(Derek ili Rodgers)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
hammers je napisao/la:Pa koji si ti lik ja ne vjerujem hahaha![]()
![]()
'naci okaci sliku od milwolovih navijaca kad je pao gol, a za Wh-ove nadje nidje veze slikuSteve vazda bio objektivan decko
Sreca pa nisi is'o na derbi da bacas opet suplje
![]()
I daleko od tog' da je sudija kriv za vas danasnji poraz, krivi ste sami sebi. Igraca vise imati citavu utakmicu i to ne znati iskoristiti dovoljno govori o kvaliteti ekipe. U drugom poluvremenu mjesto da napadate niste dva suta na gol imati, pred kraj nesto stisli ali jalovo sve, samo nabij u sesnes' pa ako sta bude dobro i jes'. Haj' sad zdra'o, sretno u borbi za opstanak
bilo je perioda u prvom poluvremenu kad su nesto pokusavali npr. ona kontra koju je istrcao keogh samo mu pas za hendersona neprecizan inace bi hendo zabio. medjutim i pazi ovo, nakon gola trottera millwall je zivnuo i tko zna sta bi bilo da sudac nije ostetio millwalla s onom odlukom kad je derpe faubert faulovao fordea. al' nema veze, znas kako mi je drago bilo vidjeti i cuti millwallovce u subotu koji su pokazali onom klubu koji je produkt skysports premiershita i njihovim "navijacima" kako se voli svoj klubsonik24 je napisao/la:Millwallovci su vazda bili vatreniji i ostali su, nego Stevie, kako bolan nebio kako makar bod neizvukoste od spammersa pa skoro citavu tekmu igraca vise!?Inace gledo sam samo drugo poluvrijeme, neshvatljva igra Millwalla, hajd prvi gol spontano, jedva udje. U Drugom poluvremenu il sam ja poludio, il je bilo malo vise sudijskih gresaka koje su ostetile Millwallče
hvala brate. ovaj rezultat me obradovao pravo, pogotovo nakon meca prosle subotesonik24 je napisao/la:Stevie kume, cestitam za senzaciju, pokazali se da niste za staro gvožđe, jes da ste me ukinuli s nogu u kladionici, al nema veze, svaka čast
brate vec je odredjeno iduce kolo cupa, millwall igra na the denu protiv boltonaTribalian je napisao/la:Na kladionici pogodjen GGVelicanstven uspeh Millwalla
@ Steve samo ako moze info o datumu izvlacenja za sledecu rundu ?
Trenutno korisnika/ca: Brokula, Fuerza, Lekqqq1921, LenyYoro15 i 8 gostiju.