Nije to raja, to su cobani i neizivljeni balavci, sreca u velikoj manjini su pa ne obracaj paznju.samocelik je napisao/la:Evo ja obećavam da ću na revanšu na zapadnoj tribini pokušati prošvercat makedonsku zastavu. Prošli put nisam mogao,ovaj put hoću garantOvo ću uraditi kao isprovocirani navijač moje državne reprezentacije moje Bosne i Hercegovine,mimo toga što me je dosta raje izvrjeđalo večeras,iste te raje koja navija za istu reprezentaciju kao i ja.
Vidimo se u Zenici,Kleopatru vam khm
13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
This time next year we'll be millionaires.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemojte ocekivati od naseg saveza nista, jer su unutra ulizice koji gledaju samo kako ocuvati svoju fotelju.
To je isto kad u vasoj firmi imate par ulizica i kazete kako niste zadovoljni hocete sastanak sa sefom, mislite da ce se te ulizice pobuniti sta? Isto vam je to i ovdje...
To je isto kad u vasoj firmi imate par ulizica i kazete kako niste zadovoljni hocete sastanak sa sefom, mislite da ce se te ulizice pobuniti sta? Isto vam je to i ovdje...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma jedino im nije na čast što su baklje palili, bezveze dali povoda da bi oni cigani iz UEFE prekidali susret i pisali kazne, jedva čekali nešto onako, dok sa druge strane naše igrače i navijače su mogli ubiti, niko qurcem mrdnuo ne bi.ElCartel11 je napisao/la:Opet se nase seljacine digle protiv NASIH navijaca brez, da su sagledali cjelokupnu situaciju. Kao sto sam rekao napadate navijace koji SVOJIM parama i vremenom prate svou zemlju, uz to sve i riskiraju zdravlje i zivot na opasnim gostovanjima. Ali opet to glupanima nije dosta pa hajmo osuti paljbu po NASIM navijacima oni su najgori. A opcenito jih mrze oni ljudi koji stadiona nisu vidjeli nikad u zivotu.
Što neko kaže, ako Savez na ovo ne reaguje prema UEFI saopštenjem (pa makar bilo i uzaludno) treba im se svima nayebat mater u NFSBIH-u.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kad se glava malo ohladila da i ja napisem koju o ovome veceras.
Prvo cu se dotaci komentara u toku utakmice u vezi navijaca.To sto su Grci prije utakmice pretukli 3 nasa navijaca ja to nigdje nisam vidio da je neko spomenuo na ovom forumu,a isto tako niko nije spomenuo sto su krenuli da se obracunaju sa nasim navijacima na tribinama.Ali zato kad su nasi uzvratili sa 1-2 baklje odmah se pocelo prozivat kako smo mi zatucan narod.Zapravo pocela se je dijaspora psovat.Lako je sjedit u toplom pred laptopom i pisat na SS forumu i pametovati.A to sto su otisli na jedno od najgorih gostovanja u cijeloj evropi gdje svako malo neki navijac pogine to niko nece spomenut.Neka su bacili baklje trebali su jos koju.I da pohvalim Fanatikose jer je navijanje strasno bilo gdje su izdominirali maksimalno Grke.
Druga stvar Edin Dzeko.Sto su Grci prgavi bili i to sto je onaj debil nasrnuo na Dzeku sto ga je caputao niko nije spomenuo.Ali zato kad su uspjeli isprovocirat Dzeku i cijelu nasu ekipu odmah je Dzeko cigan.Sta je trebao dopustit da ga neko gazi,neka je uradio ono trebao je i koju plesku odvalit.Zato nas i svako yebe jer samo znamo svoje pljuvati a drugima stvarati alibi,zato nam je i ovakvo stanje u drzavi.
Sto se tice utakmice,odigrali smo jednu od najboljih utakmica u zadnje 2 godine.Ne pamtim kad sam vidio ih ovako rastrcane i borbene,pogotovo Dzeku.Mesa je odlicno postavio ekipu i odmah je podjelio par pljuski pojedinim forumasima koji su komentarisali sastav prije utakmice.Igraci da ne nabrajam jednog po jednog su odigrali cjelokupno pravu musku utakmicu.Jedina zamjerka je sto nismo iskoristili prilike svoje i one kontre da rijesimo utakmicu,ali to je fudbal idemo dalje,nije da nismo navikli da ovako gubimo bodove.Mesi zamjeram samo sto je ubacio Djurica jer je njegovo ulaz bio bez potrebe.To da ga je uveo da pojaca skok u odbrani nije tacno jer je on cijelo vrijeme bio u napadu.Mozda je trebao Stevanovica ubacit jer smo imali previse prilika za kontre,ali sta je tu je.Sve u svemu treba biti zadovoljan igrom.
