FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prodaja članskih nakon Bajrama
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... rama/6270/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... rama/6270/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
sabura, propašće vam post.
EuroSport je napisao/la:Do neki dan svi nesposobni u Zelji, svi za Amara. Sad kad se vidjelo ostaje Amar svi su kao radnici, nesto rade. Ocigledan primjer s kim Amar ima posla, i skim on radi. Ne kontam sta ih branite jedino ako su vam braca, rodaci, i bliza rodbina ..
Da se raja nisu zalila nikad oni ne bi nastavili to prodovati, libo njih ..

koji si ti gov.no od covjeka...
NO PYRO NO PARTY
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovog @Eurosport treba eutanizirati, Tito ga sprijeciti ne moze da pravi nickove i bruka ljudski rod na ovom forumu, Alldin, Dona, Maslacak, Guvo, Folders, itd. itd. itd
Koji maloumnik...
Koji maloumnik...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ovo samo potvrđuje ono što ja pričam sve vrijeme a to je da nam je ključ komunikacija. Slažem se da ne treba ko pitari najavljivati neke stvari koje još nisu gotove pa propadnu ali mi smo relano loše informisani o svemu. Evo ja ću opet pitati za Alibašića i Obućinu. Najavljeni su kao neke nazovi prinove i onda se ne zna šta je sa njima. ISto tako za Ramića. Kad sam vidio da je u Travniku nigdje nisam vidio podatak da je posuđen. To sam saznao tek nakon 5-7 dana. Valjda bi tebalo osvanuti Ramić posuđen Travniku na oficijelnoj a ne da ja kad pročitam u Avazu dumam jel posudba ili otišao skroz. Evo sad opet tako glupo napisana objava da presaje sa radom prodaja članskih. Samo da su dodali rečenicu ''o nastavku prodaje bit ćete blagovremeno informisani'' sve bi bilo ok. Jučer sam rekao i to da je normalno da ubuduće nema potrebe dajedan čovjek sjedi i prodaje članske vazdan kad to može biti npr u sklopu fan shopa. Hoću da kažem da naši slabo propagiraju svoj rad. Nije to samo zbog toga da propagiraju sebe nego se na taj način i klub propagira jer izlazi stalno u javnost sa novim informacijama.
Još jedna stvar, niko vidim ne spominje kako se svidio Ramić s obzirom da je igrao skoro cijelu tekmu. Učinkovit jeste sad penal prošlu tekmu gol. Isto tako onaj ''naš'' Mahir Karić mi se svidio pravo. Inteligentan igrač mada se vidi da mu je fizika nedostatak.
EDIT: za Adila je sve već napisano i jedino šta bi volio a to je da se ne koriste pogrdne riječi kod kritika. Što reko Amar ''te individue ta stvorenja koja psuju jer ne mogu ih nazvati ljudima'' (pričao o našim navijačima u 80. Željo tv) I svaka čast za Manijake od početka sezone.
Još jedna stvar, niko vidim ne spominje kako se svidio Ramić s obzirom da je igrao skoro cijelu tekmu. Učinkovit jeste sad penal prošlu tekmu gol. Isto tako onaj ''naš'' Mahir Karić mi se svidio pravo. Inteligentan igrač mada se vidi da mu je fizika nedostatak.
EDIT: za Adila je sve već napisano i jedino šta bi volio a to je da se ne koriste pogrdne riječi kod kritika. Što reko Amar ''te individue ta stvorenja koja psuju jer ne mogu ih nazvati ljudima'' (pričao o našim navijačima u 80. Željo tv) I svaka čast za Manijake od početka sezone.
-
- Kontakt:
Kako god da je bila napisana objava za članske karte uvijek bi se našli elementi da to negativno komentiraju, na ovoj se temi gotovo generalno čeka bilo kakva "loša" vijest da se ima danima o čemu razglabati a da se najčešće nema pojma zbog čega, šta i kako.
Prozivanje Nume i davanje nekakvih kvalifikacija o njegovom radu ili neradu vezano za članske je presmiješno. Čovjek 20 dana sjedi u plavom salonu, sa svima izuzetno ljubazan, susretljiv, fino raspoložen i onda se na ovom forumu nađe neko da piše svašta.
Hiljadu puta vam je rečeno ako znate bolje, ako imate ideja, nadasve viška vremena, ako želite pomoći svi ste dobro došli, al ne...kad treba konkretno ima se hiljadu izgovora.
Da slučajno mrdnete guzicu i napravite nešto korisno za klub u bilo kojem smislu ne bi imali o čemu bistriti po forumu.
Prozivanje Nume i davanje nekakvih kvalifikacija o njegovom radu ili neradu vezano za članske je presmiješno. Čovjek 20 dana sjedi u plavom salonu, sa svima izuzetno ljubazan, susretljiv, fino raspoložen i onda se na ovom forumu nađe neko da piše svašta.
Hiljadu puta vam je rečeno ako znate bolje, ako imate ideja, nadasve viška vremena, ako želite pomoći svi ste dobro došli, al ne...kad treba konkretno ima se hiljadu izgovora.
Da slučajno mrdnete guzicu i napravite nešto korisno za klub u bilo kojem smislu ne bi imali o čemu bistriti po forumu.
-
- Kontakt:
Plavetnilo je napisao/la:Kako god da je bila napisana objava za članske karte uvijek bi se našli elementi da to negativno komentiraju, na ovoj se temi gotovo generalno čeka bilo kakva "loša" vijest da se ima danima o čemu razglabati a da se najčešće nema pojma zbog čega, šta i kako.
