Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Chinaglia
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 23:10

pa oni bi šutili i odali na taj način počast, ne vjerujem da bi oni navijali, a Fukare da šute .. pošto Fukare i BHF imaju dobre odnose, tj. bilo je odlično kad su bili protiv Izraela, pa i zbog toga, da ne bi možda došlo do ekscesa, kao, mi šutimo i odajemo počast, a vi navijate, kontaš? uglavnom, nebitno, došlo je do dezinformacije i biti će navijanje od drugog minuta :D

je l' nam halalite prvi minut? :urnebes:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 avg 2014, 23:20

Chinaglia je napisao/la:pa oni bi šutili i odali na taj način počast, ne vjerujem da bi oni navijali, a Fukare da šute .. pošto Fukare i BHF imaju dobre odnose, tj. bilo je odlično kad su bili protiv Izraela, pa i zbog toga, da ne bi možda došlo do ekscesa, kao, mi šutimo i odajemo počast, a vi navijate, kontaš? uglavnom, nebitno, došlo je do dezinformacije i biti će navijanje od drugog minuta :D

je l' nam halalite prvi minut? :urnebes:
Prvo moras shvatiti ako se odaje pocast nije uredu da se ti deres a ja sutim.To treba da se dostojanstveno izvede.I to sigurno nije bio nikakav nesporazum,zasto uopce koristis tu frazu.Nisi sigurno ti odlucivao,nego si procitao kao i svi mi.Vjerovatno su shvatili sta su namjeravali uraditi.
Doci ce vise "obicnih" gledalaca nego Fukara I BHF-a.E ja sam mislio na tu publiku.
nemam ti ja sta halaliti.Ja ne znam ni kada je utkamica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 avg 2014, 23:25

Island protiv Britanije rotirao samo 6 igraca :crazy:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 23:27

mirzatele je napisao/la:Island protiv Britanije rotirao samo 6 igraca :crazy:
Znaci tu smo negdje ;) Kljucno nam je da play odigra kako treba najvise Gordic i naravno da Mirzu isprate ili Sutalo ili Mitrovic bar do dvocifrenog ucinka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 avg 2014, 23:31

Chinaglia je napisao/la:je l' nam halalite prvi minut? :urnebes:
Šta se ti sad naslađuješ ovdje i provociraš jer nam je zasmetala moronska ideja da se šuti 23 minute?

Čuj je l' halalimo. :facepalm: Pamet prosipaj negdje drugo.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 23:32

gledaj druže, poginule momke neće žalit' publika (možda ružno zvuči, ali tako je, oni razmišljaju kao i većina neutralnih, sami pali, sami se ubili, samo što su još i ženu ubili) .. isto kao što Manijaci nisu navijali određen broj minuta kad je njihov član ubijen, tako isto bi i Fukare mogle da šute 23 minuta i da onda krenu navijat' .. to je apsolutno ista stvar, samo što bi eto većini zasmetalo jer je to na tekmi repke, još i košarka koja traje 40 minuta

opet ponavljam, ne vjerujem da su BHF na svoju ruku to napisali, jer opet kažem, ko su oni da u tuđoj kući određuju bilo šta? tj. oni mogu šutit' ako hoće, al' ne mogu to nametnut' Fukarama logično :D ako je to urađeno samovoljno, onda je to krajnje neozbiljno

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 avg 2014, 23:36

to je bila glupa ideja od pocetka i sva sreca pa se nece ostvariti
Stadioni,dvorane su za utakmice i navijanje,zna se gdje se zali i moli za umrle

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 16 avg 2014, 23:39

Ovo ideja je od Fukara koji su tu domacini,BHF samo to postuje.Slazem se da je moglo drugacije ali to je njihova odluka i oni ce ispostovati.I ja da imam prevoz do Tuzle bi 100% ispostovao tu odluku.
A ko hoce da navija neka navija.Ali izgleda da ne mozete bez BHF-a.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 23:41

Clutch je napisao/la:
Šta se ti sad naslađuješ ovdje i provociraš jer nam je zasmetala moronska ideja da se šuti 23 minute?

kakav si s glavom?

ta navodna odluka, kažem navodna jer je bila netačna, to Fukare nisu napisale ;) ne naslađujem se jarane, već sam rekao da se ne slažem s tom odlukom, ali ako bude, poštujem :!: ja sam vidio da su to BHF napisali, al' sam mislio da je to u dogovoru s Fukarama :D s obzirom da ću biti na tribini gdje su Fukare, jer tamo želim da budem jer želim da navijam, radio bih sve ono što i oni rade! ako bi oni šutili i ja bih, bez obzira što se ne slažem s tom odlukom, as simple as that

sutra se neće navijat' prvi minut, odat' će se počast poginulim momcima, je l' to u redu po vama? zato sam napisao je l' nam halalite prvi minut, ili i to ne smijemo?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 avg 2014, 23:42

ma ne znate ni vi sami ko ce odati pocast,na koji nacin.Sta ja dzaba pisem oko toga,nisam ja odlucivao.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 avg 2014, 23:44