Prvo cu se dotaci komentara u toku utakmice u vezi navijaca.To sto su Grci prije utakmice pretukli 3 nasa navijaca ja to nigdje nisam vidio da je neko spomenuo na ovom forumu,a isto tako niko nije spomenuo sto su krenuli da se obracunaju sa nasim navijacima na tribinama.Ali zato kad su nasi uzvratili sa 1-2 baklje odmah se pocelo prozivat kako smo mi zatucan narod.Zapravo pocela se je dijaspora psovat.Lako je sjedit u toplom pred laptopom i pisat na SS forumu i pametovati.A to sto su otisli na jedno od najgorih gostovanja u cijeloj evropi gdje svako malo neki navijac pogine to niko nece spomenut.Neka su bacili baklje trebali su jos koju.I da pohvalim Fanatikose jer je navijanje strasno bilo gdje su izdominirali maksimalno Grke.
Druga stvar Edin Dzeko.Sto su Grci prgavi bili i to sto je onaj debil nasrnuo na Dzeku sto ga je caputao niko nije spomenuo.Ali zato kad su uspjeli isprovocirat Dzeku i cijelu nasu ekipu odmah je Dzeko cigan.Sta je trebao dopustit da ga neko gazi,neka je uradio ono trebao je i koju plesku odvalit.Zato nas i svako yebe jer samo znamo svoje pljuvati a drugima stvarati alibi,zato nam je i ovakvo stanje u drzavi.
Sto se tice utakmice,odigrali smo jednu od najboljih utakmica u zadnje 2 godine.Ne pamtim kad sam vidio ih ovako rastrcane i borbene,pogotovo Dzeku.Mesa je odlicno postavio ekipu i odmah je podjelio par pljuski pojedinim forumasima koji su komentarisali sastav prije utakmice.Igraci da ne nabrajam jednog po jednog su odigrali cjelokupno pravu musku utakmicu.Jedina zamjerka je sto nismo iskoristili prilike svoje i one kontre da rijesimo utakmicu,ali to je fudbal idemo dalje,nije da nismo navikli da ovako gubimo bodove.Mesi zamjeram samo sto je ubacio Djurica jer je njegovo ulaz bio bez potrebe.To da ga je uveo da pojaca skok u odbrani nije tacno jer je on cijelo vrijeme bio u napadu.Mozda je trebao Stevanovica ubacit jer smo imali previse prilika za kontre,ali sta je tu je.Sve u svemu treba biti zadovoljan igrom.
najgore mi je od svega onaj trenutak kad smo ih razvalili ,kad im je voda u usi usla ,oni nasi nazovi bh fanaticosi napravise prekid i tako dadose sansu (koji oni i iskoristise) protivnicima da se vrate u utakmicu
igracima ne bih nista zamjerio ,navijacima i mesi (po meni) ide na dusu sto ne pobijedismo
uzvratnu utakmicu bi zamolio savez da prodaje iskljucivo karte za udruzena fukare,horde,manijake,red army i robijase( ovo napisa abecedno da se ko ne naljuti) da pokazemo ovim tzv navijacima (koji toboze prate bih) kako se navija pozzzz.
igracima ne bih nista zamjerio ,navijacima i mesi (po meni) ide na dusu sto ne pobijedismo
uzvratnu utakmicu bi zamolio savez da prodaje iskljucivo karte za udruzena fukare,horde,manijake,red army i robijase( ovo napisa abecedno da se ko ne naljuti) da pokazemo ovim tzv navijacima (koji toboze prate bih) kako se navija pozzzz.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Da,i slazem se,nece biti nikakve kazne,niko od nasih nece ni uloziti protest a delegat ce se praviti da nije vidio.IlProfessore je napisao/la:Ako se ne varam i protiv rumuna prije nekoliko godina je bilo istih transparenata pa pojeo vuk kenjca
Bice kako si napisao,pojeo vuk magarca.
I jos ce ti nasi moralisti ovdje reci da nema veze,idemo dalje dok ce istovremeno ispisivati stranice i stranice osude nasih navijaca zbog zvizdanja izraelskoj himni i skandiranja Palestina.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 14 nov 2016, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
[quote="exorciiist"]Po meni je Bosnjak svako ko iskreno voli cjelovitu BiH, svaki njen grad, selo i smatra BiH svojom domovinom.
Te gluposti sto vam Dodik prica da su samo muslimani Bosnjaci bacite u vodu. !!
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 14 nov 2016, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja bi volio da se nekako ujedinimo svi bas kako si i rekao i da se utakmica igra na Koševu pred 40 hiljada ljudi.tareizo je napisao/la:najgore mi je od svega onaj trenutak kad smo ih razvalili ,kad im je voda u usi usla ,oni nasi nazovi bh fanaticosi napravise prekid i tako dadose sansu (koji oni i iskoristise) protivnicima da se vrate u utakmicu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlicnih prvih 11 i postavka Bazdarevica, mnogi od nas smo prizeljkivali Milicevica u prvih 11 umjesto Ibisevica, na kraju je Ibisevic odlicno odigrao utakmicu i tesko da bi bilo sta bolje sa Milicevicem. Cimirot se gurao ispred Jajala, Jajalo je odigrao fantasticno, jedan od najboljih na terenu. Igraci su dali apsolutno sve od sebe, svaki atom snage su ostavili i dugo nismo borbeniji bili. Vise-manje svi su odlicno odigrali i pored borbenosti.
Sto se zavrsnice utakmice tice, Dzeki se nema sta prigovoriti ni zbog zicera ni zbog skidanja gaca onom ciganu, dasi se svima zuta minuta, problem je ako se zoves Emir Spahic pa ti se zuta minuta desi svaku drugu utakmicu. Izmjene ocekivane, Djuric umjesto Ibisevica i na kraju dodatni stoper umejesto ofanzivnog igraca, izmjena koju rade i najveci svjetski treneri. Zukanovic je takodjer radio stvari koje rade i najveci svjetski igraci, da smo kojim slucajem isli na gol Grka pa profulali i na kraju primili gol srali bi sto nismo cuvali loptu, al ne mi glupani na gol idemo, tako da pustite se te price.
Ovi Grci su katastrofalni i rasut cemo ih ko rizu u Zenici. Trpat dok im se ne zgadi, ne vadit koliko god da damo. Udarat, psovat, tuc se, zabijat. Himnu izvizdati, navijacima im prirediti gostovanje koje nece zaboraviti i njih poslati kuci a nas u baraz. S pobjedom bi imali baraz i borbu za prvo mjesto, ovako smo na pragu baraza bez velikih sansi za direktan plasman. I pustite se price da ce Grci otkinuti bodove Belgiji, Belgija ce im 3 komada na gostovanju uvaliti. Vjerovatno ce nam i x goditi u Zenici protiv Grcke jer cemo imati bolju gol razliku od ovih nehljeba, ali ne treba o tome razmisljati nego im zgaditi fudbal, to sam samo napisao da prikazem da smo u odlicnoj situaciji sada.
I da se dotaknem sudije, prvo pricu kako mi vazda o sudijama pricamo poslije okacite macku o rep, o cemu ce se pricati kad smo u sudijskoj nadoknadi zavaljeni za makar 3 faula? Mater mu **** milionersku, majka ga hladnog ljubila.
Kad se sjetim kako su se borili nasi zmajevi na terenu ni remi mi ne pada tako tesko. Ovo je ono sto trazimo, za remi nema veze, **** cemo ih u Zenici. Nek se i ovakva utakmica desila da se malo raja nafura na reprezentaciju, vjerujem da ce biti ludilo kad nam budu dolazili na Bilino.
Sto se zavrsnice utakmice tice, Dzeki se nema sta prigovoriti ni zbog zicera ni zbog skidanja gaca onom ciganu, dasi se svima zuta minuta, problem je ako se zoves Emir Spahic pa ti se zuta minuta desi svaku drugu utakmicu. Izmjene ocekivane, Djuric umjesto Ibisevica i na kraju dodatni stoper umejesto ofanzivnog igraca, izmjena koju rade i najveci svjetski treneri. Zukanovic je takodjer radio stvari koje rade i najveci svjetski igraci, da smo kojim slucajem isli na gol Grka pa profulali i na kraju primili gol srali bi sto nismo cuvali loptu, al ne mi glupani na gol idemo, tako da pustite se te price.
Ovi Grci su katastrofalni i rasut cemo ih ko rizu u Zenici. Trpat dok im se ne zgadi, ne vadit koliko god da damo. Udarat, psovat, tuc se, zabijat. Himnu izvizdati, navijacima im prirediti gostovanje koje nece zaboraviti i njih poslati kuci a nas u baraz. S pobjedom bi imali baraz i borbu za prvo mjesto, ovako smo na pragu baraza bez velikih sansi za direktan plasman. I pustite se price da ce Grci otkinuti bodove Belgiji, Belgija ce im 3 komada na gostovanju uvaliti. Vjerovatno ce nam i x goditi u Zenici protiv Grcke jer cemo imati bolju gol razliku od ovih nehljeba, ali ne treba o tome razmisljati nego im zgaditi fudbal, to sam samo napisao da prikazem da smo u odlicnoj situaciji sada.
I da se dotaknem sudije, prvo pricu kako mi vazda o sudijama pricamo poslije okacite macku o rep, o cemu ce se pricati kad smo u sudijskoj nadoknadi zavaljeni za makar 3 faula? Mater mu **** milionersku, majka ga hladnog ljubila.
Kad se sjetim kako su se borili nasi zmajevi na terenu ni remi mi ne pada tako tesko. Ovo je ono sto trazimo, za remi nema veze, **** cemo ih u Zenici. Nek se i ovakva utakmica desila da se malo raja nafura na reprezentaciju, vjerujem da ce biti ludilo kad nam budu dolazili na Bilino.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 14 nov 2016, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
i ja sam zaMortemHz je napisao/la:Ma ja bi volio da se nekako ujedinimo svi bas kako si i rekao i da se utakmica igra na Koševu pred 40 hiljada ljudi.tareizo je napisao/la:najgore mi je od svega onaj trenutak kad smo ih razvalili ,kad im je voda u usi usla ,oni nasi nazovi bh fanaticosi napravise prekid i tako dadose sansu (koji oni i iskoristise) protivnicima da se vrate u utakmicu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- exorciiist
- Kontakt:
Zar još uvijek postoje ljudi koji vjeruju da bi doslo vise od 15k ljudi na utakmicu u Sarajevu?
- Beduin
- Kontakt:
Halali im drug, ponese covjeka ovako nefer situacija. U oprostu je nagrada. Izvinjavam se u njihovo ime svim pravoslavcima/srbima koji nemaju nista sa onakvom Srbijom, Grckom, Metohijom i slicnim stvarima.samocelik je napisao/la:Evo ja obećavam da ću na revanšu na zapadnoj tribini pokušati prošvercat makedonsku zastavu. Prošli put nisam mogao,ovaj put hoću garantOvo ću uraditi kao isprovocirani navijač moje državne reprezentacije moje Bosne i Hercegovine,mimo toga što me je dosta raje izvrjeđalo večeras,iste te raje koja navija za istu reprezentaciju kao i ja.
Vidimo se u Zenici,Kleopatru vam khm

Ako uspijem zbaviti kartu medju BHF idem ili Zapad, ali i ja nosim Makedonsku zastavu. A volio bih i da dodju Grcki navijaci, da ih izderemo kako treba, mamu im jbm.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
reci da se salis za tu utakmicu ce se traziti karta vise vjeruj miexorciiist je napisao/la:Zar još uvijek postoje ljudi koji vjeruju da bi doslo vise od 15k ljudi na utakmicu u Sarajevu?
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta Grcke igrace boli k&ta ako vide makedonsku zastavu na tribinama ili ako se skandira makedoncima ili kao ih izvizdimo. Pa nemaju oni nas podanicki mentalitet, oni ce to okrenit u svoju korist kao inat ili sta vec. Sta imamo ako prebijemo nekog Grka ako se usudi doci na uzvrat i ako ga policija ne bude cuvala. Opet nasa bruka. Mi smo na gubitku kako god, ispadamo glupani.
Mi smo bolan podanici, ciganski narod kao i cijelo nase blize okruzenje. Nekad smo u davninama nesto i bili ali burna historija od turaka pa na dalje nas je ucinila nista drugo do robovima i peracima svapskih gyzica.
Necista rasa kako nas je Adolf opisao, nas i ovi nasi Romi zovu cigani a mi im se na to lafo nasmijemo, a i tad ispadnemo glupi, jer smo glupi
Mi smo bolan podanici, ciganski narod kao i cijelo nase blize okruzenje. Nekad smo u davninama nesto i bili ali burna historija od turaka pa na dalje nas je ucinila nista drugo do robovima i peracima svapskih gyzica.
Necista rasa kako nas je Adolf opisao, nas i ovi nasi Romi zovu cigani a mi im se na to lafo nasmijemo, a i tad ispadnemo glupi, jer smo glupi

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
I nosite nasu zastavu i ljiljane, pustite se Makedonije, **** i njih i Grke i citavu zemljasku kuglu osim BiH.
