Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premier Liga 18.Kolo(12. i 13. Mart)
Sloboda-Sarajevo 1
Iako mislim da je Sarajevo puno kvalitetnija i bolja ekipa od Slobode,ovdje ce mislim prevladati domaci teren,vjerovatno ce biti malo golova,igrace se tvrdo.Znamo da je tesko sa Tusnja donijeti bodove,pa prognoziram 1:0 za Slobodu,uz eventualno neke sanse za Sarajevo da iscupa nerjeseno.
Velež -Borac 2
Prosle sezone koliko se sjecam,uslovi u Vrapcicima su bili uzasni.Kisa je lila kao iz kabla,teren je bio vise bazen nego teren,igraci i jedne i druge ekipe su se mucili do besvjesti.Velez je tada pobjedio 2:0.Ove sezone,ocekujem puno ljepsu utakmicu,i puno bolji prije svega travnjak.Borac ima svoj specifican stil igre za gostovanja,i mislim da ce Velez ovdje tesko doci do pobjede,mozda eventualno da bude remi.Mucile su se ekipe poput Zvezde,Sirokog,namucice se i Velez.Motivi su jasni,Velez trazi opstanak,a Borac titulu.Vidjecemo,ja mislim da je nas motiv jaci.
Čelik -Budućnost 1
Celik super ekipa,krenuli su igrati fudbal,pobjedili Sarajevo,nesrecno izgubili u Mostaru.Na noge im dolazi po mom nekom misljenju,u ova prva dva kola,najgora ekipa u ligi,kojoj ce Celik pobjedom zacementirati mjesto na dnu tabele.Surovo,ali vjerovatno istinito,sve su sanse da tako bude.
Slavija -Zrinjski 1
Zrinjski,ocajan.Slavija nije puno bolja,ali ajd vidio sam da su dali neki otpor Sarajevu,dali 2 gola,imaju mladog trenera,zna covjek sta hoce,igraju kuci,i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Drina Z. -Rudar P. 1
Iako Rudar ove sezone igra odlicno,Drini bodovi za opstanak trebaju,a misljenja sam da su ekipa koja ima kapacitet da ostane u Premijer Ligi.Stvarno su me pozitivno iznenadili,pogotovo igrom u BL,ljudi su super vjerujte mi,imaju nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca,pogotovo na sredini terena,ne znam tacno koji je broj igraca 12 ili 14,nije ni bitno.Rudar ove sezone nece u Evropu,mislim da im je jos rano,i da ima klubova sa jacim ekipama,boljim uslovima,i svim ostalim predispozicijama za Evropska takmicenja.Moja prognoza,kec.
Leotar -Zvijezda X
Iako su Police jedan od najtezih terena za uzimanje bodova,nekako imam osjecaj da bi Zvijezda mogla do nekog boda doci.Imaju dobru ekipu,mada Tosunovic im je dobio crveni,ako se dobro sjecam,sad protiv Zeljeznicara...Sta ja znam,Leotar ima igrace za pobjedu,ali neki moj osjecaj da bi mogao X biti,ne znam sto.
Široki B. -Olimpic 1
Pobjeda Sirokog,ali ni slucajno laka.Ovdje realno moze biti svasta,vodeci se cinjenicom da je Olimpik dosta neugodan gost,a da imaju finu ekipicu.Siroki je izgubio u prva dva kola,i nema vise zezancije,ukoliko zele da ostanu u vrhu tabele,moraju pobjediti,to je to.
Željezničar-Travnik 1
Zeljeznicar ce ovo pobjediti,mada ne treba podcjenjivati ekipu koja je cetvrtoplasirana na tabeli,ako se ne varam.
Iako mislim da je Sarajevo puno kvalitetnija i bolja ekipa od Slobode,ovdje ce mislim prevladati domaci teren,vjerovatno ce biti malo golova,igrace se tvrdo.Znamo da je tesko sa Tusnja donijeti bodove,pa prognoziram 1:0 za Slobodu,uz eventualno neke sanse za Sarajevo da iscupa nerjeseno.
