NBA 2023-24 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NBA 2023-24 regular season
Baš čudno, Luka je iznad Nikole ove sezone i to pofino.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Felixians4
- Kontakt:
itekako je u konkurenciji. četveroboj.ronaldo99 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 18:23A jel normalno da Luka nije nigdje u konkurenciji za MVP, prvi strijelac lige , skoro je na TD prosjeku, odbranu je itekako popravio, ekipa mu je u top6 , on meni nista losiji sezonu od Jokica ne igra al ovaj je miljama udaljen za MVP od Luke, bas zanimljivo
za COTY vjerojatno okc/min tko bude prvoplasirani, pošteno
današnji raspored playoff naboja
Ima li neko link za PHX-LAL? Ove naše stranice slabo rade...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- Felixians4
- Kontakt:
Nurkić Davisa školuje zasad, nevjerovatno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- invincible1921
- Kontakt:
Lebron babo i u 40oj, kakav prelged igre, kakav osjecaj ...nestvarno. Plus snaga i brzina...tesko ce se ovakav pojavit u skorije vrijeme
Al jbt svaku noc ljudi hodaju po terenu prave uredno 3/4/5 koraka i onda sudije nicim izazvane svirnu na polasku nekom korake da razbiju monotoniju

Al jbt svaku noc ljudi hodaju po terenu prave uredno 3/4/5 koraka i onda sudije nicim izazvane svirnu na polasku nekom korake da razbiju monotoniju

=\_1921_/=
- PeppermintSA
- Kontakt:
ima li neko livestream za Dallas?
- invincible1921
- Kontakt:
Ne pratim RS skoro nikako, al ova kosarka sto se igra na tekmi Phoenix LAL je sokantna. Nema sanse da je ovako lose stanje jbt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- invincible1921
- Kontakt:
I ja slabo sta pogledam al ovo vcrs je dobra tekma..jes da ima konfuzije u nekim trenucima al po
meni odlicna tekma

=\_1921_/=
Konfuzija je understatementinvincible1921 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:49I ja slabo sta pogledam al ovo vcrs je dobra tekma..jes da ima konfuzije u nekim trenucima al po
meni odlicna tekma![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne mogu lakersi da ovim izvikanim igracima bit faktor..Lebron sam alo sta uradi uradi..davis spava pola tekme.Brokula je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:50Konfuzija je understatementinvincible1921 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:49I ja slabo sta pogledam al ovo vcrs je dobra tekma..jes da ima konfuzije u nekim trenucima al po
meni odlicna tekma![]()
![]()
Kao sto rekoh Russell, Reevs, Rui ne bi znao dje igraju da nisu u LA, a oni ih predstavljaju ko nekakve igracine...smijesno.
Sunsi bi ovo davno rijesli al Durant je bas ocajan vcrs a forisra do zla boga
=\_1921_/=
Podsjeca na prvu utakmicu sezone protiv DEN gdje su ovi odbijali svaki pokusaj Lakersa i lagano odrzavali 10ak razlike.Kad nisu nista ni pokusali na trade deadlineu pomirili su se sudbinom prosjecne ekipe.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ipak sam pogriješio, grayson allen je bolji od rivsa. Zna igrat odbranu i šutirati ako ništa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja nisam gledao prvo poluvrijeme pa ne znam jel bilo isto kao drugo, drugo je bilo teski teski krsinvincible1921 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:49I ja slabo sta pogledam al ovo vcrs je dobra tekma..jes da ima konfuzije u nekim trenucima al po
meni odlicna tekma![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma krs, dzaba dangubis. U playoffu bude jake kosarke, to ne moze niko poreci. Ali RS bolje golf gledatiharden je napisao/la: ↑26 feb 2024, 02:28Ja nisam gledao prvo poluvrijeme pa ne znam jel bilo isto kao drugo, drugo je bilo teski teski krsinvincible1921 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 23:49I ja slabo sta pogledam al ovo vcrs je dobra tekma..jes da ima konfuzije u nekim trenucima al po
meni odlicna tekma![]()
druze nema sanse u ikakvim okvirima da je ono dobra kosarka.
Dobro nea sta, u cijelom Februaru jedan W, i veceras 20 bobaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:31
To ti kazemPlus kad se dodaju bolji defanzivci.Ovo sad, ne znaju jos 3 covjeka braniti pored njega.Od ovih sto imaju minute.
8 godina jbt
Ne pamtim kad je RS bio losiji, posljednjih par godina je kriminalno, ali ova sezona..utakmice su totalno negledljive, sta se desava, jel sad odbranu zabranjeno igrati u RS ili sta? Nije ni cudo sto malo malo neko prebaci 60 poena..
Ali ne, cuo sam da mjenjanje nekih pravila ali sta se ovoliko promjenilo da je ova liga postala tokom RS ovako bezveze?
Ali ne, cuo sam da mjenjanje nekih pravila ali sta se ovoliko promjenilo da je ova liga postala tokom RS ovako bezveze?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.