Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

antisisoja1919
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 okt 2025, 12:47

Po svemu do sad prikazanom, celik je najvise pokazao i zasluzuje da igra PL. Mada iskreno mislim da i ako se plasiraju, nece bit dovoljno za opastanak u PL. Prevelika je razlika izmedju ova dva ranga. Njima ce trebati 7-8 kvalitetnih igraca i osiguranih 4-5 miliona.
Sto se tice navijaca, imali smo i mi tad hajp. Bilo nas cak vise nego sad zenicana. Al budite svjesni, kad sve ne bude islo u PL kako se bude ocekivalo, publike ce sve biti manje.
Volim tebe, više od sebe

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 12 okt 2025, 12:59

Nije ovo jos nikakav hajp. Samo moze se reci solidna posjeta s prosjekom od 3+ milje al navijački kapacitet u Zenici je mnogo mnogo veći i to svi znaju.
Ekipa nije nista spektakularno i to se vidi, s ovom ekipom ne mozes opstati u PL. Za ovu federalnu ligu je poprilično dobra.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 okt 2025, 13:06

Convicts1988 je napisao/la:
12 okt 2025, 12:59
Nije ovo jos nikakav hajp. Samo moze se reci solidna posjeta s prosjekom od 3+ milje al navijački kapacitet u Zenici je mnogo mnogo veći i to svi znaju.
Ekipa nije nista spektakularno i to se vidi, s ovom ekipom ne mozes opstati u PL. Za ovu federalnu ligu je poprilično dobra.
Pa sta vam onda vise treba za to?
16-17 utakmica bez poraza, borba za 1. mjesto, deblokada koju ste toliko dugo cekali
Volim tebe, više od sebe

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 12 okt 2025, 13:20

Pa dizati ce se prosjek sigurno svaku narednu utakmicu. Ako se evo dobije u Tesnju sljedeca protiv Tuzle ide sigurno posjeta 5.000 - 6.000 bez problema.
Pa kao i svugdje, imas te simpatizere koji cekaju PL i koji gledaju i protivnike, atraktivnost itd.
Ulaskom u PL i malo bolji rezultatima mislim da cemo biti bez problema iza Željezničara na toj tabeli posjecenosti.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 okt 2025, 13:21

BatistutA19 je napisao/la:
12 okt 2025, 11:32

Ali mi smo planski odradili, mi smo ponosni na livade ,naravno da smo mi daleko ali mi gazimo tim putem kojim smo zacrtali.
Sto se tice duga tacno je da smo zaduzeniji ali i taj dug nas se planski vraca,mi imamo problem oko 500 000 ,ovo ostalo reprogram i to ide svojim putem.
Sto je vama krivo kad vam se kaze istina ne kontam ,vi ste pasivni sta ovaj mamlaz da ode Azmir i naravno da je ozbiljan kako vi mislite vratio bi dugove i ne bi mu pojacanje Komazec pa sad ce godina kako je u klubu .
Moze se preokrenit u 2 kola slazem se tu su ekipe negdje nit ko odskace nit zaostaje.
Vas problem je sto sve hocete na brzinu i preko noci i sve preko reda a pravi problem ide pod tepih Partizan pogotovo Hajduk smjesno poredit vama je prosjek na stadionu 2000 i nesto ,nama 3350 i nesto a Partizanu 10 000 , Hajduku 26 000..
Sretno vam ali sa ovim nema vama salameta na duze staze a ni sa klubom jer bi sutra kad bi se ugasili nema ko otpor pruzit .
Naporan si, koga boli qrac sta ste uradili, mene zaboli qrac za Celikom......ponavljas ko papagaj, opsjednuti se vise sa Azmirom i Slobodom.....brigaj za svoj klub mi za svoj.....

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 12 okt 2025, 13:46

Skver je napisao/la:
12 okt 2025, 13:21

Ali mi smo planski odradili, mi smo ponosni na livade ,naravno da smo mi daleko ali mi gazimo tim putem kojim smo zacrtali.
Sto se tice duga tacno je da smo zaduzeniji ali i taj dug nas se planski vraca,mi imamo problem oko 500 000 ,ovo ostalo reprogram i to ide svojim putem.
Sto je vama krivo kad vam se kaze istina ne kontam ,vi ste pasivni sta ovaj mamlaz da ode Azmir i naravno da je ozbiljan kako vi mislite vratio bi dugove i ne bi mu pojacanje Komazec pa sad ce godina kako je u klubu .
Moze se preokrenit u 2 kola slazem se tu su ekipe negdje nit ko odskace nit zaostaje.
Vas problem je sto sve hocete na brzinu i preko noci i sve preko reda a pravi problem ide pod tepih Partizan pogotovo Hajduk smjesno poredit vama je prosjek na stadionu 2000 i nesto ,nama 3350 i nesto a Partizanu 10 000 , Hajduku 26 000..
Sretno vam ali sa ovim nema vama salameta na duze staze a ni sa klubom jer bi sutra kad bi se ugasili nema ko otpor pruzit .
Naporan si, koga boli qrac sta ste uradili, mene zaboli qrac za Celikom......ponavljas ko papagaj, opsjednuti se vise sa Azmirom i Slobodom.....brigaj za svoj klub mi za svoj.....
Al fakat je lik defektan. Ima normalnih zeničana tipa (prison, pasha itd.) ali ovaj lik kao da uzima droge neke. Kad god uđem isti post od frajera, nije dobar nikako, neke analize, prognoze, nagađanja, smaranja. Treba ga u Jagomir šutnut.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 okt 2025, 14:05