Velež -Borac 2
Prosle sezone koliko se sjecam,uslovi u Vrapcicima su bili uzasni.Kisa je lila kao iz kabla,teren je bio vise bazen nego teren,igraci i jedne i druge ekipe su se mucili do besvjesti.Velez je tada pobjedio 2:0.Ove sezone,ocekujem puno ljepsu utakmicu,i puno bolji prije svega travnjak.Borac ima svoj specifican stil igre za gostovanja,i mislim da ce Velez ovdje tesko doci do pobjede,mozda eventualno da bude remi.Mucile su se ekipe poput Zvezde,Sirokog,namucice se i Velez.Motivi su jasni,Velez trazi opstanak,a Borac titulu.Vidjecemo,ja mislim da je nas motiv jaci.
Čelik -Budućnost 1
Celik super ekipa,krenuli su igrati fudbal,pobjedili Sarajevo,nesrecno izgubili u Mostaru.Na noge im dolazi po mom nekom misljenju,u ova prva dva kola,najgora ekipa u ligi,kojoj ce Celik pobjedom zacementirati mjesto na dnu tabele.Surovo,ali vjerovatno istinito,sve su sanse da tako bude.
Slavija -Zrinjski 1
Zrinjski,ocajan.Slavija nije puno bolja,ali ajd vidio sam da su dali neki otpor Sarajevu,dali 2 gola,imaju mladog trenera,zna covjek sta hoce,igraju kuci,i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Drina Z. -Rudar P. 1
Iako Rudar ove sezone igra odlicno,Drini bodovi za opstanak trebaju,a misljenja sam da su ekipa koja ima kapacitet da ostane u Premijer Ligi.Stvarno su me pozitivno iznenadili,pogotovo igrom u BL,ljudi su super vjerujte mi,imaju nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca,pogotovo na sredini terena,ne znam tacno koji je broj igraca 12 ili 14,nije ni bitno.Rudar ove sezone nece u Evropu,mislim da im je jos rano,i da ima klubova sa jacim ekipama,boljim uslovima,i svim ostalim predispozicijama za Evropska takmicenja.Moja prognoza,kec.
Leotar -Zvijezda X
Iako su Police jedan od najtezih terena za uzimanje bodova,nekako imam osjecaj da bi Zvijezda mogla do nekog boda doci.Imaju dobru ekipu,mada Tosunovic im je dobio crveni,ako se dobro sjecam,sad protiv Zeljeznicara...Sta ja znam,Leotar ima igrace za pobjedu,ali neki moj osjecaj da bi mogao X biti,ne znam sto.
Široki B. -Olimpic 1
Pobjeda Sirokog,ali ni slucajno laka.Ovdje realno moze biti svasta,vodeci se cinjenicom da je Olimpik dosta neugodan gost,a da imaju finu ekipicu.Siroki je izgubio u prva dva kola,i nema vise zezancije,ukoliko zele da ostanu u vrhu tabele,moraju pobjediti,to je to.
Željezničar-Travnik 1
Zeljeznicar ce ovo pobjediti,mada ne treba podcjenjivati ekipu koja je cetvrtoplasirana na tabeli,ako se ne varam.
Sloboda - Sarajevo - 2 ... Sarajevo napokon kompletno, 0:2
Željezničar - Travnik - x ... Travnik igra utakmicu života
1:1
Velež - Borac - x ... Velež se uigrava , Borac po zadnjoj utakmici jedva go da uvali 0:0
Čelik - Budućnost - 1 ... Čelik solidan, Budućnost postaje prošlost 2:0
Slavija - Zrinjski - x ... ovde može biti svašta iskreno, osim ako sudije nebudu krojile utakmicu nekin penalima u 99 minuti ... 0:0
Drina Z. - Rudar P. - 1 ... Drina lagano do 1:0
Leotar - Zvijezda - x ... Leotar loš , zvijezda igra solidno u gostima 1:1
Široki B. - Olimpic - 1 ... Mislim da Široki nesmije kiksati 3:0
Željezničar - Travnik - x ... Travnik igra utakmicu života

