Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnCleese
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la JohnCleese » 17 dec 2015, 14:52

Izgubio si kompas decko, ne znas sta pises, odmori do nove godine, cuj Mujdza se raspada i kojekakve druge gluposti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2015, 14:57

E da je kakve sreće da vas uklone sa ovog podforuma, sve teme bi prodisale punim plućima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 dec 2015, 14:59

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Daj ba malo ozbiljnosti, kakav Avdija, jedva se panja rijesili. Bolje Memiju gurati, vec sad je bolji bek nego sto je ovaj pokusaj od beka ikad bio.
Ne znam druže, Avdija se ustalio u ovoj ekipi, solidno stoje na tabeli, namjestio je dva gola. Gledajući status naših igrača u Turskoj, Avdija je uz Višću najstandardniji.
Gdje je bio prva 3 mjeseca? Vodio navijanje u Turskoj, a gdje su bili Kvesca i Bajic, bili u prvih 11. Oni ispali iz forme, Kvesa povreda, sta znas sto Avdija igra 3,4 utakmice standardno i odmah tito.
Evo Avdija 8 tekmi 409 minuta, 2 asista, 51 minut u prosjeku
http://www.transfermarkt.ba/avdija-vrsa ... eler/28481
Kvesa 6 tekmi, 514 minuta, 2 asista, 85 minuta u prosjeku
http://www.transfermarkt.com/josip-kves ... ler/101042
Riki 13 tekmi 698 minuta, 2 gola i asist, 53 minute u prosjeku.

Kvesa je imao povredu ali je do tada bio standardan. Riki igra spica i nije se bas naigrao, ali je i kao takav bolji od Avdije i on i Kvesa.
Racunaj da je Avdo 3 godine u repki da se proda u ovaj Osmanspor a da su ovi momci iz nase lige otisli tamo i za sada su standardniji i bolji od Avdije.
Dakle Avdija je trenutno na zacelju od nasih igraca u ovoj sezoni turske lige, sa Viscom se ne moze ni porediti. Visca je za njega, Neymar.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 dec 2015, 15:00

Virtu4l je napisao/la:Šta me ima ko čuti, Mujdžino tijelo je već godinama u fazi raspadanja i logično je da mu treba sve više vremena za odmor nakon svake utakmice. Njegov kvalitet nije upitan i par utakmica manje ga sigurno neće unazaditi, može biti samo spremniji za narednu.
Virtu4l je napisao/la:Koga zanima šta si ti rekao, svako ko ima malo mozga i poznaje situaciju sa Mujdžom će shvatiti šta sam napisao.
Nazalost zbog povreda i svacega, od Mujdze vise ne mozemo ocekivati da pruzi partije kao nekada...kao sto Faraon rece, zasto ne gurati Memiju, barem sa njim ima perspektive. Trenutno nemamo boljeg od Mujdze i ako bude igrao samo pola od ono sto je igrao pocetku sezone, naravno da nam je onda on glavni igrac desne strane a ako ne, valja onda nesto izmisliti jer igrac koji nije standardan u Freiburgu, zasto bi onda bio kod nas kad ima drugih opcija?
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 17 dec 2015, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 dec 2015, 15:03

Normalno
1.Mujdza
2.Memija
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 dec 2015, 15:07

Memiji dati priliku u prijateljskim, i na osnovu tih utakmica odrediti ko će biti prvi desni bek, on ili Mujdža i to je to.
Nad tobom sunce najljepše sja

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 17 dec 2015, 15:08

Desni bek nam je trenutno najkritičnija pozicija u timu.
Ne vidim neko riješenje u skorijoj budućnosti, jedino Memija ali sumnjam da ce on ikada biti kvalitet za reprezentaciju.
Jedino da se neko iz dijaspore pojavi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 dec 2015, 15:09

jasmin10 je napisao/la:Desni bek nam je trenutno najkritičnija pozicija u timu.
Ne vidim neko riješenje u skorijoj budućnosti, jedino Memija ali sumnjam da ce on ikada biti kvalitet za reprezentaciju.

Tu sam. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 dec 2015, 15:35

jasmin10 je napisao/la:Desni bek nam je trenutno najkritičnija pozicija u timu.

Pavelic, igra sa Grahovcem u Rapidu. 22 god

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 17 dec 2015, 22:27

Virtu4l je napisao/la:E da je kakve sreće da vas uklone sa ovog podforuma, sve teme bi prodisale punim plućima.
Eh kamo sreće da ti nadzeš poso, prijatelje, trebu.... Sve teme bi prodisale, seronja

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 22:38

Virtu4l je napisao/la:Šta i da mu smeta? Ne može on ništa promijeniti, ima 31 godinu, vrlo brzo 32, uvijek je rovit. Freiburg mu je sigurna varijanta i tu će vjerovatno završiti karijeru.

Nije on kriv što nam je jedina opcija desno. Trenutno mu je najbliža zamjena Vranješ, može Ogi dobro odigrati na beku, vidjeli smo to protiv Irske. U svakom slučaju mnogo mi ga je ugodnije gledati na beku nego na stoperu.

