samo da ostane 1-1 za njegov tim. grant je stari lisac, poznaje on chelsea bolje nego iko tako da mozda i nije ovo tako veliko iznenadjenje.Adinjo je napisao/la:
BEG je do sada i predobar, izvadio ih je dva puta u drugom poluvremenu. Refleksi su mu NICEE
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
- samir_tm87
- Kontakt:
fico45 je napisao/la:treba stat na nas go pod hitno
a ja mislio da je vec stao cc
Ja cuo sam hoce da ga Capelo zove u repkuAdinjo je napisao/la:A kod tebe VAZDA neka kritika.harishp je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Uglavno Asmir stoji dobro na golu. Kog gola nije moga nista. Ipak braniti protiv Chelsea je teze nego protiv tamo nekih nizerazrednih klubova.
Dobili smo odlicnog golmana za duge staze, svidjalo se to kome il' ne.Vazda kod gola nista nije mogao
Daj ba Hare ohladi malo.
Kao sto rekoh, svidjalo se to kome il' ne, Asmir je odlican golman.
Ps. poslusaj malo sta kazu o njemu ovi kometatori, i sve ce ti se samo kazati.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakvu odbranu ima, on je odlican.
Evo penal u pm.
Evo penal u pm.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa uso je protiv estonije 1 minutu, tako da je sve gotovo. sad je nas
pu **** ti takvu srecu, ono krme zabi penal....
@harise.....ti udavi brate.
haAdinjo je napisao/la:@harise.....ti udavi brate.

Tako isto i meni Medzumudanjin,Jaukovic,BRegovic nvokonponovani Bosancerosi koji su rukama i nogama kopali i vamo i tamo,sjedili na dvije stolice i kad su vidjeli da im je bolje u BIH repci.Skontali pa eto i nas.

Jaukovic se malo vise zaebo,a ovi samo imali srecu da se zakon promijeni.
Tako da o davljenju,nemoj brate slatki

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Super Frankksteve-o je napisao/la:pu **** ti takvu srecu, ono krme zabi penal....

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Opet prica iz supljeg u prazno. Davljenje strogo.harishp je napisao/la:haAdinjo je napisao/la:@harise.....ti udavi brate.da li tebe iko moze da nagovoriti da Ciru gotivis cak i da je odveo repku BIH u Afriku.
Tako isto i meni Medzumudanjin,Jaukovic,BRegovic nvokonponovani Bosancerosi koji su rukama i nogama kopali i vamo i tamo,sjedili na dvije stolice i kad su vidjeli da im je bolje u BIH repci.Skontali pa eto i nas.![]()
Ti su lud covijece....ta glupa patriotska prica mora prestat. Idi u vojskuharishp je napisao/la:haAdinjo je napisao/la:@harise.....ti udavi brate.da li tebe iko moze da nagovoriti da Ciru gotivis cak i da je odveo repku BIH u Afriku.
Tako isto i meni Medzumudanjin,Jaukovic,BRegovic nvokonponovani Bosancerosi koji su rukama i nogama kopali i vamo i tamo,sjedili na dvije stolice i kad su vidjeli da im je bolje u BIH repci.Skontali pa eto i nas.![]()
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Steta sto dade Chelsea gol, da su odigrali nereseno, bio bi Asmir igrac utakmice 100%
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Jao odbrane i jada. ALi svaka cast Asmiru, mislim da moze bit vrlo dobar golman, sto sam vec i vise puta ovdje reko nije kriv ni za jedan gol sto je primio ove sezone, vec odbrana katastrofa. Ali nema veze, od ovakvih utakmica se uci. Sad je igro i protiv Uniteda i Chelsea.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Fico 750 kubika,ne prica se o patriotizmu niti se neko hvali koliki mu je blesinometar.
A o vojsci mi matereti samo ti nemoj pametovati
@Adinjo kako kome i kako gdje,dupli arsini su najgori.

A o vojsci mi matereti samo ti nemoj pametovati

@Adinjo kako kome i kako gdje,dupli arsini su najgori.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 dec 2009, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Evo opet nahvalise Begovica na goal.com i dadose mu najbolju ocijenu u timu..sedmica je u pitanju...bolje ocijenjen od Ceha koji je dobio 6
22 god. ...za ove koji ne znaju to je za golmane premlado
tj. to su puteri 

E jbga , slaba odbrana pompeya strasno , Asmire samo tako nastavi
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
bravo begane nas...svaka cast....dobili smo odlicnog golmana ....odlicno samo naprijed...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Svi ga pravo nahvališe, a gledao sam pregled te utakmice od nekih 10 minuta, pa onda nešto i na sportklubu.
Nijedne baš dobre odbrane nisam vidio. Dva puta je čak i bespotrebno branio i napravio dva kornera. Onaj neki mali Italijan iz Chelsea ga je izbacio i promašio prazan gol, na korneru kod prilike Kaloua ga nije bilo nigdje. Kakogod, baš bih volio da neko postavi video bilokakve njegove dobre odbrane protiv Chelsea. Smiješno da se priča i da je igrač utakmice.
Nijedne baš dobre odbrane nisam vidio. Dva puta je čak i bespotrebno branio i napravio dva kornera. Onaj neki mali Italijan iz Chelsea ga je izbacio i promašio prazan gol, na korneru kod prilike Kaloua ga nije bilo nigdje. Kakogod, baš bih volio da neko postavi video bilokakve njegove dobre odbrane protiv Chelsea. Smiješno da se priča i da je igrač utakmice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.