Misljenja sam da bi nam mozda bilo najbolje provesti jos jednu sezonu u federalnoj, osim u slucaju da negdje dobijemo neka jaca sredstva. Trenutno jos uvijek kuburimo sa dugovima i raznim zajebancijama. Ekipa je takva, kakva je, po meni u ovom trenutku i vise nego dobra. Trebao bi biti uskoro polugodisnji izvjestaj, pa cemo znati detaljniju sliku.
Meni, a vjerujem i vecini navijaca nije problem ostati jos jednu sezonu u ovoj ligi. Kada smo ovoliko izdrzali, jedna sezona manje/vise nista nam ne znaci. Receno je ako nam se otvori sansa za prvo mjesto, da cemo u zimskom roku uraditi sve da je i iskoristimo. Svakako nismo u situaciji da ulozimo neki ogroman novac u tim i onda da ne ostvarimo plasman, tek onda bi se jos vise ukopali. Ovako vise od pola godine mozes ustedjeti na platama tih jacih igraca sto bi doveo.
Svi ovdje gledaju povrsno, ali mora se sira slika gledati i pozadina koja je iza ove ekipe. Ova ekipa nije otisla na pripreme, ova ekipa je sklopljena sa skromnim budjetom, a isto tako vjerujem u ove momke. Jos se neke stvari moraju posloziti da mi PL mozemo igrati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!