Safet Sušić - Pape
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ljudi, djeco sto se bezze prepucavate.
Nacin na koji bi se ovo fino moglo rijesiti. Vrijeme leti a BiH stoji na istom mjestu.
Fifa/Uefa ko god je gledao te nase stadione, nam je dao opciju da se srede ti stadioni. Prva stvar sta treba da se uradi je da se vidi koja opcija bi minimalno kostala. Nema veze jel to BP ili kosevo il sasvim neki drugi stadion.
Fino srediti taj stadion i tu igrati. Profit, ako ga ima, uloziti da se napravi/popravi drugi stadion sa vecim kapacitetom. Potom, imamo dva stadiona i na vecem igrati protiv jakih/atraktivnih repki a na manjem protiv slabijih.
Pape je covjek koji je proveo dosta vremena vani i navikao na zivot i rad. Nema onih balkanskih izjava ma bice to sve u redu, nek neko drugi uradi, ma poslije(ili najgora stvar koju likovi gledaju samo svoj djep).
Savez je problem, al taj problem je tu. Nista se nece promjeniti preko noci.
Al malo stvari idu na bolje. Eto naseg ljudine Vede umjesto da se je otisao odmarati, kurvati po ko zna gdje on je dosao i doveo raju da pomogne djeci iz okoline svog djetinstva. Pa Miske sto je nedavno pomagao nekoj djeci.
Ovaj ulizica sto kaze boli ga briga za repku samo Celik ga interesuje. Pa ako ide repci dobro, valjda ce se naci neki igrac koji je igrao u Celiku i preko repke otici u dobar klub. Taj igrac, kad bude zaradjivao dosta para ce sigurno pomoci svom Celiku.
Nacin na koji bi se ovo fino moglo rijesiti. Vrijeme leti a BiH stoji na istom mjestu.
Fifa/Uefa ko god je gledao te nase stadione, nam je dao opciju da se srede ti stadioni. Prva stvar sta treba da se uradi je da se vidi koja opcija bi minimalno kostala. Nema veze jel to BP ili kosevo il sasvim neki drugi stadion.
Fino srediti taj stadion i tu igrati. Profit, ako ga ima, uloziti da se napravi/popravi drugi stadion sa vecim kapacitetom. Potom, imamo dva stadiona i na vecem igrati protiv jakih/atraktivnih repki a na manjem protiv slabijih.
Pape je covjek koji je proveo dosta vremena vani i navikao na zivot i rad. Nema onih balkanskih izjava ma bice to sve u redu, nek neko drugi uradi, ma poslije(ili najgora stvar koju likovi gledaju samo svoj djep).
Savez je problem, al taj problem je tu. Nista se nece promjeniti preko noci.
Al malo stvari idu na bolje. Eto naseg ljudine Vede umjesto da se je otisao odmarati, kurvati po ko zna gdje on je dosao i doveo raju da pomogne djeci iz okoline svog djetinstva. Pa Miske sto je nedavno pomagao nekoj djeci.
Ovaj ulizica sto kaze boli ga briga za repku samo Celik ga interesuje. Pa ako ide repci dobro, valjda ce se naci neki igrac koji je igrao u Celiku i preko repke otici u dobar klub. Taj igrac, kad bude zaradjivao dosta para ce sigurno pomoci svom Celiku.
tema je: SAFET SUSIC - PAPE, a ne stadioni BP i AFH... Posto je bila vec opomena od moderatora, valjda se zna sta sada slijedi...
Safet se pogresno izrazio, ali siguran sam da nije nista lose mislio... Ima pravo da trazi gdje ce da igra, i neka mu omoguce... Zao mi je jedino sto su ga ljudi pogresno shvatili, a vidim da su neki jedva cekali...
p.s.
A uzgred, trenutno po NOVIm STANDARDIma NIJEDAN STADION ne ispunjava standarde UEFA-e, pa ni BP.
@vejza
ovo nije njiva jarane, niti su ljudi koji s tobom diskutuju čobani, pa tako da je red da obratiš pažnju na to sto pišeš!
Safet se pogresno izrazio, ali siguran sam da nije nista lose mislio... Ima pravo da trazi gdje ce da igra, i neka mu omoguce... Zao mi je jedino sto su ga ljudi pogresno shvatili, a vidim da su neki jedva cekali...
p.s.
A uzgred, trenutno po NOVIm STANDARDIma NIJEDAN STADION ne ispunjava standarde UEFA-e, pa ni BP.
@vejza
ovo nije njiva jarane, niti su ljudi koji s tobom diskutuju čobani, pa tako da je red da obratiš pažnju na to sto pišeš!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Eh,kada bi on to razumio.Badava ti to njemu govoris ._dreamer_ je napisao/la:tema je: SAFET SUSIC - PAPE, a ne stadioni BP i AFH... Posto je bila vec opomena od moderatora, valjda se zna sta sada slijedi...
p.s.
@vejza
BosnaE
Jest, al' BP se moze "sredit' " sa 10- 20 milja maraka( 10-15 dana rada), a Kosevo ni dragi Allah dz.s. ne moze osposobiti do 1.6-og(kada je sljedeca inspekcija) . Kraj price ._dreamer_ je napisao/la:tema je: SAFET SUSIC - PAPE, a ne stadioni BP i AFH... Posto je bila vec opomena od moderatora, valjda se zna sta sada slijedi...
p.s.
@vejza
Sto se pariskog gospodina tice, dovoljno je reci onu staru:" Moze seljak iz sela, al' ne moze selo iz seljaka..."
Svima u Ze je jasno da "gradjani"(da ne kazem seljaci) Zavidovica mrze Ze vise od svega, tako da ovakva izjava o neutralnom terenu i nije neko cudo . Za pariskog gospodina je Ze zadnje mjesto u kojem zeli igrati, a s ovom izjavom je sebi obezbjedio i dobrodoslicu kakvu zasluzuje seljak iz Zavidovica

