Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zehha
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la zehha » 21 nov 2009, 14:57

Hvala ti ciro na svemu ali vozdra

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 nov 2009, 14:59

ako je ciro najodgovorniji sto smo dosli do baraza,onda je i najodgovorniji sto smo ispali u barazu...njemu hvala za sve dosad uradjeno,ali je konacno vrijeme na nekog mlajdeg trenera,a ja bih volio Sergeja Barbareza
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 nov 2009, 15:01

neko_iz_mase je napisao/la:Ne volimo ni mi tebe pa te trpimo.
Ne, ne trpite me vec me tajno ismijavate iako znate da sam cesto upravu.

Ciro nemoze viste ostati, treba mjesto ostaviti za prave strucnjake.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 nov 2009, 15:01

rob do bagro je napisao/la:ako je ciro najodgovorniji sto smo dosli do baraza,onda je i najodgovorniji sto smo ispali u barazu...njemu hvala za sve dosad uradjeno,ali je konacno vrijeme na nekog mlajdeg trenera,a ja bih volio Sergeja Barbareza
Barbarez ce jedan dan bit selektor, to je sigurno. Ali velik rizik ga odma stavit. Zamisli da mu lose krene i dobije otkaz, izgubice onda sansu za sva vremena da se vrati i raja ce se toga sjecat a ne sjajnog igraca. Volio bi da barem bude asistent negdje prvo, pa neka onda preuzme repku. Licno bi volio Bazdarevica od ovih realnih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2009, 15:04

Barbarez? Iskreno receno nama treba dobar selektor a ne dobar ex-igrac.
Koliko je dugo Barbarez trenirao jace ekipe?
Nema sanse da dobijemo dobrog selektora, vi to svi znate, bojim se sta ce se desiti ako Blazevic stvarno ode, jer necemo dobiti boljeg. Jedna je stvar zelja a drugo ono sto ce biti.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 21 nov 2009, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 nov 2009, 15:04

Cartman je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:ako je ciro najodgovorniji sto smo dosli do baraza,onda je i najodgovorniji sto smo ispali u barazu...njemu hvala za sve dosad uradjeno,ali je konacno vrijeme na nekog mlajdeg trenera,a ja bih volio Sergeja Barbareza
Barbarez ce jedan dan bit selektor, to je sigurno. Ali velik rizik ga odma stavit. Zamisli da mu lose krene i dobije otkaz, izgubice onda sansu za sva vremena da se vrati i raja ce se toga sjecat a ne sjajnog igraca. Volio bi da barem bude asistent negdje prvo, pa neka onda preuzme repku. Licno bi volio Bazdarevica od ovih realnih.
pa dobro mozda i jest...Bazdarevica za selektora a Barba nek bude pomocnik...eh sad pitanje da li hoce Mesa biti selektor je sto me najvise brine
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 nov 2009, 15:06

Tarik14 je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:Ne volimo ni mi tebe pa te trpimo.
Ne, ne trpite me vec me tajno ismijavate iako znate da sam cesto upravu.

Ciro nemoze viste ostati, treba mjesto ostaviti za prave strucnjake.
Ti pravi strucnjaci su davno digli ruke od BiH. Odmetli se u daleke zemlje i tamo uzimaju pare, i sad cu nasli pametovati kako bi oni bolje uradili.
Pa izvolite gospodo, odreknite se vasih bogatih ugovora i dodjite pomozite BiH. Hocete al u qurcu.
Boljeg od Cire nit smo imali, niti cemo ikada imati.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2009, 15:16

Ko mi spomene Maradone to jest igracine a ni Pofalicki nije vodio nek ne spominje vise.
Jedini problem Cirin je da bi kao trener morao u slucaju protivnika da promijeni formaciju.
On to ili ne moze,ili nece ili nezna.
Ovo ostalo je sasvim u redu.
Kako rekoh nije problem da Ciro ode,problem je koce da dodje.
Zato prije tjeranja dobro skontajte o cemu,kako,kuda gdje. :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 21 nov 2009, 15:28

Ma mi smo bagra i zaslužujemo Tulića za selektora!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 nov 2009, 15:30

ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 nov 2009, 16:02

imam je-nu za ciroljupce :)
der könig ist tot, es lebe der könig 8-)
iliti
the king ist dead, long live the king
cao sviro i mnogo ti srece zelim uz pesmu s.s. koliko ti srece zelim 8-)
jah, sretno ti sa formacijom 7-1-2 :evil:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 21 nov 2009, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2009, 16:03

Tulica za selektora. Podhitno. Novi kralj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 21 nov 2009, 16:45

steve-o je napisao/la:ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?
Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja! Inače on Halilhodžić i Bajević su jedini sa prostora exyu kompetentni za selektora!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 21 nov 2009, 16:51

Offside je napisao/la:
steve-o je napisao/la:ako ciro stvarno ode, pitam se sta je s tomislav ivicem?? znam da je stariji trener, al' je i zato vrhunski trener al prije svega jako korektan covjek. znali itko vise o njegovoj situaciji?
Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja! Inače on Halilhodžić i Bajević su jedini sa prostora exyu kompetentni za selektora!
jbga steta sto zahtjeva prepuno, ako ciro ode ivic bi bio odlican izbor za selektora. inace slazem se s tobom, kad bi mogli slobodno birati novog selektora(opet kazem jedino ako stvarno ode ciro), ivic/dusko/vaha bi bili perfektni....

