FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
vidio sam i ja to danas,al nema od toga nista...kad nije otiso u Barcu,cisto sumnjam da ce kod nas. 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
zamisli imat njega i Wesleya u istom timu, pa pucali bi od kreativnosti 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
s njim u ekipi mislim da bi sanse da postanemo prvi klub koji je odbranio CL drasticno porasle...dosta snova za veceras 

Samo da navedem jednu njegovu famoznu izjavu. Parafrazirati ću:nevjernik je napisao/la:Danas se obiljezava 100-ta godisnjica od rodjenja jednog od najvecih u historiji Intera i italijanskog fudbala opcenito-Giuseppea Meazze !!!!!!
Moja jedina greška u životu je to što sam igrao za AC Milan.
Velika legenda.
Gigant !!!!!!
Kazu da je bio veliki boem
Kazu da je bio veliki boem
1937.godine održavala se utakmica između Intera i Juventusa, ali Peppin se nije pojavio. Nakon cijele strke, sat vremena prije susreta, pomoćni trener odlučio ga je potražiti. Meazza je bio doma, spavao je kao da se tog dana nije ništa posebno događalo. Izvukli su ga iz kreveta, i dok su ga vozili na stadion, ispričao im je sve detalje o svojoj sinoćnjoj avanturi. Meazza je i bez obzira na okolnosti bio najbolji igrač utakmice i postigao 2 pogotka.
a to je to znaci....zbog toga se adri stalno opijao i bio u provodima dok je bio u Interu..htio je da bude poput Meazze 

jest,al na Meazzu mahmurluk nije uticao kao na onog ćelonju!Huska je napisao/la:a to je to znaci....zbog toga se adri stalno opijao i bio u provodima dok je bio u Interu..htio je da bude poput Meazze

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

Ćelonja nažalost nije mogao da preboli smrt svog oca, pa je zato poceo piti 

Upravo sam malo gledao sekvence treninga od prekjučer na Inter Channelu.
Interesantno je kako se Il Capitano maximalno trudi i na treningu i uvijek je prvi bilo da su u pitanju kondicione vježbe ili igra sa loptom...Igra se ševe i on ganja loptu ko da je finale LP.
Interesantno je kako se Il Capitano maximalno trudi i na treningu i uvijek je prvi bilo da su u pitanju kondicione vježbe ili igra sa loptom...Igra se ševe i on ganja loptu ko da je finale LP.
Ev da vam malo sarnem po temi i da vas upitam Imatel straha od Ibrahimovica
.......posto vidim da ste prepuni samopouzdanja....letite visoko da vas ne bi spartlom skidali s asfalta 

cuj mi letimo...mi samo gvorimo onako kako jest, jer smo bili i ostali apsolutni favoriti za scudetto, vi ste ti koji lete, jer ste doveli par ispod prosjecnih igraca i smatrate se nekim extra jakim timom... izbog cega bi se mi ibre bojali...
- Interista di cuore
- Kontakt:
bolje da nisi sarno,pokrij se po glavi i suti ( 4:0,2:0 ) kad nam uspijete go dat javi se.Raikkonen je napisao/la:Ev da vam malo sarnem po temi i da vas upitam Imatel straha od Ibrahimovica![]()
.......posto vidim da ste prepuni samopouzdanja....letite visoko da vas ne bi spartlom skidali s asfalta

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Inter se jedino moze bojati samog sebeRaikkonen je napisao/la:Ev da vam malo sarnem po temi i da vas upitam Imatel straha od Ibrahimovica![]()

ipak smo drugi svijet za sve ostale u ligi
slobodno se vi prepirite ko ce bit drugi, ko treci