Znas ti za onaj zakon fizike;Zenicanin ostaje seljak bez obzira na predjeni put.Ma koliko vas zenicane bolilo tip iz Zavidovica vam je selektor.fanatic je napisao/la:Jest, al' BP se moze "sredit' " sa 10- 20 milja maraka( 10-15 dana rada), a Kosevo ni dragi Allah dz.s. ne moze osposobiti do 1.6-og(kada je sljedeca inspekcija) . Kraj price ._dreamer_ je napisao/la:tema je: SAFET SUSIC - PAPE, a ne stadioni BP i AFH... Posto je bila vec opomena od moderatora, valjda se zna sta sada slijedi...
p.s.
@vejza
Sto se pariskog gospodina tice, dovoljno je reci onu staru:" Moze seljak iz sela, al' ne moze selo iz seljaka..."
Svima u Ze je jasno da "gradjani"(da ne kazem seljaci) Zavidovica mrze Ze vise od svega, tako da ovakva izjava o neutralnom terenu i nije neko cudo . Za pariskog gospodina je Ze zadnje mjesto u kojem zeli igrati, a s ovom izjavom je sebi obezbjedio i dobrodoslicu kakvu zasluzuje seljak iz Zavidovica
@fanatic
Ma znam ja da je i brze a i jeftinije srediti BP. Naravno da Safet nece igrati utakmice na neutralnom terenu ukoliko se AFH ne osposobi... no stvar je u tome da covjek zeli da pritisne savez da mu daju ono sto zeli... Nije Safet pionir u bosanskoj knjizevnosti, niti je studirao politicke nauke, lose se izrazio.. kontam i to da su zenicani uvrijedjeni, jasno mi je da to boli. no razumi i ti drugu stranu price, a to je da je citava ta spika safetova u neku ruku za dobrobit reprezentacije jer ce se aBd adaptirati Kosevo. Ostavite se sad prepucavanja na licnoj osnovi i shvati sustinu onoga sto je receno...
pozz i ziv bio
Ma znam ja da je i brze a i jeftinije srediti BP. Naravno da Safet nece igrati utakmice na neutralnom terenu ukoliko se AFH ne osposobi... no stvar je u tome da covjek zeli da pritisne savez da mu daju ono sto zeli... Nije Safet pionir u bosanskoj knjizevnosti, niti je studirao politicke nauke, lose se izrazio.. kontam i to da su zenicani uvrijedjeni, jasno mi je da to boli. no razumi i ti drugu stranu price, a to je da je citava ta spika safetova u neku ruku za dobrobit reprezentacije jer ce se aBd adaptirati Kosevo. Ostavite se sad prepucavanja na licnoj osnovi i shvati sustinu onoga sto je receno...
pozz i ziv bio
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Tip iz Zavidovica koji je selektor je prvi put krocio na asfalt kada je dosao u Zenicu na probu.fantom je napisao/la:Znas ti za onaj zakon fizike;Zenicanin ostaje seljak bez obzira na predjeni put.Ma koliko vas zenicane bolilo tip iz Zavidovica vam je selektor.fanatic je napisao/la:Jest, al' BP se moze "sredit' " sa 10- 20 milja maraka( 10-15 dana rada), a Kosevo ni dragi Allah dz.s. ne moze osposobiti do 1.6-og(kada je sljedeca inspekcija) . Kraj price ._dreamer_ je napisao/la:tema je: SAFET SUSIC - PAPE, a ne stadioni BP i AFH... Posto je bila vec opomena od moderatora, valjda se zna sta sada slijedi...
p.s.
@vejza
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakve to veze ima ?