RESPECT!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam ja zaposlenik FK Željezničar i nisam dužan da radim bilo šta, ako me prime u radni odnos onda ću radit' nešto korisno za klub.Plavetnilo je napisao/la:Kako god da je bila napisana objava za članske karte uvijek bi se našli elementi da to negativno komentiraju, na ovoj se temi gotovo generalno čeka bilo kakva "loša" vijest da se ima danima o čemu razglabati a da se najčešće nema pojma zbog čega, šta i kako.
S druge strane moje osnovno ljudsko pravo je da govorim o bilo čemu, pa tako i da komentarišem odluku o prekidu prodaje članskih karata (koja je naknadno promijenjena).
Pri tome nisam komentaris'o nikakvog Numu, ne znam ja ni ko je to nit je bitno da jedan navijač nekog kluba zna lično uposlenike tog kluba, ja sam se okomio na osobu ili grupu ljudi koja je donijela odluku o prestanku prodaje članskih karata jer smatram da to šteti klubu, a naišao sam na prijateljsko-familijarni blok lokalaca koji je očigledno zauzeo dosta pozicija u Želji pa sad ti i tebi slični služite kao advokati tih ljudi samo zato što ih lično znate. Dođeš mi ovdje branit izvjesnog Numu (koji nije ni napadnut lično) samo zato što ga poznaješ i što ti misliš da on radi dobar posao, a protivargument ti je to što ja nisam ništa uradio, iako nisam ni dužan da to uradim i uz to mi imputiraš da sam dežurni pljuvač, još mi samo nisi prikačio da sam sišao s teme "Amar Osim" i prešao na temu "članske karte" kao jedan forumaš sinoć.
I evo konkretno sam reko da je odluka o obustavi prodaje karata pogrešna i već slijedeće jutro je ona promijenjena. Dakako, nije promijenjena radi mene nego radi toga što je se vjerujem mnogo veći broj ljudi javio sa sličnim razmišljanjem. Plastičan dokaz da je i kritika konstruktivna ako je pravilno i dobronamjerno definisana. Toliko.
-
- Kontakt:
Svaka čast i respect svima koji rade. Ne znam šta se pališ. Činjenica je da ej napisano pogrešno i da pogrešna informacija donosi izljev bijesa kod raje. O tome ti i pričam. Normalno je da se kritikuje kad ljudi ne znaju šta se radi i kako se radi, a pogotovo kad dobiju onformaciju koja je realno za kritike. Zar nije? čuj prestaje sa radom prodaja članskih. Nigdje veze. Samo što neko razmišlja da to nije realno pa ne psuje a neko odreaguje na prvu nekad sa pravom nekad ne.Informacije su bitne. Nisam se našao prozvanim jer nisam pljuvao niti to radim. Pričam na osnovu informacija koje imam i to relano, pa je tako i relano za neke stvari potreban kritika. Raja nekad pretjeraju ali nismo svi isti. Ne volim ni ja kad se psuje i omalovažava, ali moram živjeti sa takvima. Većina ipak kritikuje dobronamjerno. A za ova dva zadnja boldirana ti neću ništa odgovoriti jer ćemo bezveze ući u raspravu. Ako želiš na pp ok.Plavetnilo je napisao/la:Kako god da je bila napisana objava za članske karte uvijek bi se našli elementi da to negativno komentiraju, na ovoj se temi gotovo generalno čeka bilo kakva "loša" vijest da se ima danima o čemu razglabati a da se najčešće nema pojma zbog čega, šta i kako.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima u Danima clanak: "ŠTA JE ŽELJO SARAJEVU", pa ko bude u mogucnosti nek' nam postavi, ako npr. ima pretplatu na novine, ili nek uslika ako je u mogucnosti... Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ima u Danima clanak: "ŠTA JE ŽELJO SARAJEVU", pa ko bude u mogucnosti nek' nam postavi, ako npr. ima pretplatu na novine, ili nek uslika ako je u mogucnosti... Hvala
Ma ko da je ovo bitno ... opalili veliki naslov i kontaju raja ce se zaletiti i kupiti, isto nesto ko sport sto je uradio neki dan

Vidis da smo institucija samo spomeni Zelju i odmah odmah prodaja
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa i ne namjeravam kupit, ako neko ima inace da cita Dane, pa da nam postavi, onako... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
ja što možete palamudit, ne znam da li to iko čita osim vas što se prepirete
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da je prepirka. A da čitaju vjeruj mi da bi nešto i naučili pa ne bi svašta pisali i ponavljali teme.fedeltafrotta je napisao/la:ja što možete palamudit, ne znam da li to iko čita osim vas što se prepirete
-
- Kontakt:
škaljić izgleda obnovio povredu ruke...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
- Kontakt:
Kako je obnovio molim tefedeltafrotta je napisao/la:škaljić izgleda obnovio povredu ruke...
Nije mu fino zarasla ruka i morali su je ponovo lomiti
-
- Kontakt:
damirc je napisao/la:Nije mu fino zarasla ruka i morali su je ponovo lomiti
Jel fakat??? Koji smo mi pehovi sta je ovo?
Nismo osjetili njegovo neigranje dosad, Zeljkovic fino krpi njegovu poziciju tako da bez sikiracije vratice se on brzo... samo mu ne bih bio u kozi... nema nista gore nego kad slomis ruku i ne zaraste fino i onda lome, namjestaju strasno ko je prozivio zna o cemu pricam
Ponovo su mu je lomili prije desetak dana, tad je to bilo aktuelno.damirc je napisao/la:Nije mu fino zarasla ruka i morali su je ponovo lomiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.