NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 30 jul 2023, 18:46

prisonbreak je napisao/la:
30 jul 2023, 18:44
zamorano je napisao/la:
30 jul 2023, 17:57
Pa kakav nam je kapiten sad? Žuna? Mlitav,komplikuje,ništa specijalno. Ako takav treba bit kapiten pa može svako bit takav kapiten.Ne znam jel Duvnjak primjetio da lopte koje su 50 - 50 ničije uvijek su sinoč osvajali i uzimali igrači Šibenika! Uvijek neko od njih brži na loptu,na pravom mjestu,startniji ljudi. I savjet za upravu da cijena karte protiv Laktaša ne bude veča od 3 - 4 km...
Zuna sinoc bio najbolji na terenu, jeidnu koji je pravio visak i odlicno igrao.
Sta si ti gledao majko draga :D
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 30 jul 2023, 19:01

dinodino2019 je napisao/la:
Pola ovih na forumu u sebi prizeljkuje da Duvnjak zareda par losih rezultata i da ga smijene. Samo treba im biti jasno da mladjeg i boljeg trenera u ovom trenutku nece naci nigdje naravno i jeftinijeg
Ne znam kako si to zaključio, al eto, na forumu može svako da zaključi šta želi.

Što se tiče ovog Talhe, znači došao je na pravo mjesto, na stadionu samo što se još mesdžid ne napravi kako je krenulo, još da je Jusić došao, bilo bi možda i to završeno. :) Onaj Džugum je svakako već bio temelje udario za svog mandata.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 jul 2023, 19:30

30 jul 2023, 18:46
prisonbreak je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
30 jul 2023, 17:57
Pa kakav nam je kapiten sad? Žuna? Mlitav,komplikuje,ništa specijalno. Ako takav treba bit kapiten pa može svako bit takav kapiten.Ne znam jel Duvnjak primjetio da lopte koje su 50 - 50 ničije uvijek su sinoč osvajali i uzimali igrači Šibenika! Uvijek neko od njih brži na loptu,na pravom mjestu,startniji ljudi. I savjet za upravu da cijena karte protiv Laktaša ne bude veča od 3 - 4 km...
Zuna sinoc bio najbolji na terenu, jeidnu koji je pravio visak i odlicno igrao.
Sta si ti gledao majko draga :D
Za mene top momak odigrao. :kafa:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jul 2023, 19:32

limvolikce1945 je napisao/la:
30 jul 2023, 19:01
Pola ovih na forumu u sebi prizeljkuje da Duvnjak zareda par losih rezultata i da ga smijene. Samo treba im biti jasno da mladjeg i boljeg trenera u ovom trenutku nece naci nigdje naravno i jeftinijeg
Ne znam kako si to zaključio, al eto, na forumu može svako da zaključi šta želi.

Što se tiče ovog Talhe, znači došao je na pravo mjesto, na stadionu samo što se još mesdžid ne napravi kako je krenulo, još da je Jusić došao, bilo bi možda i to završeno. :) Onaj Džugum je svakako već bio temelje udario za svog mandata.
Sta je problem? Treba 3 munare podici sa zapadne tribine, ovo je grad sa 95% muslimanskog stanovnistva. Kada u Minhenu imaju mesdzid na stadionu to je cool, a u Zenici nesto kao negativno?

Jedva cekam da se otjeraju ovi haram sponzori kalsberg i mocart a dodju pravi halal :ljepota:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 jul 2023, 19:35

Zuna je bolje odigrao drugo poluvrijeme protiv Kaknja nego jucer!A mali Ali, mozemo ga mi hvaliti koliko hocemo i ima ogroman potencijal al cinjenica je da mora ojacati, bar da bude u rangi sa Zunom, koji je dosta jaci igrac u duelima od njega!Pojest ce ga protivnici kad krene liga!