Chinaglia je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

sutra se neće navijat' prvi minut, odat' će se počast poginulim momcima, je l' to u redu po vama? zato sam napisao je l' nam halalite prvi minut, ili i to ne smijemo?
I stavio " :urnebes: ". Al' dobro pravićemo se glupi, nebitno. Budi pozdravljen.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 16 avg 2014, 23:47

samo_lijevo je napisao/la:ma ne znate ni vi sami ko ce odati pocast,na koji nacin.Sta ja dzaba pisem oko toga,nisam ja odlucivao.
Biti ce samo prvi minut a onda ocekujte spektakl u reziji BHF-a i Fukara kao vodja navijanja i ostalih ljudi u Tuzli.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 23:51

Eno Beretka trazi prevoz po fb :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2014, 23:58

Clutch je napisao/la:I stavio " :urnebes: ". Al' dobro pravićemo se glupi, nebitno. Budi pozdravljen.
pa normalno da sam stavio, jer mi je smješno, urnebesno :D u prevodu, boli me **** da l' vam smeta ili ne, kontaš? čudna ste sorta, rekoh možda vam smeta i ta jedna minuta šutnje odavanja počasti ubicama kako vi neutralni kažete .. jer tobože, kako Fukare imaju obraza odat' počast drugovima s tribine, a BHF se solidarisat' s Fukarama ..

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 17 avg 2014, 00:27

normala da se treba odati pocast,realno 23 minute je puno,ali 1 min sasvim ok
Manijaci Zeljini

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 avg 2014, 00:39

Hocel biti RIP Hasko i Nevene, ili ce ubacit i Zinetu?

brazzo
Kontakt:

Re: $: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentat

Post Postao/la brazzo » 17 avg 2014, 00:40

Ja iskreno ne znam kakva je odluka donesena i da li je uopste bilo jer nisam u kontaktu s momcima. Ali fakat na ovom forumu ljudi lupetaju kako stignu a sve na osnovu poluinformacija u stvari spekulacija. Sve se uzima zdravo za gotovo i razglaba bez potrebe da se uopste promisli o tome.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 17 avg 2014, 00:46

Chinaglia je napisao/la:
Clutch je napisao/la:I stavio " :urnebes: ". Al' dobro pravićemo se glupi, nebitno. Budi pozdravljen.
pa normalno da sam stavio, jer mi je smješno, urnebesno :D u prevodu, boli me **** da l' vam smeta ili ne, kontaš? čudna ste sorta, rekoh možda vam smeta i ta jedna minuta šutnje odavanja počasti ubicama kako vi neutralni kažete .. jer tobože, kako Fukare imaju obraza odat' počast drugovima s tribine, a BHF se solidarisat' s Fukarama ..
:urnebes:

Ko je rekao da ne treba odati počast? Naravno da treba, i to je za svaku pohvalu.
Osuđivana je ideja da se počast odaje 23 minute. Da te podsjetim, košarkaška utakmica traje 40 minuta.

Eto mi mrzimo Tuzlu i Tuzlake pa zbog toga ovo sve. :rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 01:07

Clutch je napisao/la:Osuđivana je ideja da se počast odaje 23 minute. Da te podsjetim, košarkaška utakmica traje 40 minuta.
a da ja tebe podsjetim, također sam bio protivnik da se šuti 23 minute :!: ona rečenica sa smajlijem je sarkazam, jer kao što rekoh, ne bi me čudilo da i ova jedna minuta nekome zasmeta (kao što sam napisao, boli me **** ako nekome zasmeta), jer neko će reći zašto odavanje počasti "ubicama", a oni su naravno moralisti?! e to je problem, što takvi ne shvataju da će jedna navijačka grupa odati počast' stradalim drugovima
Clutch je napisao/la:Eto mi mrzimo Tuzlu i Tuzlake pa zbog toga ovo sve. :rol:
jebga, ne znam odakle si, ako si iz Sarajeva, različit' nam je mentalitet, drugačije razmišljamo i zato se nikad ne slažemo :D .. i kao takvi, uvijek koristimo priliku da jedni drugima nečim nos natrljamo

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.