Velike su im šanseamazon je napisao/la:Ako nas uzmete na Grbavici, ostajate u ligi..

Velike su im šanseamazon je napisao/la:Ako nas uzmete na Grbavici, ostajate u ligi..
Šta je smiješno? Da nisi možda promašio temu i pdf?LuKaVaC je napisao/la:Velike su im šanseamazon je napisao/la:Ako nas uzmete na Grbavici, ostajate u ligi..![]()
Nemoj slučajno da bi otišao na utakmicu...Mokroguz je napisao/la:Prenos na Areni ako sam dobro razumio.
Tri utakmice za redom sa prenosom, pravi uzitak.
Ko te sljivi.flek1950 je napisao/la:Nemoj slučajno da bi otišao na utakmicu...
Objasni trolu koliko daleko od Sarajeva živiš?Mokroguz je napisao/la:Ko te sljivi.flek1950 je napisao/la:Nemoj slučajno da bi otišao na utakmicu...
Sam sebe vrijedjas kad nesto glupo reknes.amar009 je napisao/la:da niko ne bude uvrijedjen...cemu se olimpik nada do kraja prvenstva...nemaju nikakve sanse da ostanu u pl...jedina nada su im navijaci...
Sirokog, Borca u BL, Mladost DK .... ne pratis dovoljno izgledaMancini je napisao/la:Najavljuje jedan njihov navijač kako će nas "riješiti" za pola sata. Interesuje me koga su oni to "riješili" za pola sata u ovoj sezoni? Ali sve je moguće. Lopta je okrugla.
Jakupovic je nama rak rana, a kontrolor je Amer Macic koji nas je podero u Sirokom tako da ce biti svega...lupus je napisao/la:Mislim da u zadnje dvije sezone nije sviran nijedan penal za Zelju od odlaska Amaraali sto nam bordo komsije pojacase statistiku u zadnje dvije sezone,negdje u prosjeku po dva po utakmici.
Za Zelju je negdje oko 11.
U subotu posteni Jakupovic (sudio oko sest tekmi za Zelju u ovoj sezoni)a kontrolor sudjenja niko drugi nego Calija Dzemal![]()
Mislim da smo ga popusili u subotu.
Nemoj lagati. Nijedna nije "riješena" za pola sata.bhsport je napisao/la:Sirokog, Borca u BL, Mladost DK .... ne pratis dovoljno izgledaMancini je napisao/la:Najavljuje jedan njihov navijač kako će nas "riješiti" za pola sata. Interesuje me koga su oni to "riješili" za pola sata u ovoj sezoni? Ali sve je moguće. Lopta je okrugla.
Za mokroguza, mozes doci na utakmicu slobodno, nemoj samo preko TV-a pratiti, bit ce dobra amotsfera.
@lupus, imas li tacan podatak o tim penalima, bas me interesuje koliko je svirano u Zeljinu korist.
Borac u Banja Luci 0-2, za 15 minuta? Siroki u 21 minuti, mladost do 30-te 2-0?Mancini je napisao/la:Nemoj lagati. Nijedna nije "riješena" za pola sata.bhsport je napisao/la:Sirokog, Borca u BL, Mladost DK .... ne pratis dovoljno izgledaMancini je napisao/la:Najavljuje jedan njihov navijač kako će nas "riješiti" za pola sata. Interesuje me koga su oni to "riješili" za pola sata u ovoj sezoni? Ali sve je moguće. Lopta je okrugla.
Za mokroguza, mozes doci na utakmicu slobodno, nemoj samo preko TV-a pratiti, bit ce dobra amotsfera.
@lupus, imas li tacan podatak o tim penalima, bas me interesuje koliko je svirano u Zeljinu korist.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.