Velež - Borac - x ... Velež se uigrava , Borac po zadnjoj utakmici jedva go da uvali 0:0
Čelik - Budućnost - 1 ... Čelik solidan, Budućnost postaje prošlost 2:0
Slavija - Zrinjski - x ... ovde može biti svašta iskreno, osim ako sudije nebudu krojile utakmicu nekin penalima u 99 minuti ... 0:0
Drina Z. - Rudar P. - 1 ... Drina lagano do 1:0
Leotar - Zvijezda - x ... Leotar loš , zvijezda igra solidno u gostima 1:1
Široki B. - Olimpic - 1 ... Mislim da Široki nesmije kiksati 3:0
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Željezničar - Travnik - 1 ... sigurna pobjeda Želje od 2-3 gola razlike... 3:0
Sloboda - Sarajevo -1 X ... Sloboda kuci uvijek dobijala ove derbije...
Velež - Borac - 2 ... e ovde mi se ciini kljucna utakmica Veleza....I blize su pobijedi od Borca....Ako pobijede uradili su velik posao..
Čelik - Budućnost - 1 ... mislim da će Čelik lagano....
Slavija - Zrinjski - 1x2 ... ovdje mislim da Zrinjski neće izgubiti... Zrinjski inace igra dobro i Istocnom Sarajevu ..sve otvoreno.
Drina Z. - Rudar P. - 1X2 Drini gori i njima je pod moranje,vjerovatno ce i biti tako..Ali ako nasi ponove isti pristup kao i u proslim utakmicama sve je moguce...
Leotar - Zvijezda - 1 ... Leotar već kiksao jednom na početku, neće više nijednom...
Široki B. - Olimpic - 1
Sloboda - Sarajevo -1 X ... Sloboda kuci uvijek dobijala ove derbije...
Velež - Borac - 2 ... e ovde mi se ciini kljucna utakmica Veleza....I blize su pobijedi od Borca....Ako pobijede uradili su velik posao..
Čelik - Budućnost - 1 ... mislim da će Čelik lagano....
Slavija - Zrinjski - 1x2 ... ovdje mislim da Zrinjski neće izgubiti... Zrinjski inace igra dobro i Istocnom Sarajevu ..sve otvoreno.
Drina Z. - Rudar P. - 1X2 Drini gori i njima je pod moranje,vjerovatno ce i biti tako..Ali ako nasi ponove isti pristup kao i u proslim utakmicama sve je moguce...
Leotar - Zvijezda - 1 ... Leotar već kiksao jednom na početku, neće više nijednom...
Široki B. - Olimpic - 1
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Neprilagodjen
- Kontakt:
12.03. 15:00 Sloboda Sarajevo-1-tradicionalno sloboda uzima
12.03. 15:00 Velež Borac-1-vise navijacki,da se zakuha prvenstvo, nego sto je realno
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1-sve osim keca bi bilo veliko iznenadjenje
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-X-hercegovacki sudija kartonima desetkovao slaviju na kosevu
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-1-u "drina time"
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-1-leotaru dogorilo,a kad je tako......!
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-2-moram negdje ici i na iznenadjenje
12.03. 15:00 Željezničar Travnik-1-siguran kec,samo ako lopte ne budu sa pijace

