jarane najbolji je prvi dio, drugi isto nije los, mada je prvi dio ubjedljivo najbolji. Ostali dijelovi sto ti kazes bas su nasilu, nazor, ono haj da izdamo film uzmemo lovu i to je to. Koliko sam se samo furao na škorpiona dok sam bio klinjo, a to je bilo kad je prvi film izašao
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Monolog,
jarane najbolji je prvi dio, drugi isto nije los, mada je prvi dio ubjedljivo najbolji. Ostali dijelovi sto ti kazes bas su nasilu, nazor, ono haj da izdamo film uzmemo lovu i to je to. Koliko sam se samo furao na škorpiona dok sam bio klinjo, a to je bilo kad je prvi film izašao
gledam po igricama (MK), pola nekakvih boraca izmišljeno, nema ih u filmu, onda 3 i 4 nastavak katastrofa, baš ono odron, od scenarija do 3d efekata.
Big club, great history, Nottm Forest.
Di mi je @sikirica čitao sam kakav ima problem pa,ako ga je riješio da i mene uputi
Ja sam 96,ali mogu i te 95

Ja sam 96,ali mogu i te 95
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovakvu majka dvaput ne radja.Lily je napisao/la: Al' kakvih sve budala ima, pa ne mogu da vjerujem. Gle ovu:
[youtube][/youtube]
Znaci.. oplakala sam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Btw, šta je sa @Devilom?
Da se nije oženio, pa mu supruga ne da da posjećuje ovaj site, jer bi je u tom slučaju zapostavlj'o. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najbezbolniji način da se preseli na "onaj" svijet?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Stupanje u brakMinistaR je napisao/la:Najbezbolniji način da se preseli na "onaj" svijet?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma tek u petak cu probat.Kupio sam paket Durexa da mogu jedan sat jednu s jednim ****LBJ MVP je napisao/la:Di mi je @sikirica čitao sam kakav ima problem pa,ako ga je riješio da i mene uputi![]()
Ja sam 96,ali mogu i te 95![]()
![]()
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Kakvu alergiju imas po tjelu, imam i ja problema sa time ? Ozbilno te pitam da vidim kako ti ljecis ?_dreamer_ je napisao/la:joj ljudi kako sam los danas, ima vec par dana kako mi se neka alergija po tijelu pojavila, posebno na rukama, i to me ubija u pojam... nemam volje ni za bilo cime, evo sjedim vec 3 sata na poslu i buljim u monitor ko debil... Sreca pa mi nema sefice, poderala bi me ko macku za ovo ljencarenje...
Imas li ti po vratu perutanje i crvenilo ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
potrosi ti bajram banku na durex, boli te brigasikirica je napisao/la:Ma tek u petak cu probat.Kupio sam paket Durexa da mogu jedan sat jednu s jednim ****LBJ MVP je napisao/la:Di mi je @sikirica čitao sam kakav ima problem pa,ako ga je riješio da i mene uputi![]()
![]()
,drugi sat drugu s drugim i treci sat trecu s trecim kondomom.
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Nisam samo na Durex,kupio sam jednu desetku cevapa.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:potrosi ti bajram banku na durex, boli te brigasikirica je napisao/la:Ma tek u petak cu probat.Kupio sam paket Durexa da mogu jedan sat jednu s jednim ****LBJ MVP je napisao/la:Di mi je @sikirica čitao sam kakav ima problem pa,ako ga je riješio da i mene uputi![]()
![]()
,drugi sat drugu s drugim i treci sat trecu s trecim kondomom.
![]()
![]()
Joj jesam mahmuran jbt.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
imal neki haker treba mi hitno da ga nesto priupitam preko PP...
@sikirica
mani se ba zenskih rano je ovim nasim jos,moramo cekati koju godinu
a ako zelis izgubiti nevinost imas vacuum cleaner
@sikirica
mani se ba zenskih rano je ovim nasim jos,moramo cekati koju godinu
a ako zelis izgubiti nevinost imas vacuum cleaner
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 17 nov 2010, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Gdje li je onaj sto je vidio PIC'KIN DIM da mi da te umjetne pic.ke.
Pocket Pussysikirica je napisao/la:Gdje li je onaj sto je vidio PIC'KIN DIM da mi da te umjetne pic.ke.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Sexmachineboy
- Kontakt:
hajde nek se neko javi ko se malo bolje razumije u racunare

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sto bi Fazlinovic rekao: " Ma to ti je pussy smoke "Frutek je napisao/la:Pocket Pussysikirica je napisao/la:Gdje li je onaj sto je vidio PIC'KIN DIM da mi da te umjetne pic.ke.![]()
![]()
![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
@Sikirica ti si legenda, sa 15 godina prvi mamurluk, pa hoces jos i da ga umocis, zivis k'o da imas 25, a ne 15, jesi li najludji u svojoj raji ? 
Za zivot cijeli!
Sikirice gdje si ga planiro umocit

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
izradite sebi zid sa raznim gumenim modelima tih p.... pa birajte rupu 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
na rodjendanu koji je ubrzo, pozvao 3 jaranice, sarajlija mu je planirao sreditii neku TETU koja prima pare za te stvari, pa cemo vidjeti kako ce se dalje situacija razvijatiFrutek je napisao/la:Sikirice gdje si ga planiro umocit![]()
![]()
Za zivot cijeli!
ma oce sikirica malo u popravni dom,, 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !