Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Hvala ti ciro na svemu ali vozdra
- rob do bagro
- Kontakt:
ako je ciro najodgovorniji sto smo dosli do baraza,onda je i najodgovorniji sto smo ispali u barazu...njemu hvala za sve dosad uradjeno,ali je konacno vrijeme na nekog mlajdeg trenera,a ja bih volio Sergeja Barbareza
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne, ne trpite me vec me tajno ismijavate iako znate da sam cesto upravu.neko_iz_mase je napisao/la:Ne volimo ni mi tebe pa te trpimo.
Ciro nemoze viste ostati, treba mjesto ostaviti za prave strucnjake.
Barbarez ce jedan dan bit selektor, to je sigurno. Ali velik rizik ga odma stavit. Zamisli da mu lose krene i dobije otkaz, izgubice onda sansu za sva vremena da se vrati i raja ce se toga sjecat a ne sjajnog igraca. Volio bi da barem bude asistent negdje prvo, pa neka onda preuzme repku. Licno bi volio Bazdarevica od ovih realnih.rob do bagro je napisao/la:ako je ciro najodgovorniji sto smo dosli do baraza,onda je i najodgovorniji sto smo ispali u barazu...njemu hvala za sve dosad uradjeno,ali je konacno vrijeme na nekog mlajdeg trenera,a ja bih volio Sergeja Barbareza
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Barbarez? Iskreno receno nama treba dobar selektor a ne dobar ex-igrac.
Koliko je dugo Barbarez trenirao jace ekipe?
Nema sanse da dobijemo dobrog selektora, vi to svi znate, bojim se sta ce se desiti ako Blazevic stvarno ode, jer necemo dobiti boljeg. Jedna je stvar zelja a drugo ono sto ce biti.
Koliko je dugo Barbarez trenirao jace ekipe?
Nema sanse da dobijemo dobrog selektora, vi to svi znate, bojim se sta ce se desiti ako Blazevic stvarno ode, jer necemo dobiti boljeg. Jedna je stvar zelja a drugo ono sto ce biti.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 21 nov 2009, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- rob do bagro
- Kontakt:
pa dobro mozda i jest...Bazdarevica za selektora a Barba nek bude pomocnik...eh sad pitanje da li hoce Mesa biti selektor je sto me najvise brineCartman je napisao/la:Barbarez ce jedan dan bit selektor, to je sigurno. Ali velik rizik ga odma stavit. Zamisli da mu lose krene i dobije otkaz, izgubice onda sansu za sva vremena da se vrati i raja ce se toga sjecat a ne sjajnog igraca. Volio bi da barem bude asistent negdje prvo, pa neka onda preuzme repku. Licno bi volio Bazdarevica od ovih realnih.rob do bagro je napisao/la:ako je ciro najodgovorniji sto smo dosli do baraza,onda je i najodgovorniji sto smo ispali u barazu...njemu hvala za sve dosad uradjeno,ali je konacno vrijeme na nekog mlajdeg trenera,a ja bih volio Sergeja Barbareza
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ti pravi strucnjaci su davno digli ruke od BiH. Odmetli se u daleke zemlje i tamo uzimaju pare, i sad cu nasli pametovati kako bi oni bolje uradili.Tarik14 je napisao/la:Ne, ne trpite me vec me tajno ismijavate iako znate da sam cesto upravu.neko_iz_mase je napisao/la:Ne volimo ni mi tebe pa te trpimo.
Ciro nemoze viste ostati, treba mjesto ostaviti za prave strucnjake.
Pa izvolite gospodo, odreknite se vasih bogatih ugovora i dodjite pomozite BiH. Hocete al u qurcu.
Boljeg od Cire nit smo imali, niti cemo ikada imati.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ko mi spomene Maradone to jest igracine a ni Pofalicki nije vodio nek ne spominje vise.
Jedini problem Cirin je da bi kao trener morao u slucaju protivnika da promijeni formaciju.
On to ili ne moze,ili nece ili nezna.
Ovo ostalo je sasvim u redu.
Kako rekoh nije problem da Ciro ode,problem je koce da dodje.
Zato prije tjeranja dobro skontajte o cemu,kako,kuda gdje.
Jedini problem Cirin je da bi kao trener morao u slucaju protivnika da promijeni formaciju.
On to ili ne moze,ili nece ili nezna.
Ovo ostalo je sasvim u redu.
Kako rekoh nije problem da Ciro ode,problem je koce da dodje.
Zato prije tjeranja dobro skontajte o cemu,kako,kuda gdje.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma mi smo bagra i zaslužujemo Tulića za selektora!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?
imam je-nu za ciroljupce
der könig ist tot, es lebe der könig
iliti
the king ist dead, long live the king
cao sviro i mnogo ti srece zelim uz pesmu s.s. koliko ti srece zelim
jah, sretno ti sa formacijom 7-1-2

der könig ist tot, es lebe der könig

iliti
the king ist dead, long live the king
cao sviro i mnogo ti srece zelim uz pesmu s.s. koliko ti srece zelim

jah, sretno ti sa formacijom 7-1-2

Zadnja izmjena: secer, dana/u 21 nov 2009, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Principatus
- Kontakt:
Tulica za selektora. Podhitno. Novi kralj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja! Inače on Halilhodžić i Bajević su jedini sa prostora exyu kompetentni za selektora!steve-o je napisao/la:ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
jbga steta sto zahtjeva prepuno, ako ciro ode ivic bi bio odlican izbor za selektora. inace slazem se s tobom, kad bi mogli slobodno birati novog selektora(opet kazem jedino ako stvarno ode ciro), ivic/dusko/vaha bi bili perfektni....Offside je napisao/la:Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja! Inače on Halilhodžić i Bajević su jedini sa prostora exyu kompetentni za selektora!steve-o je napisao/la:ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?
Tomislav Ivic ima 76 godina, srcani je bolesnik, on vec neko vrijeme ne trenira nijedan klub, jedini posao koji radi je da ponekad na TV komentira utakmice EP, SP, LP...Offside je napisao/la:Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja!steve-o je napisao/la:ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?
zadnji "trenerski posao" mu je bio rad u omladinskoj skoli Standarda (2004-2006)
Govorilo se da ce biti nekakav savjetnik u Hajduku, ali od toga nije na kraju bilo nista
Kakav Ivic ,premlad je,treba zvati V. Lobanovskog sa onog svijeta. On je mrtav i perspektivan,a ako nece onda sam za Tulica,ali samo ako ce Nikola Nikic biti prvi saradnik....Gorazde11 je napisao/la:Tomislav Ivic ima 76 godina, srcani je bolesnik, on vec neko vrijeme ne trenira nijedan klub, jedini posao koji radi je da ponekad na TV komentira utakmice EP, SP, LP...Offside je napisao/la:Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja!steve-o je napisao/la:ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?
zadnji "trenerski posao" mu je bio rad u omladinskoj skoli Standarda (2004-2006)
Govorilo se da ce biti nekakav savjetnik u Hajduku, ali od toga nije na kraju bilo nista

Ma nije valjda da me ovo moje oci varaju, pa se sad i neki Ciroljubci okrenuli protiv svog idola, Cire majstora.

Pustite snove ljudi moji, nije Barba lud da dodje sad na usijanu stolicu, pa time bi izvrsio samoubistvo. A nece covjek sa **** da ima posla. Pa da na kraju od idola nacije, da postane supak. Zna to Barba dobro. Nek je on ziv i zdrav, i trebat ce nam za nekih boljih vremena.
JEDAN JE SASA PAPAC.
To je sada valjda svima sada jasno. Mislim da se sada i ovi ostali potpisnici pokajali golemo sto su se vratili

Pustite snove ljudi moji, nije Barba lud da dodje sad na usijanu stolicu, pa time bi izvrsio samoubistvo. A nece covjek sa **** da ima posla. Pa da na kraju od idola nacije, da postane supak. Zna to Barba dobro. Nek je on ziv i zdrav, i trebat ce nam za nekih boljih vremena.
JEDAN JE SASA PAPAC.
To je sada valjda svima sada jasno. Mislim da se sada i ovi ostali potpisnici pokajali golemo sto su se vratili
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bas je ,,jedan,, Papac dzavo ga odnio.Adinjo je napisao/la:Ma nije valjda da me ovo moje oci varaju, pa se sad i neki Ciroljubci okrenuli protiv svog idola, Cire majstora.![]()
JEDAN JE SASA PAPAC.

Klinac bi Nani se sepurio po lijevoj strani da smo imali i Papca i Salihovica na toj strani.A ne da ovaj jadnik mora od do da sparta ko nenormalan.
Ebo mu Skotch Wiskey komsinicu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
vi kako hocete.....pricajte sad za covjeka koji je bio pred ciljem da ostvari nesh veliko za nasu bosnu.....no Boze moj nije nam uspjelo-----no covjek nije kriv......iskreni voljela bi da ostane.....jer se vidjelo da mu je stalo.....ovdje samo savez ne valja i gotovo.......njih nish ne zanima osim da oni sjede na vrucim stolicama oni su ovdje ostali pobjednici niko vise........
vi kako hocete.....pricajte sad za covjeka koji je bio pred ciljem da ostvari nesh veliko za nasu bosnu.....no Boze moj nije nam uspjelo-----no covjek nije kriv......iskreni voljela bi da ostane.....jer se vidjelo da mu je stalo.....ovdje samo savez ne valja i gotovo.......njih nish ne zanima osim da oni sjede na vrucim stolicama oni su ovdje ostali pobjednici niko vise........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.