- Unforgotten
- Kontakt:
Dijete drago, shvati da Ibrahimović nece preći u tvoj voljeni tim, i shvati da 99% nikada neces nositi dres Milana sa naptisom na leđima na kojem piše Ibrahimović.Raikkonen je napisao/la:Ev da vam malo sarnem po temi i da vas upitam Imatel straha od Ibrahimovica![]()
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Interista di cuore
- Kontakt:
"Zelio bi zavrsiti svoju karijeru u Interu,lijepo sam se skrasio u Milanu i imam odlicne suigrace i zajedno smo osvojili sve.Na ulicama srecem mnoge drage ljude,cak i ako ne navijaju za Inter.Jedina stvar koja mi se ne svida je promet."- Wesley Sneijder
inace sutra je izbor za igraca godine od strane uefe
UEFA će birati najbolje igrače za svaku poziciju, kao i najboljeg nogometaša godine uopće. Spisak kandidata:
- najbolji golman: Cesar (Inter) Hugo Lloris (Lyon) Victor Valdes (Barcelona)
- najbolji branič: Lucio (Inter) Maicon (Inter) Gerard Piquete (Barcelona)
- najbolji veznjak: Xavi Hernandez (Barcelona) Arjen Robben (Bayern) Wesley Sneijder (Inter)
- najbolji napadač: Lionel Messi (Barcelona) Diego Milito (Inter) Wayne Rooney (Manchester United)
mislim da cemo uzet sve osim napada,al da ce Milito dobit nagradu za najboljeg igraca...moje misljenje naravno
inace sutra je izbor za igraca godine od strane uefe
UEFA će birati najbolje igrače za svaku poziciju, kao i najboljeg nogometaša godine uopće. Spisak kandidata:
- najbolji golman: Cesar (Inter) Hugo Lloris (Lyon) Victor Valdes (Barcelona)
- najbolji branič: Lucio (Inter) Maicon (Inter) Gerard Piquete (Barcelona)
- najbolji veznjak: Xavi Hernandez (Barcelona) Arjen Robben (Bayern) Wesley Sneijder (Inter)
- najbolji napadač: Lionel Messi (Barcelona) Diego Milito (Inter) Wayne Rooney (Manchester United)
mislim da cemo uzet sve osim napada,al da ce Milito dobit nagradu za najboljeg igraca...moje misljenje naravno

Sastav za Atletico:
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.
Motta je povrijedjen, Santon mislim nedovoljno oporavljen, a o Rivasu, Manciniju, Suazu i Obinni necu ni da govorim
uglavnom, cilj je jasan- 5/6
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.
Motta je povrijedjen, Santon mislim nedovoljno oporavljen, a o Rivasu, Manciniju, Suazu i Obinni necu ni da govorim
- Unforgotten
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:Sastav za Atletico:
----------------------J.C.------------------------
Maicon------Lucio------Samuel------Il Capitano
----------Muntari(Sneijder)----Cambiasso----
--Eto'o----------Sneijder(Coutinho)------Pandev
--------------------Milito--------------------------
Ja mislim da ce ovo bit dobvo

- Interista di cuore
- Kontakt:
sutra izvlacenje grupa za LP.valjda ove godine budemo imali malo vise srece,u prvoj smo jakosnoj grupi. đ
idealno bi bilo : Inter,Panat,Basel,Partizan
valjda smo dogovorili sa Juvetom oko Burdissa ( 8 miliona eura)...al se cini da ce i Roma ponudit te pare,pa cemo vidjet za sto ce se Burdi odlucit.
trener Liverpoola izjavio da Kuyt ostaje.uh,nadam se da je ovo istina
idealno bi bilo : Inter,Panat,Basel,Partizan

valjda smo dogovorili sa Juvetom oko Burdissa ( 8 miliona eura)...al se cini da ce i Roma ponudit te pare,pa cemo vidjet za sto ce se Burdi odlucit.

- Unforgotten
- Kontakt:
Sta misliš da nam grupa izgleda ovako:Interista di cuore je napisao/la:sutra izvlacenje grupa za LP.valjda ove godine budemo imali malo vise srece,u prvoj smo jakosnoj grupi. đ
idealno bi bilo : Inter,Panat,Basel,Partizan![]()
Inter
R.Madrid
Tottenham
Rubin

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.