To je meni ko da mi kazes da je James bolji od Jordana

A Busquets je opticka varka

p.s dalo bi se oko toga rapravljati, al ovo je sve off-topic, sto se mene tice, ja se necu vise doticati teme Messi vs Dios
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jedan od problema ovog foruma je sto ima previse nepotrebnih tema, tako da i kad se razvije neka diskusija u vecini slucajeva je off-topic. Na svakoj "klupskoj temi" pisu jedni te isti korisnici, o istim stvarima. Za takve stvari vec postoje forumi koji su namjenjeni iskljucivo fanovima kluba, tako da to bas i nema smisla, zar ne?Puma je napisao/la:Da bi bio najveci svih vremena, moras imati "ono nesto" sto Messi ocito nema, ne kazem da nece postati jer je jos mlad, al smijesne su mi usporedbe sa Maradonom
To je meni ko da mi kazes da je James bolji od Jordana![]()
A Busquets je opticka varka![]()
p.s dalo bi se oko toga rapravljati, al ovo je sve off-topic, sto se mene tice, ja se necu vise doticati teme Messi vs Dios
Slazem se.Juventino je napisao/la:Jedan od problema ovog foruma je sto ima previse nepotrebnih tema, tako da i kad se razvije neka diskusija u vecini slucajeva je off-topic. Na svakoj "klupskoj temi" pisu jedni te isti korisnici, o istim stvarima. Za takve stvari vec postoje forumi koji su namjenjeni iskljucivo fanovima kluba, tako da to bas i nema smisla, zar ne?
A ti ovim postom ne trollujes spomenute?MaGiCa je napisao/la:Slazem se.Juventino je napisao/la:Jedan od problema ovog foruma je sto ima previse nepotrebnih tema, tako da i kad se razvije neka diskusija u vecini slucajeva je off-topic. Na svakoj "klupskoj temi" pisu jedni te isti korisnici, o istim stvarima. Za takve stvari vec postoje forumi koji su namjenjeni iskljucivo fanovima kluba, tako da to bas i nema smisla, zar ne?
Valja ugasiti neke teme. Na primer, nek se ugasi tema o Juventusu. Uostalom, trollovi, spammeri i banconeri prosipaju svoje mudrolije sirom bogovetnog foruma u negranicenim kolicinama, tako da se supstanca ne bi izgubila.
Kaciga je opet poceo pricati o spamu, stvari koja je njemu najmanje strana.... Al' hajd' to je manje bitno al' sto mora u svakom svom postu pokazati kakav ima kompleks prema JUVETU i njegovim simpatizerima....Juventino je napisao/la:A ti ovim postom ne trollujes spomenute?MaGiCa je napisao/la:Slazem se.Juventino je napisao/la:Jedan od problema ovog foruma je sto ima previse nepotrebnih tema, tako da i kad se razvije neka diskusija u vecini slucajeva je off-topic. Na svakoj "klupskoj temi" pisu jedni te isti korisnici, o istim stvarima. Za takve stvari vec postoje forumi koji su namjenjeni iskljucivo fanovima kluba, tako da to bas i nema smisla, zar ne?
Valja ugasiti neke teme. Na primer, nek se ugasi tema o Juventusu. Uostalom, trollovi, spammeri i banconeri prosipaju svoje mudrolije sirom bogovetnog foruma u negranicenim kolicinama, tako da se supstanca ne bi izgubila.
Mora da su u dosta stvari upravu, cim uspiju toliko da te iznerviraju, tebe kao jednog od veterana ovdje.
Munib je napisao/la:
Veceras
http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro2.html" onclick="window.open(this.href);return false;bazeni je napisao/la:imali ko link za utakmicu?
hvala punoBegAx je napisao/la:http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro2.html" onclick="window.open(this.href);return false;bazeni je napisao/la:imali ko link za utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.