Salim se malo, sve super, neki drugi put ce mozda meni odgovarati.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma to je to, skinuo sam i Cressiya i Karatseva.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jan 2022, 11:48Zamjene idu redom kako su postavljani parovi na našoj tiping listi, to sam napisao. Tako da je gledano iz tog ugla prvi koji se mijenja običan par Gaske a mijenja se prvom zamjenom Cressyem, a drugi Evans se mijenja drugom zamjenom Karatsevim![]()
Nažalost ne ide ti u prilog, al moramo poštovat pravila.![]()
Nemoj se ljutiti i misliti da imam šta protiv tebe ali jeste malo zeznuta situacija jer do sada nismo imali ovakav slučaj. Ali sam napisao na prvom citiranju da zamjene idu redom kako su postavljane, pa je i logičan slijed da se mijenjaju redoslijedom na našoj listi za tiping a ne da gledamo kad je ko predao, ko je prije ko kasnije jer npr. ubuduće može doć situacija da u isto vrijeme 2 meča se predaju ili da dobijemo 2 walkovera prije nego što i počnu igrati, i onda to pravilo koje @haris spominje ne bi imalo smisla jer ne bi znali ko je prvi dao walkover. Ovako je ipak jasno definisano i zna se šta koji par mijenja.
Žestoka je konkurencija, jedan loš dan se ne prašta
Pa pokaži mi koji sistem koristiš pa ću biti dobar. Je li internetska domena RS?OldFashioned je napisao/la: ↑20 jan 2022, 12:50
Nadaren si za gluparije ali zato i više nego loše pogađaš ishode teniskih mečeva.
Ma nema ljutnje, daleko od toga. Na ovakvu organizaciju se nema pravo zaliti niko, jer je sve tip topBosniaBoston je napisao/la: ↑20 jan 2022, 12:04Nemoj se ljutiti i misliti da imam šta protiv tebe ali jeste malo zeznuta situacija jer do sada nismo imali ovakav slučaj. Ali sam napisao na prvom citiranju da zamjene idu redom kako su postavljane, pa je i logičan slijed da se mijenjaju redoslijedom na našoj listi za tiping a ne da gledamo kad je ko predao, ko je prije ko kasnije jer npr. ubuduće može doć situacija da u isto vrijeme 2 meča se predaju ili da dobijemo 2 walkovera prije nego što i počnu igrati, i onda to pravilo koje @haris spominje ne bi imalo smisla jer ne bi znali ko je prvi dao walkover. Ovako je ipak jasno definisano i zna se šta koji par mijenja.
Dakle ako su mečevi 2, 6 i 11(ujedno i crveni par) predani/walkover, onda prva zamjena ide na 2, druga na 6 a treća na 11, da ne bude zabune za naredna kola![]()
Ja skidam pobjednike, al uvijek fulim za set rezultat. Jos je Bosnjo srecom smanjio dodatak za tacan rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.