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
selo moje lepse od Pariza 

Hahah, samo se smijati covjek moze ovim glupostima. Svadjate se bezze oko gradova ko je seljak ko nije. Ko Bog dao sve su nam milionerski gradovi, svijetske metropole pa se imamo cim pohvaliti. To sam samo kod nas vidio da se toliko narod svadja, bez ikakve potrebe. Svasta!!! Tema je o nasem selektoru a ne ko gdje zivi, hallllooo ba...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
A ti ,,flash,, si nekulturan da ja to nisam vidio u zivotu,razumijem da ti se neko ne svidja ali nazivati nekoga takvim imenima kao ti je u najmanju ruku bezobrazno, a to obicno rade ljudi koji imaju hrabrosti samo kad se sakriju iza racunara i prosipaju svoje frustracije. A ADMIN spava li spava.......[/quote]
...jesi li ti dobro...sta sam ja rekao nekulturno??????
...jesi li ti dobro...sta sam ja rekao nekulturno??????
Nema vise :P
...jesi li ti dobro...sta sam ja rekao nekulturno??????[/quote]flash je napisao/la:A ti ,,flash,, si nekulturan da ja to nisam vidio u zivotu,razumijem da ti se neko ne svidja ali nazivati nekoga takvim imenima kao ti je u najmanju ruku bezobrazno, a to obicno rade ljudi koji imaju hrabrosti samo kad se sakriju iza racunara i prosipaju svoje frustracije. A ADMIN spava li spava.......
,,mrzim ulizice ,, je bio predmet mog posta ,a ne ti ,,flash,, Izvini brate,ako sam te uvrijedio vratio sam se par srana u natrag i pogresno vidio nick, pozdrav
Denizmare je napisao/la:...jesi li ti dobro...sta sam ja rekao nekulturno??????flash je napisao/la:A ti ,,flash,, si nekulturan da ja to nisam vidio u zivotu,razumijem da ti se neko ne svidja ali nazivati nekoga takvim imenima kao ti je u najmanju ruku bezobrazno, a to obicno rade ljudi koji imaju hrabrosti samo kad se sakriju iza racunara i prosipaju svoje frustracije. A ADMIN spava li spava.......
,,mrzim ulizice ,, je bio predmet mog posta ,a ne ti ,,flash,, Izvini brate,ako sam te uvrijedio vratio sam se par srana u natrag i pogresno vidio nick, pozdrav[/quote]
...prihvaceno izvinjenje....pozzzz

Nema vise :P
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
I bgm zavrsi' on u Parizucalcio je napisao/la:selo moje lepse od Pariza

NE SAM SAFETE !
A C A B !
Da li je istina da je Jasmin Buric standardan na golu Lecha? Da li ga ima u Safetovim kombinacijama?
Ako cita Susic neka on odgovori, ako ne, moze i neko od upucenijih forumasa. Hvala.
Ako cita Susic neka on odgovori, ako ne, moze i neko od upucenijih forumasa. Hvala.
Ja mislim da je Paja ustvari Susic.cole-ch je napisao/la:Da li je istina da je Jasmin Buric standardan na golu Lecha? Da li ga ima u Safetovim kombinacijama?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jasmin Burić
Nationality: Bośniak
Marital Status: Kawaler
Height / Weight: 193 cm / 80 kg
In Lech since: 2008-12-22
Career: NK Čelik Zenica
League Matches: 15
League Goals: 0
Season Matches: 15
Season Goals: 0
Yellow Cards: 1
Red Cards: 0
http://www.lechpoznan.pl/en/mod,34,druz ... zna_,1.htm
Nationality: Bośniak
Marital Status: Kawaler
Height / Weight: 193 cm / 80 kg
In Lech since: 2008-12-22
Career: NK Čelik Zenica
League Matches: 15
League Goals: 0
Season Matches: 15
Season Goals: 0
Yellow Cards: 1
Red Cards: 0
http://www.lechpoznan.pl/en/mod,34,druz ... zna_,1.htm
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
prije povrede je bio standardan golman i jedan od najzasluznijih za titulu ... meni je on treci pick za golmana, al' safet ode sam .. svakako bi safet trebao pogledati mahmutovica koji svako malo zabija golove .. a moze igrati u sredini tj igrao u celiku u vezi XD
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- Principatus
- Kontakt:
Koliko sam cuo, da se Buric povrijedio i zato nije nastupao u zadnjim utakmicama. Inace je bio standardan i sjajan. Mislim da je stvar u tome, da je 3. golman vecinom onaj koji nece nastupiti pa ni na prijateljskim utakmicama, vjerovatno samo da se Sehicu digne malo status, jer Buric je vec van Bosne.
p.s. @cole-ch
Mozda cu ga sljedeci put pozvati.
p.s. @cole-ch
Mozda cu ga sljedeci put pozvati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.