Keep calm and Bullieve

BIHfan je napisao/la:Evo glava ako nam ove ljige iz Brooklyna nisu ubacili nesto u hranu pa su sad cudom svi ovako bolesni. Ne mogu da vjerujem do kojih granica se sluze ljigavci, prvo sudjenje im je naklonjeno citavu seriju, pa onda bolesna sreca koju imaju kroz seriju jer pogadjaju samo takve suteve da velika nafaka je u pitanju i jos kao slag na tortu ovo sa gripom. Fujj gade mi se, zelim im od srca metlu od Heata ako prodju nas veceras.
Tu opciju da Boozer poludi u odbrani, mozes odmah otpisati.storm_raider je napisao/la:Na moju zalost tesko cete veceras... Jedino ako Boozer poludi u odbrani i napadu, zatvori reket.. Neko ce morati odigrati van svih ocekivanja. Valjda ce krenuti i neki sutevi da ulaze.
LenBias je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Evo glava ako nam ove ljige iz Brooklyna nisu ubacili nesto u hranu pa su sad cudom svi ovako bolesni. Ne mogu da vjerujem do kojih granica se sluze ljigavci, prvo sudjenje im je naklonjeno citavu seriju, pa onda bolesna sreca koju imaju kroz seriju jer pogadjaju samo takve suteve da velika nafaka je u pitanju i jos kao slag na tortu ovo sa gripom. Fujj gade mi se, zelim im od srca metlu od Heata ako prodju nas veceras.
![]()
Znam, zato i kazem.kad_kako je napisao/la:Tu opciju da Boozer poludi u odbrani, mozes odmah otpisati.storm_raider je napisao/la:Na moju zalost tesko cete veceras... Jedino ako Boozer poludi u odbrani i napadu, zatvori reket.. Neko ce morati odigrati van svih ocekivanja. Valjda ce krenuti i neki sutevi da ulaze.3 godine je kod nas i nije do sada odigrao niti jednu komplet dobru utakmicu u tom segmentu igre. Hajmo reci da je u 95% utakmica bio samo smetnja u odbrani.
Ja sam proslu utakmicu propustio jer mi je router crkao, malo je bilo falilo da bude hospitaliziranih te noci.Neutral je napisao/la:Strašan šuter![]()
Malo više od 2 sata aBd do utakmice. Game 7 !
Kirk bi trebao igrati, Deng definitivno ne igra.
"If I feel like there's any way, a chance, I could help, I'm going to go out there and give it a go," Hinrich said at the Bulls' morning shootaround, a bag of ice wrapped around his calf.
He also said Nate Robinson and Taj Gibson, who played through the flu Thursday night in a Game 6 loss, were both feeling better.
"I'm feeling about the same," he said. "Still being patient, still trying to take care of my body and just been trying to enjoy this time but cheer on my teammates." - Rose
Also hearing Carlos has a slight ankle issue.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.