Nadrealno, evo svi klubovi cekaju u redu da uzmu Celikov socios model, jos samo da skontaju kako da namaknu pare, ybg pare nisu problem..... :tokralju:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 okt 2025, 14:37

antisisoja1919 je napisao/la:
12 okt 2025, 12:47
Po svemu do sad prikazanom, celik je najvise pokazao i zasluzuje da igra PL. Mada iskreno mislim da i ako se plasiraju, nece bit dovoljno za opastanak u PL. Prevelika je razlika izmedju ova dva ranga. Njima ce trebati 7-8 kvalitetnih igraca i osiguranih 4-5 miliona.
Sto se tice navijaca, imali smo i mi tad hajp. Bilo nas cak vise nego sad zenicana. Al budite svjesni, kad sve ne bude islo u PL kako se bude ocekivalo, publike ce sve biti manje.
Sasvim realan komentar ko god udje bez budjeta takvog minimalno 3 miliona njemu je ispast odmah bio Celik,Sloboda ili neko treci i za igrace je bas tako a i za publiku je isto tako .Ko god je spreman to ispostavat sve sretno mu kad udje pa nije bitno ni ko udje ,nikom se i ne ulazi da ti strepis kad ti dodje Doboj,Posusje i slicni a da ne pricamo o Zrinjskom,Borcu,Sarajevu pa i Zeljeznicaru.To ste vi prosle sezone dozivjeli na silu uci i nespreman ne mozes bida osvojit.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 okt 2025, 14:38

Quartararo je napisao/la:
12 okt 2025, 13:46
Skver je napisao/la:
12 okt 2025, 13:21

Al fakat je lik defektan. Ima normalnih zeničana tipa (prison, pasha itd.) ali ovaj lik kao da uzima droge neke. Kad god uđem isti post od frajera, nije dobar nikako, neke analize, prognoze, nagađanja, smaranja. Treba ga u Jagomir šutnut.
Sve ce ti ovo potvrdit i Prison i Pasha i svi navijaci Celika samo ljudima se ne pise uvjek to.a ti jesil odlucio za koga navijas 🤣🤣🤣

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 okt 2025, 14:44

Skver je napisao/la:
12 okt 2025, 14:05
Nadrealno, evo svi klubovi cekaju u redu da uzmu Celikov socios model, jos samo da skontaju kako da namaknu pare, ybg pare nisu problem..... :tokralju:
Sta fali socios modelu sta se tebi konkretno ne svidja ???Imas i u sociusu stavku investitor i ulaganja i sve ko i svaki klub ko je voljan posten radit Bujrum.ali prednosti su sto navijaci kontrolisu takve stvari da vise nikad ne moze uci bilmez investitori da ne znas sta radi ko sto bi rekli vasi neki njegove pare ne treba nikog pitat nista ni polagat racune .Prednost je nama naravno imamo pravo stanje u klubu kroz izvjestaje slanjem na mail clanovima..
Napisi sta ti se ne svidja konkretno u sociosu ,pa imas stavku pare kako namaket ,problem je svakom to za pare ebo ga ti .

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 okt 2025, 15:20

12 okt 2025, 14:44
Skver je napisao/la:
Sta fali socios modelu sta se tebi konkretno ne svidja ???Imas i u sociusu stavku investitor i ulaganja i sve ko i svaki klub ko je voljan posten radit Bujrum.ali prednosti su sto navijaci kontrolisu takve stvari da vise nikad ne moze uci bilmez investitori da ne znas sta radi ko sto bi rekli vasi neki njegove pare ne treba nikog pitat nista ni polagat racune .Prednost je nama naravno imamo pravo stanje u klubu kroz izvjestaje slanjem na mail clanovima..
Napisi sta ti se ne svidja konkretno u sociosu ,pa imas stavku pare kako namaket ,problem je svakom to za pare ebo ga ti .
Ne mogu nista misliti, ne poznajem takve primjere, vama ako se svidja super giga mega, mene briga kako ce te i sta ce te.....samo nas popusti vise sa pricom o Azmiru, Slobodi, ziv bio.....budite prvaci, ucesnici lige prvaka, ako udjete u PL navijati cu za vas da ostanete i opstanete....

