti trebam odgovorit kad su ti sve tvrdnje neosnovane.
Ne znas ko je ni sta je Zvijezda, ne znas historiju Zvijezde, ne znas legende Zvijezde. Pricas gluposti za Novalica i SDA, za koje sam ti vec objasnio kako stvari stoje, znaci takodjer neosnovano. Samo pokusavas proc glavom kroz zid u pokusajima da me isprovociras. Ali uprazno.
Ako vec hoces da me ubijes tvrdnjom makar daj neki normalan argument, a ne prosipat djecije price tipa 'jooj vasi kod nas rade fasade'![]()
Kad kazem normalan argument to je onaj tipa 'mi igramo PL, vi federalnu'. To je jedina normalna i istinita tvrdnja u brdu gluposti koje si isprosipao dosad.
I slavim, ne brini. Nije mi neki posao uci 5 minuta da tebi odgovorim. Da makar znas raspravljat ili bar provocirat onda bih morao razmisljati sta da odgovorim, dok ovako to ide veoma brzo.
Hvala u svakom slucaju
Evo ga jos jedan indijanac na temiPenaltiky je napisao/la:Čuj GOŠK institucija za Zvijezdu a GOŠK ima 5 sezona i 196 bodova manje u PL, Zvijezda ima 1,23 boda po tekmi dok GOŠK ima 1,05. Zvijezda ima više pobjeda u PL nego GOŠK nastupa. Od vas su gori samo Mladost VO i Bosna V. Zvijezda vas šije i u Federalnoj sa prosjekom od oko 54 na vaših 50 bodova. Zaključal vi ste mudo za Zvijezdu.
samo cu ti odgovarat po brojevima.GoskGabela je napisao/la:Svaki argument koji sam napisao stoji
1. Gošk igra PL, a vi Federalnu - točno
2. Gošk je stariji od Zvijezde - točno
3. Gošk je izbacio igrače tipa Andrija Anković i Nikica Jelavić, Zvijezda nikad ni blizu takve igrače - točno
4. Posjećenost isto tako u odnosu na broj ljudi koji zivi u toj sredini odakle je klub puno smo ispred vas
5. Dan danas ovisite o novcima koje vam da opcinska SDA ili firme pod njihovim patronatom
Ma sta ima veze, sa ovakvima je najlaksesviunapad1010 je napisao/la:
ne bih ulazio u vasa prepucavanja , ali usporedit gošk koji je dao jednog olimpijskog pobjednika u nogometu kad se to cijenilo na razini osvajanja svjetskog prvenstva , i zvijezdu gradačac je smijesno .Penaltiky je napisao/la:Čuj GOŠK institucija za Zvijezdu a GOŠK ima 5 sezona i 196 bodova manje u PL, Zvijezda ima 1,23 boda po tekmi dok GOŠK ima 1,05. Zvijezda ima više pobjeda u PL nego GOŠK nastupa. Od vas su gori samo Mladost VO i Bosna V. Zvijezda vas šije i u Federalnoj sa prosjekom od oko 54 na vaših 50 bodova. Zaključal vi ste mudo za Zvijezdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.