Nad tobom sunce najljepše sja
- IlProfessore
- Kontakt:
Fudbal je u pitanju, a ne rukomet ili košarka. Da, bio bi dupke pun stadion 100%exorciiist je napisao/la:Zar još uvijek postoje ljudi koji vjeruju da bi doslo vise od 15k ljudi na utakmicu u Sarajevu?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ovo sam napisao na poluvremenu, bilo ih je jos upropastenih u drugom dijelu...nazalost.hurem je napisao/la:Sve ok, gradjenje, borba...ali Dzeko je upropastio 5,6 odlicnih situacija, isto kao da je naograisao...nadam se da nam se nece obiti o glavu.
Ne znam kad sam se zadnji put ovako lose osjecao i nervirao...ne zbog gola (95'), vec za vrijeme same utakmice, i to zbog propustenih sansi i upropastenih dobrih situacija...znao sam da ce nas kazniti zbog toga.
Dzeko crveni karton - neko rece nema veze jer je i Papadopulos dobio crveni, kao poravnate snage na terenu? Pa kako nema veze - Dzeko je 70% reprezentacije a Papadopulos 10%...nakon tih crvenih kartona smo igracki na terenu bili otprilike ravnopravni...do tada smo bili Spanija za njih.
Sve u svemu, odlicna utakmica nasih igraca...da su bili pribraniji u zavrsnicama ovo smo mogli uzeti glat 3,4:0 pa i vise...
Spahic - bez obzira na godine jasno je da smo sigurniji s njim, bar ja sam tako vidio stvari na terenu, do 70.minute i nakon njegovog izlaska...iako ne nosi kapitensku on je vodja na terenu zajedno s Edinom, on je taj od kojeg krece svaka lopta, on je nas stoper koji je najbolji s loptom, on je taj koji rasporedjuje igrace u defanzivnom dijelu, itd.
Ubacivanje Djurica i Bicakcica je bilo sasvim realno i tu se ne bi trebalo nista selektoru prigovoriti (ko to cini ne razumije se u taktiku)...iako me je nervirao u zadnje vrijeme, veceras je dobro poslozio stvari na terenu...prije tekme sam govorio da krene s Jajalom i da Lulica gurne u sredinu jer Kolasinac moze sam iznijeti lijevu stranu...mozda bi bila bolja opcija s Milicevicem u veznom umjesto Ibisevica jer bi bolje kontrolisao loptu i imali bismo opasniju dominaciju na terenu ali i Vedo je odradio lavovski dio posla na neprirodnoj poziciji za njega.
Dzeko - izuzev upropastenih 6,7,8 dobrih situacija bio je odlican u polju...onakakav kakav kapiten i treba da bude.
uz Dzeksona najbolji bili Pjanic, Jajalo, Kolasinac...Begovic dvije fantasticne intervencije...ostali igraci takodjer odlicni.
NAVIJACI - pokazali su koliko su glupi kada su krenuli s bakljama u trenucima kada je Grcima bila voda u usima i kada smo trebali iskoristiti taj momenat u nasu korist...ako vec to radis onda radi kada primis gol ili prilikom ofanzive i dominacije protivnika...pu seljaci jedni dabogda pocrkali.
Grcka vs. BiH 1:1
Mislim da smo veceras morali pobijediti i da je bilo lakse do pobjede doci veceras u Atini nego sto ce to biti na Bilinom polju...zivi bili pa vidjeli (manji teren, kraj nacionalnih prvenstava, forma, bilten povrijedjenih upitan, pritisak zbog imperativa pobjede, itd).
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 nov 2016, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne pase savezu, da su navijacke skupine na stadionu, oni vise vole obicnu raju koja se slika, zayebaye na utakmici, nikakva atmosfera itd. Tako su bar sigurni, da nece biti skandiranja protiv njih, htjeli su i BHF izbaciti ili jim dati manji broj karata, nesto oko toga je bila frka.MortemHz je napisao/la:Ma ja bi volio da se nekako ujedinimo svi bas kako si i rekao i da se utakmica igra na Koševu pred 40 hiljada ljudi.tareizo je napisao/la:najgore mi je od svega onaj trenutak kad smo ih razvalili ,kad im je voda u usi usla ,oni nasi nazovi bh fanaticosi napravise prekid i tako dadose sansu (koji oni i iskoristise) protivnicima da se vrate u utakmicu
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Poznavajuci nasu administraciju, najrealniji ishod je da cemo igrati revans s Grcima pred praznim tribinama ...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.