Joj truhlo haj prestani smarati sa svojim postovima, nisi vise smijesan, jesi bio prva tri cetiri posta, sad si samo smor!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 30 jul 2023, 19:46

Godišnji su, pa nisam stigao pogledati nijednu pripremnu utakmicu, ali čitam da generalno navijači koji su gledali prijateljske utakmice nisu zadovoljni, niti sa prinovama niti sa igrom Čelika.
Mislim da bi klub trebao izaći javno sa sportskim i rezultatskim ambicijama kluba u ovoj sezoni.
Neozbiljna je priča, "ako se ukaže prilika" realno nikad se nikom nije ukazala prilika, sve se mora zaslužiti i dobiti naročito prvo mjesto i promocija.
Sudeći po svemu do sada može se zaključiti da je sportska ambicija Čelika iduće sezone afirmacija mladih igrača i pravljenje eventualnog tima za kalendarsku 24/25 kada bi se za jubilej planirao povratak u društvo najboljih.
Ovo sve tipkam, jer se bezveze stavlja pritisak na igrače koji vjerovatno čitaju ovaj forum. Nema razloga, ako nam nije ambicija promocija, da se stavlja pritisak na mlade igrače. Nema potrebe pogotovo poimenično prozivati i davati karakteristike idiot,glupan i slično. Treba strpljenja za sve i mislim da smo kao navijači barem velika većina zinuli na Premijer ligu. Ja sam još u junu piso da kada bi se prosječna brojka gledalaca od 900 navijača podigla na 1200 navijača po utakmici, da to možemo smatrati kao uspjeh. Sve ostalo što dođe uz to biće dobro, tako da mislim da ne treba puno očekivati, ali također smatram da bi klub trebao izaći javno sa sportskim ambicijama da navijači znaju na čemu su i sta mogu očekivati.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 30 jul 2023, 19:52

Koji si ti debil

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jul 2023, 20:03

Moze klub izaci i reci napadamo prvo mjesto i cilj je ulazak u PL, ali nismo coravi jbt. Ako neko misli da se moze biti konkurentan i boriti za ulazak sa treceligaskim igracima, juniorima bez 20 minuta seniorskog nogometa, starohanima od 37 i 38 godina je lud. Ocigledno ce biti bezveze sezona 7, 8 mjesto i lagano bez srkleta.

Stupcanica ce nam u prvom kolu vec ogaditi nogomet...
Ljudi poderase ekipe iz arabije a nase amatere poderase sibenik i rudar sa 20% snage. Golman nam najbolji igrac, kraj price.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 30 jul 2023, 20:05

Truhlo je napisao/la:
30 jul 2023, 19:32

Sta je problem? Treba 3 munare podici sa zapadne tribine, ovo je grad sa 95% muslimanskog stanovnistva. Kada u Minhenu imaju mesdzid na stadionu to je cool, a u Zenici nesto kao negativno?

Jedva cekam da se otjeraju ovi haram sponzori kalsberg i mocart a dodju pravi halal :ljepota:
Častim te zbog ove izjave 🫡

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 30 jul 2023, 20:26

Truhlo je napisao/la:
30 jul 2023, 20:03
Moze klub izaci i reci napadamo prvo mjesto i cilj je ulazak u PL, ali nismo coravi jbt. Ako neko misli da se moze biti konkurentan i boriti za ulazak sa treceligaskim igracima, juniorima bez 20 minuta seniorskog nogometa, starohanima od 37 i 38 godina je lud. Ocigledno ce biti bezveze sezona 7, 8 mjesto i lagano bez srkleta.

Ljudi poderase ekipe iz arabije a nase amatere poderase sibenik i rudar sa 20% snage. Golman nam najbolji igrac, kraj price.
Stvarno mislis da je 7-8 mjesto realno? Ja mislim da možda 3 ekipe nogu biti ispred nas i to bez ikakvog preseravanja. Pa ne igraju Van Basteni za Zvijezdu, Bratstvo….

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jul 2023, 20:30

flash84 je napisao/la:
30 jul 2023, 20:26
Truhlo je napisao/la:
30 jul 2023, 20:03

Stvarno mislis da je 7-8 mjesto realno? Ja mislim da možda 3 ekipe nogu biti ispred nas i to bez ikakvog preseravanja. Pa ne igraju Van Basteni za Zvijezdu, Bratstvo….
Sloboda, Stupcanica, Rudar, Buducnost, Bratstvo, Tomislav, TOSK ce zavrsiti ispred nas na tabeli.