12.03. 15:00 Velež Borac-1-vise navijacki,da se zakuha prvenstvo, nego sto je realno
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1-sve osim keca bi bilo veliko iznenadjenje
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-X-hercegovacki sudija kartonima desetkovao slaviju na kosevu
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-1-u "drina time"
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-1-leotaru dogorilo,a kad je tako......!
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-2-moram negdje ici i na iznenadjenje
12.03. 15:00 Željezničar Travnik-1-siguran kec,samo ako lopte ne budu sa pijace

12.03. 15:00 Sloboda Sarajevo-1-sloboda kuci sve uzima sem borca
12.03. 15:00 Velež Borac-1x-ovdje igram dvoznak prvi put jer realan je kec , jer kad se velez bori za opstanak u vrapcicima kvaliet ne moze doci do izrazaja. x je ovdje ogroman uspjeh mada i to sumnjam
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1-ovdje je komentar suvisan
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-1 nema zrinjski kvalitet za dobiti u gostima bilo koga, vadice se na domacim utakmicama
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-1-rudar ovdje nema nikakve sanse, drina ce da odigra agresivno i dobije ovu utakmicu
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-1-leotaru dogorilo,a kad je tako......ovdje cu prepisati komentar neprilagodjenog
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-1-siroki hvata zadnji voz
12.03. 15:00 Željezničar Travnik-1-siguran kec
12.03. 15:00 Velež Borac-1x-ovdje igram dvoznak prvi put jer realan je kec , jer kad se velez bori za opstanak u vrapcicima kvaliet ne moze doci do izrazaja. x je ovdje ogroman uspjeh mada i to sumnjam
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1-ovdje je komentar suvisan
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-1 nema zrinjski kvalitet za dobiti u gostima bilo koga, vadice se na domacim utakmicama
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-1-rudar ovdje nema nikakve sanse, drina ce da odigra agresivno i dobije ovu utakmicu
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-1-leotaru dogorilo,a kad je tako......ovdje cu prepisati komentar neprilagodjenog
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-1-siroki hvata zadnji voz
12.03. 15:00 Željezničar Travnik-1-siguran kec
- neutralan__
- Kontakt:
Željezničar - Travnik - 1 kvalitetniji a i Travnik u gostima los 2:0 3:1
Sloboda - Sarajevo - 1 Sarajevo dobro igra ali Sloboda takodjer ima dobru ekipu rutinski 1:0 2:1
Velež - Borac - 1 Velezu treba pobjeda i mislim da uz podsrsku sa tribina ce doci do nje 2:0 2:1
Čelik - Budućnost - 1 bolji Celik a i domacini tesko da mozemo napraviti iznenadjenje 2:0
Slavija - Zrinjski - X Slavija oslabljena a Zrinjskom trebaju bodovi 1:1 0:0
Drina Z. - Rudar P. - 1 Drina kuci mora dobijati 2:1 2:0
Leotar - Zvijezda - 1 domacinski iako nisu kvalitetniji 1:0
Široki B. - Olimpic - 1 moraju i oni dobit nekog 3:0 3:1
Sloboda - Sarajevo - 1 Sarajevo dobro igra ali Sloboda takodjer ima dobru ekipu rutinski 1:0 2:1
Velež - Borac - 1 Velezu treba pobjeda i mislim da uz podsrsku sa tribina ce doci do nje 2:0 2:1
Čelik - Budućnost - 1 bolji Celik a i domacini tesko da mozemo napraviti iznenadjenje 2:0
Slavija - Zrinjski - X Slavija oslabljena a Zrinjskom trebaju bodovi 1:1 0:0
Drina Z. - Rudar P. - 1 Drina kuci mora dobijati 2:1 2:0
Leotar - Zvijezda - 1 domacinski iako nisu kvalitetniji 1:0
Široki B. - Olimpic - 1 moraju i oni dobit nekog 3:0 3:1
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
SAMO CU PROGNOZITAT JEDAN PAR
VELEZ-BORAC 1
UZELI SMO IM BOD U BANJALUCI ,ZASTO NEBI 3 U VRAPCICIMA.
BUDITE SIGURNI DA IMAMO EKIPU MEDJU PRVIH 6,a nadam se da ce ovo proljece biti u znaku crvene boje.
VRACAJU SE OTPISANI
VELEZ-BORAC 1
UZELI SMO IM BOD U BANJALUCI ,ZASTO NEBI 3 U VRAPCICIMA.
BUDITE SIGURNI DA IMAMO EKIPU MEDJU PRVIH 6,a nadam se da ce ovo proljece biti u znaku crvene boje.
VRACAJU SE OTPISANI
- Neprilagodjen
- Kontakt:
otkinite vi bar dva boda borcu,dovoljno je!
nemojte se zaletit naprijed pa da vas kazne i uzmu sva tri boda,onda je prvenstvo gotovo.
dovoljno je nerijeseno,i vama,a i za ligu da bude napeta do kraja!
nemojte se zaletit naprijed pa da vas kazne i uzmu sva tri boda,onda je prvenstvo gotovo.
dovoljno je nerijeseno,i vama,a i za ligu da bude napeta do kraja!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
12.03. 15:00 Željezničar Travnik-1- mada travnik ako bude igro bunker moze do nule
12.03. 15:00 Sloboda Sarajevo-1- domacinski
12.03. 15:00 Velež Borac-1-moja zelja da izadju iz krize
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1-zao mi je buducnosti ali i celiku su bodovi potrebni i moraju ici na pobjedu
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-1-pobjeda slavije i zrinski polako sprema kofere za odlazak iz lige
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-1-ako izgube ispast ce iz lige samo ih pobjeda moze ostaviti u igri za opstanak
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-2-zvijezda dosta bolja ekipa
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-1-mora i siroki nekad pobijedit
12.03. 15:00 Sloboda Sarajevo-1- domacinski
12.03. 15:00 Velež Borac-1-moja zelja da izadju iz krize
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1-zao mi je buducnosti ali i celiku su bodovi potrebni i moraju ici na pobjedu
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-1-pobjeda slavije i zrinski polako sprema kofere za odlazak iz lige
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-1-ako izgube ispast ce iz lige samo ih pobjeda moze ostaviti u igri za opstanak
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-2-zvijezda dosta bolja ekipa
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-1-mora i siroki nekad pobijedit
SLOBODA - SARAJEVO 3:0 razbit cemo pitare i na terenu i na tribini
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
[quote="jubitubi"]Sloboda-Sarajevo 1
Opet ti baksuziras
Opet ti baksuziras