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 21 nov 2009, 19:14

Offside je napisao/la:
Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja!
Tomislav Ivic ima 76 godina, srcani je bolesnik, on vec neko vrijeme ne trenira nijedan klub, jedini posao koji radi je da ponekad na TV komentira utakmice EP, SP, LP...
zadnji "trenerski posao" mu je bio rad u omladinskoj skoli Standarda (2004-2006)

Govorilo se da ce biti nekakav savjetnik u Hajduku, ali od toga nije na kraju bilo nista

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 21 nov 2009, 19:34

Gorazde11 je napisao/la:
Offside je napisao/la:
Ivićeva cijena je 2 000 000 Eura godišnje... Ni Hns nije si ga mogao priuštiti, kamoli ova naša sirotinja!
Tomislav Ivic ima 76 godina, srcani je bolesnik, on vec neko vrijeme ne trenira nijedan klub, jedini posao koji radi je da ponekad na TV komentira utakmice EP, SP, LP...
zadnji "trenerski posao" mu je bio rad u omladinskoj skoli Standarda (2004-2006)

Govorilo se da ce biti nekakav savjetnik u Hajduku, ali od toga nije na kraju bilo nista
Kakav Ivic ,premlad je,treba zvati V. Lobanovskog sa onog svijeta. On je mrtav i perspektivan,a ako nece onda sam za Tulica,ali samo ako ce Nikola Nikic biti prvi saradnik.... :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 nov 2009, 19:51

Ma nije valjda da me ovo moje oci varaju, pa se sad i neki Ciroljubci okrenuli protiv svog idola, Cire majstora. :o :o

Pustite snove ljudi moji, nije Barba lud da dodje sad na usijanu stolicu, pa time bi izvrsio samoubistvo. A nece covjek sa **** da ima posla. Pa da na kraju od idola nacije, da postane supak. Zna to Barba dobro. Nek je on ziv i zdrav, i trebat ce nam za nekih boljih vremena.

JEDAN JE SASA PAPAC.

To je sada valjda svima sada jasno. Mislim da se sada i ovi ostali potpisnici pokajali golemo sto su se vratili
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2009, 20:02

Adinjo je napisao/la:Ma nije valjda da me ovo moje oci varaju, pa se sad i neki Ciroljubci okrenuli protiv svog idola, Cire majstora. :o :o

Pustite snove ljudi moji, nije Barba lud da dodje sad na usijanu stolicu, pa time bi izvrsio samoubistvo. A nece covjek sa **** da ima posla. Pa da na kraju od idola nacije, da postane supak. Zna to Barba dobro. Nek je on ziv i zdrav, i trebat ce nam za nekih boljih vremena.

JEDAN JE SASA PAPAC.

To je sada valjda svima sada jasno. Mislim da se sada i ovi ostali potpisnici pokajali golemo sto su se vratili
Bas je ,,jedan,, Papac dzavo ga odnio. :evil: Pa i on se koji klinac pokajao i dosao na tekmu protiv Makedonije,tako da to pada u vodu.
Klinac bi Nani se sepurio po lijevoj strani da smo imali i Papca i Salihovica na toj strani.A ne da ovaj jadnik mora od do da sparta ko nenormalan.
Ebo mu Skotch Wiskey komsinicu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 21 nov 2009, 21:16

vi kako hocete.....pricajte sad za covjeka koji je bio pred ciljem da ostvari nesh veliko za nasu bosnu.....no Boze moj nije nam uspjelo-----no covjek nije kriv......iskreni voljela bi da ostane.....jer se vidjelo da mu je stalo.....ovdje samo savez ne valja i gotovo.......njih nish ne zanima osim da oni sjede na vrucim stolicama oni su ovdje ostali pobjednici niko vise........

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 21 nov 2009, 21:18

vi kako hocete.....pricajte sad za covjeka koji je bio pred ciljem da ostvari nesh veliko za nasu bosnu.....no Boze moj nije nam uspjelo-----no covjek nije kriv......iskreni voljela bi da ostane.....jer se vidjelo da mu je stalo.....ovdje samo savez ne valja i gotovo.......njih nish ne zanima osim da oni sjede na vrucim stolicama oni su ovdje ostali pobjednici niko vise........

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.