Ne igra van basten, igra Kobilica, Poturalic, Bozic, Smajic, Husic i ostala klapa federalna. Ko je gledao protiv kaknja vidio je kakvog majstora imaju u ekipi. Svaka ova ekipa ima majstora plus iskusne momke za ove lige.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 30 jul 2023, 20:31

De truhlo proući sebi nešto vrati nam se iz trollanja

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 30 jul 2023, 20:33

PonosniSmogovci je napisao/la:
30 jul 2023, 20:31
De truhlo proući sebi nešto vrati nam se iz trollanja
On se pogubio s tim. Počeo je sam sebe trollati...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 jul 2023, 20:47

Adnan33 je napisao/la:
30 jul 2023, 17:14
ASD je napisao/la:
30 jul 2023, 16:56
Adnan33 je napisao/la:
30 jul 2023, 15:22

U vezi Talhe Tabakovića da nije pretrčao više od 2km u karijeri, podaci sa GPS uređaja koji je nosio na jučerašnjoj utakmici:

- Ukupno pređena distanca na utakmici: 10.6km
- Pređena distanca u visokom intenzitetu: 2076m
- Max brzina sprinta: 31.09 km/h

Nadam se da će Čelik već u prvoj sezoni u PL BIH, 3-4 kvalitetna pojačanja i borba za ulazak je zagarantovana. Stupčanica je prošle godine prvu polusezonu bila daleko od borbe za vrh a na kraju su završili kao drugi na tabeli.
31 km/h je brzina sprinta kakva se ne viđa u Premijer ligi, a kamoli u Prvoj federalnoj.
U jednom trenutku (jednog) od sprinteva zabilježena je brzina od 31 km/h. Ako dobijem dozvolu, zalijepit ću vam statistiku iz sistema za igrača.

U svakom slučaju mora Talha raditi na sebi, pogotovo duel igra koja mu je od ranije problem, ali sam siguran da će klub i navijači biti zadovoljni sa njegovom učinkom, samo dok malo “nadođe” u seniorskom fudbalu. To je strašno fin i odgojen momak, iz divne bošnjačke porodice, pravu priliku u FK Sarajevu nikada nije dobio samo zato što iza svojih leđa nema “menadžere” koji ga guraju. Elem, dobio je priliku i na njemu je da je opravda. Bolje mu je 1000 puta igrati za FK Čelik, na Bilinom Polju i pred Robijašima, nego da čeka priliku za 1-5 minuta igre u Sarajevu (pitanje da li bi i to dobio ikad).
Druže nema šanse. Znaš li koja je to brzina. Toliko brzo ne može trčati nijedan reprezentativac.
Da si rekao 29 kilometara na sat. Rekao bih svaka čast, može igrati za Zrinjski.

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 30 jul 2023, 21:04

Ljudi treba krv propisati da bi se uslo Pl.
Klub sastavlja konce kako u sportskom igrackom tako i u upravnom djelu kluba.
Sve jos to treba posloziti i uozbiljiti ali krecemo se u pozitivnom smjeru
Ja bi iskreno volio da zamolim navijace ,forumase i upravu da se ne smjenjuje trener ako se zareda sa losim partijama nego da bude kontinuitet sa Duvnjakom dok naravno on ne odluci za promjenu sredine ili mi toliko prerastemo njegove realno skromno trenersko iskustvo i postanemo mnogo ozbiljniji i organizovanji klub. Nije sto ga gotivim vec iz prostog razloga sto mi u ovom trenutku nismo klasican klub sabran od placenika nego pokusavamo neki novi pristup igrackog kadra.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 jul 2023, 21:07

Misljenja sam da bi nam mozda bilo najbolje provesti jos jednu sezonu u federalnoj, osim u slucaju da negdje dobijemo neka jaca sredstva. Trenutno jos uvijek kuburimo sa dugovima i raznim zajebancijama. Ekipa je takva, kakva je, po meni u ovom trenutku i vise nego dobra. Trebao bi biti uskoro polugodisnji izvjestaj, pa cemo znati detaljniju sliku.