Na kraju krajeva, Avdija se ustalio u svom sporu, u ligi koja jede naše igrače. Trebao bi ga Meša pogledati. Sad je zamijenjen zbog povrede, ali kad se vrati treba ga provjeriti.
Pa sada ne može niti će promijeniti, u tome i jeste poenta svega. Loš je a boljeg nemamo i kao što sam rekao ispašta samo reprezentacija. Avdija, Ogi sve je to gola qarina na beku, da valjaju ne bi u najboljim godinama igrali po kojekakvim Sporovima. Kao što sam već rekao bolje je gurati Memiju, bar ti može dati rezultat kroz koju godinu dok nam ova dvojica mogu samo pritisak dići svojim igrama.

Doduše Ogi treba biti tu jer su nam desni bekovi u rangu Litvanskih al' da se na njega računa iole ozbiljnije za tu poziciju beka je po meni skroz bezveze razmišljanje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2015, 22:40

FaraonTM je napisao/la:Doduše Ogi treba biti tu jer su nam desni bekovi u rangu Litvanskih al' da se na njega računa iole ozbiljnije za tu poziciju beka je po meni skroz bezveze razmišljanje.
Znaš i sam da bih Memiju volio vidjeti na tom mjestu isto kao i ti, ali da vidimo šta će biti sa njim. Nije Meša taj mudonja da mu sad pruži šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 dec 2015, 22:44

IgmanskiVuk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:E da je kakve sreće da vas uklone sa ovog podforuma, sve teme bi prodisale punim plućima.
Eh kamo sreće da ti nadzeš poso, prijatelje, trebu.... Sve teme bi prodisale, seronja

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
:thumbup: :clap: :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 22:45

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Doduše Ogi treba biti tu jer su nam desni bekovi u rangu Litvanskih al' da se na njega računa iole ozbiljnije za tu poziciju beka je po meni skroz bezveze razmišljanje.
Znaš i sam da bih Memiju volio vidjeti na tom mjestu isto kao i ti, ali da vidimo šta će biti sa njim. Nije Meša taj mudonja da mu sad pruži šansu.
Ne znam vidjet ćemo, ja mislim da bi ga mogao pozvati za naredne prijateljske susrete. Zašto ga ne probati kad se zna da osim njega koji će možda postati reprezentativni kalibar nemaš nijednog blizu njemu, što je u neku ruku poražavajuće za jednu reprezentaciju koja želi imati kontinuitet velikih takmičenja i čiji je navijači smatraju vrlo jakom i velikom.

Jedini problem je Memijina relativna nezainteresovanost u prošloj polusezoni al' mislim da će to sve doći na svoje u proljetnom dijelu šampionata.

Možda jedino ispred Kerima da bude taj Pavelić mada ne znam uopšte ima li taj momak želju da nastupa za BiH.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 17 dec 2015, 22:49

Nema Memija taj kvalitet. Ako taj Pavelić igra dobro i redovno u ekipi koja je mnogo bolja od Želje i u ligi koja je miljama ispred naše onda ga treba zvati.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 dec 2015, 22:52

Nista specijalno nije ovaj Pavelic sto ga stalno spominjete. Prosjek.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 dec 2015, 22:56

Goalgetter je napisao/la:Nista specijalno nije ovaj Pavelic sto ga stalno spominjete.
To i jest najgore, što su svi u 5 deka, a Mujdža neće moći još dugo.. :roll:
Nadam se da će izmedju Martića, Memije, Dilavera i Pavelića selektor odabrati najboljeg, a mislim da su svi kvalitetom ispod Mujdže koji ne igra redovno, tako da bi trebao odabrati najperspektivnijeg a to je Memija.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 dec 2015, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 dec 2015, 22:59

Je li Martić naš? Ako sam ja dobro skontao on igra desnog beka?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 22:59

Goalgetter je napisao/la:Nista specijalno nije ovaj Pavelic sto ga stalno spominjete. Prosjek.
Gledao sam par puta Grahovca al' nikada nisam obraćao pažnju na Pavelića, vjerovatno zato jer i nije nekakva aman klasa za taj Rapid.

@jasmin10

Po tebi Memija nema kvalitet (što je tvoje mišljenje i treba ga poštovati), zamisli onda kakvi su nam ostali kad je Memija jedina al' jedina opcija za osvježenje na toj bekovskoj poziciji, barem da ne treba sređivati papirologiju.

Mada kada sam već spomenuo Memiju u Želji, red je da ga spomenem i u reprezentaciji gdje je po meni uvijek igrao na nivou. Recimo protiv Engleske zadnju na Koševu je odigrao skoro perfektno.

@maliče

Mislim da i on mora mijenjati državljanstvo. On još i nije tako star al' vala prelazak iz Serie A u Seriu B ljetos mi i nije baš neka preporuka za reprezentaciju.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 17 dec 2015, 23:02

Od onog što imaš, biraš najbolje, koliko god to skromno bilo jer jednostavno bolje nemaš.Tako i u ovom slučaju. Sve dok je Mujdžina konkurencija relativno tanka, a dok je on zdrav, treba da igra, koliko god to neozbiljno zvučalo, jer boljeg nemamo. Ako se jedan od ove dvojice ili neko treći pokaže boljim, zamijeniti ga i to je to, mada, po svemu sudeći, takvih nema na vidiku što je stvarno poražavajuće.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], zaostrog i 13 gostiju.