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 12 okt 2025, 15:29

Skver ga sizepu Azmiru redovno. Zivotom ga brani :urnebes:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 okt 2025, 15:43

Skver je napisao/la:
12 okt 2025, 15:20
12 okt 2025, 14:44
Skver je napisao/la:
Ne mogu nista misliti, ne poznajem takve primjere, vama ako se svidja super giga mega, mene briga kako ce te i sta ce te.....samo nas popusti vise sa pricom o Azmiru, Slobodi, ziv bio.....budite prvaci, ucesnici lige prvaka, ako udjete u PL navijati cu za vas da ostanete i opstanete....
Pa velika vecina spanjolskih klubova ,njemackih ,skandanavskih klubova je na sociosu modelu i sve ti imas stavke i za investitore a reko sam ti prednosti ali nas je problem za sve ne mozemo naci pravog investitora skoro u regionu a kamoli u BiH Nas su opekli ti bilmez investitori zato i pricamo ,nije to samo prica Sloboda ,Celik nego opcenito za sve klubove.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 12 okt 2025, 15:55

Skver je napisao/la:
Evo bas nedavno veliki Dinamo izglasao identican model sociosa kao Celikov , do sada su imali djelimican socios ali sad idu kao i mi 100% socios.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 okt 2025, 16:06

LavoviGabela je napisao/la:
12 okt 2025, 08:55
Hahha pa usljo usljavi kompleksaski citiras mi post od prije dva mjeseca, koliko te pere GOSK, jel ti lakse :urnebes:

Kakve sudije bgt, bolje Jedinstvo bilo, na kontri prelomili
Gol Goska upitan zbog neznanja sudije, a ne što je krao.
Cestitke Jedinstvu :bih:

Mi se jos tražimo
jesi rep podvio hahahah a prije pocetka sezone medju najglasnijim ovdje :urnebes: usljo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 12 okt 2025, 16:22

Moram ispraviti jednu stvar koja se ukazuje na nas hajp. Moraju se 2 stvari razdvojiti, hajp na kvalitetniji fudbal i hajp sto se tice posjete. Prvi put od kantona se desava neki hajp za kvalitetniji fudbal i to treba da bude logicno i drugima. Hajp sto se tice direktno posjete kuci i na strani postoji isto kao u kantonu. Robova je bilo na gostovanjima u kantonu i drugoj ligi 100-200. Kuci je uvijek bilo min milja a znalo je biti 2-3 milje tipa visocka Bosna, Stupcanica itd a da ne pricam o doigravanju sa Klisom mislim u Konjicu milja a u Zenici 8 milja meni se cini. Tako, zaebite vi to za posjetu i neke hajpove. Kvalitet fudbala je na nekom vecem nivou i tu postoji odredjeni hajp u pogledu na buducnost.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 okt 2025, 16:50

convict35 je napisao/la:
12 okt 2025, 15:55
Skver je napisao/la:
Evo bas nedavno veliki Dinamo izglasao identican model sociosa kao Celikov , do sada su imali djelimican socios ali sad idu kao i mi 100% socios.
Super, abgd. da budete bolji od Dinama :thumbup:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 12 okt 2025, 18:21

Skver je napisao/la:
12 okt 2025, 16:50
convict35 je napisao/la:
12 okt 2025, 15:55
Skver je napisao/la:
Super, abgd. da budete bolji od Dinama :thumbup:
Ma nema to veze toliko sa dobar ili ne dobar , rezultati ili ne vise se ide na tom modelu sociosa da se kradze lopovluci i malverzacije svedu na minimum.Imas onda kao clan odnosno navijaci da u svakom trenutku skinu ljude ako vide nepravilnosti jer raju nemozes lahko prevarit, tako isto ako bi i mi izglasali investitora ili strateskog partnera(Husica ili Mirvica) ako bi se pojavio naravno morao bi bit oprezan i dobri namjera jer on bi nama polagao racune odnosno nebi bio 100% siguran i svoju vladavinu i morao bi radit za dobrobit kluba jer moze da uvijek bude smjenjen.Odnosno najlakse objasnjeno ,ko iako ikad dodze mora radit sa najboljim namjerama inace gubi svoje novce

DaDi88
Kontakt:

Post Postao/la DaDi88 » 12 okt 2025, 18:45

Joj opet poceli objasnjavat drugima socios :roll:
Ponosni smogovac!

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 12 okt 2025, 19:07

harden je napisao/la:
12 okt 2025, 16:06
LavoviGabela je napisao/la:
12 okt 2025, 08:55
Hahha pa usljo usljavi kompleksaski citiras mi post od prije dva mjeseca, koliko te pere GOSK, jel ti lakse :urnebes:

Kakve sudije bgt, bolje Jedinstvo bilo, na kontri prelomili
Gol Goska upitan zbog neznanja sudije, a ne što je krao.
Cestitke Jedinstvu :bih:

Mi se jos tražimo
jesi rep podvio hahahah a prije pocetka sezone medju najglasnijim ovdje :urnebes: usljo
Pisam tebe i tad a i sad pavijane. Sto niste došli na gostovanje :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.