Meni, a vjerujem i vecini navijaca nije problem ostati jos jednu sezonu u ovoj ligi. Kada smo ovoliko izdrzali, jedna sezona manje/vise nista nam ne znaci. Receno je ako nam se otvori sansa za prvo mjesto, da cemo u zimskom roku uraditi sve da je i iskoristimo. Svakako nismo u situaciji da ulozimo neki ogroman novac u tim i onda da ne ostvarimo plasman, tek onda bi se jos vise ukopali. Ovako vise od pola godine mozes ustedjeti na platama tih jacih igraca sto bi doveo.

Svi ovdje gledaju povrsno, ali mora se sira slika gledati i pozadina koja je iza ove ekipe. Ova ekipa nije otisla na pripreme, ova ekipa je sklopljena sa skromnim budjetom, a isto tako vjerujem u ove momke. Jos se neke stvari moraju posloziti da mi PL mozemo igrati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 jul 2023, 21:15

redbull93 je napisao/la:
30 jul 2023, 21:07
Misljenja sam da bi nam mozda bilo najbolje provesti jos jednu sezonu u federalnoj, osim u slucaju da negdje dobijemo neka jaca sredstva. Trenutno jos uvijek kuburimo sa dugovima i raznim zajebancijama. Ekipa je takva, kakva je, po meni u ovom trenutku i vise nego dobra. Trebao bi biti uskoro polugodisnji izvjestaj, pa cemo znati detaljniju sliku.

Meni, a vjerujem i vecini navijaca nije problem ostati jos jednu sezonu u ovoj ligi. Kada smo ovoliko izdrzali, jedna sezona manje/vise nista nam ne znaci. Receno je ako nam se otvori sansa za prvo mjesto, da cemo u zimskom roku uraditi sve da je i iskoristimo. Svakako nismo u situaciji da ulozimo neki ogroman novac u tim i onda da ne ostvarimo plasman, tek onda bi se jos vise ukopali. Ovako vise od pola godine mozes ustedjeti na platama tih jacih igraca sto bi doveo.

Svi ovdje gledaju povrsno, ali mora se sira slika gledati i pozadina koja je iza ove ekipe. Ova ekipa nije otisla na pripreme, ova ekipa je sklopljena sa skromnim budjetom, a isto tako vjerujem u ove momke. Jos se neke stvari moraju posloziti da mi PL mozemo igrati.
Pa i da napadaš prvo mjesto i da nam je cilj ulazak ne možeš sa ovim igračkim kadrom biti prvi na kraju sezone.Tako da se ne pitamo samo mi i iduće sezone ako najavis napad na titulu niko ti ne garantuje opet da ces biti prvi.Nema Azota,Rudari B., Jahorina i ostali da ih nabijamo.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jul 2023, 21:22

Celicni je napisao/la:
30 jul 2023, 21:15
redbull93 je napisao/la:

Pa i da napadaš prvo mjesto i da nam je cilj ulazak ne možeš sa ovim igračkim kadrom biti prvi na kraju sezone.Tako da se ne pitamo samo mi i iduće sezone ako najavis napad na titulu niko ti ne garantuje opet da ces biti prvi.Nema Azota,Rudari B., Jahorina i ostali da ih nabijamo.
Bravo za komentar Celicni. Ne mozes ovdje objasniti nista. Neki ce progledati nakon 2, 3 kola, kada protivnicki treneri iskoluju duvnjaka kao joldic prosle sezone, samo sto ove sezone protiv joldica igras svako kolo, a ne 2 puta godisnje.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 jul 2023, 21:23

Celicni je napisao/la:
30 jul 2023, 21:15
redbull93 je napisao/la:

Da imamo kapacitet dovesti jace i masnije 💶 igrace, a pri tome priustiti sebi taj luksuz da ne izborimo pl, pa opet sljedece sezone uraditi isto.. Onda bi ih sigurno i sada doveli, a ne ovako do kupresa ne mozemo otici. Ova ekipa je sasvim ok, ukoliko bude sansa za pl na polusezoni, idu jaci igraci. Svi smo ovdje pametni nakon par prijateljskih utakmica, a mozda nas momci bas iznenade.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 jul 2023, 21:31

Ko li je napadač kojeg je Duvnjak najavio :hmmmmm:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.