Takvi su mi drazi, nego oni sto cekaju da predju kroz Boks ili nemaju m*da da krenu u napad.Bilal je napisao/la:Lik je ludjak pravi.
Ja sam gledaoc i zelim borbe na stazi.
Koga i na koji nacin on to unistava?Bilal je napisao/la: Kreten unisti sve oko sebe.
Mislim da su u Istambulu dva Redbula unistili jedan drugog...odma nakon toga smo vidjeli jednu sjajnu borbu dva McLaren i obojca su zavrsila utrku. Pa neka svako odluci, sta je bilo pametnije i interesantnije - borba izmedju Webera i Vettela ili borba izmedju Hamiltona i Buttona.
Umjesto sta da radi? Da se smakne i prepusti drugima uspijeh? Takve utrke su pozeljne? NE! Ja zelim gledati borbe, tocak uz tocak, bez popustanja.Bilal je napisao/la:Negovorim ovo zbog prestizanja safety car-a, vec zbog njegovog ponasanja gdje vazda ugrozava vozace sa kojima ima duel.
Zaradjivaju milione. Vidjeli smo na udesu Webera koliko su bolidi sigurni. Znaci mozemo to i ocekivati.
Uvijek se svi zale kako se malo pretice, a ako dodje do neke malo zesce borbe odma se dize panika. Smiri te se.
Imas Bayernovu znacku, pretpostavljam da pratis fudbal. Sta mislis koliko su puta bayernovi igraci nekog lemanli u nadi da sudija ne vidi i onda mozda jos simulirali da su dobili oni po nozi. Koliko su puta se valjali po podu da bi dobili foul i dok sudija da foul, ustanu i trce ko da nista nije bilo. Koliko su puta izbacili loptu i onda "uz znak da je protivnik izbacio" digli ruke da bi sudiji pokazali "nasa lopta"?Bilal je napisao/la:Umalo da izbaci Vettela u prvoj krivini i onda govori Vettel ga udario???
To su sve egoisti! Svaki pilot vozi za sebe i za svoju ekipu. Pogotovo kod onakvi sitnica kao u prvoj okuki. Bio dodir, a nikom nista puno nije bilo i dalje se vozi.
Naravno ako ti je ono previse, nadaj se da ce se jednoga dana uvesti startovi iza safety cara ili sa 10 sekundi razmaka, da sigurno nista ne bude...

To mu je bila greska, zbog koje se je mislim i odma pokajo i izvino. ALi se tu treba gledati i cijela situacija, kako je do toga doslo. Sve pocelo sa tim sto se Truli zezno u safety car fazi. Glupa situacija.Bilal je napisao/la:laganje sudaca i ostali incidenti - tipicno britanski
Kasno je skonto sta je uradio ali je skonto.
Pitaj Alonsu za onu montazu sa piquetom da vidimo dali ce priznati i izvinuti se... Cudno samo zasto je on pristao na onako cudnovatu strategiju ako nije znao da ce izaci safety car. Nelogican potez.
Jeli se Schumacher do sada izvinuo za parkiranje na kvalifikaciji u monacu? Ili brojne ostale dogadjaje. Mislim da i do danas to nije uradio.
Hamilton je za svoje lose ponasanja bar javno se izvinuo, pa i ako to nije uradio iskreno (neznamo), uradio je.