de KOMPLEXAS ohladi malofukara87 je napisao/la:SLOBODA - SARAJEVO 3:0 razbit cemo pitare i na terenu i na tribini

Borac može zaboraviti na bodove kod nas. Borac je predobra ekipa ali Rođeni su Rođeni, imate dovoljno bodova prednosti u odnosu na ostale tako da vam i nisu prioritet bodovi kod nas. Tražite ih negdje drugo.
Who dares, wins !
Željezničar - Travnik - 1 ... 2:0 za komsije
Sloboda - Sarajevo - X 2...realno mislim da smo puno bolji od ekipe slobode 1:1 zbog domaceg terena ,nije iskljuceno ni 1:2
Velež - Borac - 1 ko kuca ... rodjeni se vracaju u staru formu
2:0
Čelik - Budućnost - X ... borba za opstanak 1:1
Slavija - Zrinjski - 1 ... slavija pobjeduje 3:0
Drina Z. - Rudar P. - 1 ... 1:0 drima uzima 100 %
Leotar - Zvijezda - 1 ... slaba zvijezda
Široki B. - Olimpic - X ... olimpic gostujuca ekipa tako da mislim da mogu uzeti bod dosta slabom sirokom ovog proljeca
Sloboda - Sarajevo - X 2...realno mislim da smo puno bolji od ekipe slobode 1:1 zbog domaceg terena ,nije iskljuceno ni 1:2

Velež - Borac - 1 ko kuca ... rodjeni se vracaju u staru formu

Čelik - Budućnost - X ... borba za opstanak 1:1
Slavija - Zrinjski - 1 ... slavija pobjeduje 3:0
Drina Z. - Rudar P. - 1 ... 1:0 drima uzima 100 %
Leotar - Zvijezda - 1 ... slaba zvijezda
Široki B. - Olimpic - X ... olimpic gostujuca ekipa tako da mislim da mogu uzeti bod dosta slabom sirokom ovog proljeca
Sloboda- sarajevo 2:0
Gavaric i Joguncic
Ovo kolo bi moglo biti pravo domacinsko..
Gavaric i Joguncic
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
pa sto se tice slobode,vazda je domacinsko...harry_90 je napisao/la:Sloboda- sarajevo 2:0
Gavaric i Joguncic

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
padobranac1978 je napisao/la:pa sto se tice slobode,vazda je domacinsko...harry_90 je napisao/la:Sloboda- sarajevo 2:0
Gavaric i Joguncic

ali nema para,sve se rastalilo....
Jos gavro kad igra ahahahahpadobranac1978 je napisao/la:pa sto se tice slobode,vazda je domacinsko...harry_90 je napisao/la:Sloboda- sarajevo 2:0
Gavaric i Joguncic

Kako za koga (Siroki,Leotar) ali bitno je da kad vi dolazite da meda ne mozetepadobranac1978 je napisao/la:pa sto se tice slobode,vazda je domacinsko...harry_90 je napisao/la:Sloboda- sarajevo 2:0
Gavaric i Joguncic

-
- Kontakt:
jos kad vi zapnete,ma sta ti je....scudetto je napisao/la:Kako za koga (Siroki,Leotar) ali bitno je da kad vi dolazite da meda ne mozetepadobranac1978 je napisao/la:pa sto se tice slobode,vazda je domacinsko...harry_90 je napisao/la:Sloboda- sarajevo 2:0
Gavaric i Joguncic
Ovo kolo bi moglo biti pravo domacinsko..![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.