Cacau bi trebao biti zamjena za Klose-a. Mnoge paralele se povlace sa zadnjeg EP, s tim da su tada imali Ballacka, koji je svojim razornim sutem rijesio pobjednika.
Hajmo tipovati ko bi mogao odluciti narednu utakmicu.

Moderator/ica: admin
Ma Poldi ce to uzet u svoje noge,momak se bori jes' da nas je sve iznervirao u petak al' nije jedini,mene vise brinu zuti kartoni glede osmine finala jer cijeli vezni red ima po 1 zuti,mogao bi to biti veliki problem.geronimo je napisao/la:Po svemu sudeci, Jogi se drzi Holgera i u narednom (presudnom) mecu protiv Ghane, on ce istrcati kao lijevi bek.![]()
Cacau bi trebao biti zamjena za Klose-a. Mnoge paralele se povlace sa zadnjeg EP, s tim da su tada imali Ballacka, koji je svojim razornim sutem rijesio pobjednika.
Mislis koji igrac Elf-a?geronimo je napisao/la:Po svemu sudeci, Jogi se drzi Holgera i u narednom (presudnom) mecu protiv Ghane, on ce istrcati kao lijevi bek.![]()
Kao sto napisa bistrik onaj se **** valjda ne moze ispromasivati onoliko dvije tekme za redom (mada gledajuci ovu sezonu u Kelnu nista nije nemogucegeronimo je napisao/la:Po svemu sudeci, Jogi se drzi Holgera i u narednom (presudnom) mecu protiv Ghane, on ce istrcati kao lijevi bek.![]()
Pa nisam ih nikad mrzeo, da se razumemo.amerosm je napisao/la:Vidi Geronima poceo navijati za Nijemce. Bas sam pozitivno iznenadjen.
Slazem se s tobom sto se kapitena tice, Lahm jednostavno nema "Eier" da bude kapiten, kao sto bih rekao legendarni Olli. Mislim da je kapitenska traka trebala otici Schweinsteigeru, ali ja i danas ne mogu da dodjem sebi isto kao i Klopp i pitam se kojeg je .urca izvadio Oezila koji je uposljavao osobu koja mi je u Petak iskidala zivce.geronimo je napisao/la:Pa nisam ih nikad mrzeo, da se razumemo.amerosm je napisao/la:Vidi Geronima poceo navijati za Nijemce. Bas sam pozitivno iznenadjen.Priznajem, da nisu uvijek imali moju naklonost, ali sada iz raznoraznih razloga, cvrsto stojim uz ovu ekipu.
![]()
Danas sam gledao Lahma na jednom TV-interview-u, gdje kaze da ekipa ima karakter, sklanja (djelimicno) krivicu Badstubera kod primljenog gola. Razumljivo, tako mladog momka ne smiju sada razuvjeriti, i samim cinom izostavljanja u narednoj utakmici...pocinili bi taj "grijeh".Tako da se ne trebamo nadati nekakvim izmjenama protiv Ghane. Lahm mi se svidja kao igrac, ali se bojim da jos nije dorastao kapitenskoj traci. Mozda ste primjetili da je na poluvremenu utakmice protiv Srbije gurao, uslovno receno, Swajnija...da "porazgovara" sa sudijom u vezi donesenih odluka.
Isto tako mora biti primjeceno, kako je Van Bommel najcesce faulirani igrac Holandije i Bayerna. Dobro, to nije bas za uporedbu, ali hocu reci da moras izboriti respekt kod sudija, tako da ako ti nekad "natuzi" i moras prileci bez valjanog razloga, dobijes faul automatski!
Tako ste mislili kad su trebali protiv Srbije igrati, pa et nisu ih pojeli...Chologol je napisao/la:Ganci ce u zadnjem kolu platit za sva poguravanja od sudaca (necu reci da penali nisu opravdani), pa covjece oni dosad cijeli turnir igraju s igracem vise... mislim da ce ih goropadni njemci pojest... Sto se tice Srba, nadam se da ce dobiti Australijance, tesko, ali ipak da ce ih dobiti.
Kakve veze ima utakmica Gane i Srbije sa onom Njemacke i Gane, pa Svabe ce im uvalit minimalno 3,4 komada. Uostalom, vi ste tako govorili kako ce Ganci pojest Australijance pa prc milojko.Dinamitaš je napisao/la:Tako ste mislili kad su trebali protiv Srbije igrati, pa et nisu ih pojeli...Chologol je napisao/la:Ganci ce u zadnjem kolu platit za sva poguravanja od sudaca (necu reci da penali nisu opravdani), pa covjece oni dosad cijeli turnir igraju s igracem vise... mislim da ce ih goropadni njemci pojest... Sto se tice Srba, nadam se da ce dobiti Australijance, tesko, ali ipak da ce ih dobiti.
Evo jedan schlager:geronimo je napisao/la:Po svemu sudeci, Jogi se drzi Holgera i u narednom (presudnom) mecu protiv Ghane, on ce istrcati kao lijevi bek.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.