Evo ovi nasi advokati iz uprave su mu se ponudili , treba covjeku pomoci da se uzme sve sa kamatom.Red je pomoci,ima covjek djecu,familiju,sevap je.Puna podrska Amaruledesma je napisao/la:Trpaa frajkoo i ne vadi ocam! Trenutno imam simpatije prema brki, veci neprijatelj željani nego mi pitari, pa jel?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bily pomozi brkimiky_hz je napisao/la:Evo ovi nasi advokati iz uprave su mu se ponudili pomoc da se uzme sve sa kamatom.Red je pomoci,ima covjek djecu,familiju,sevap je.Puna podrska Amaruledesma je napisao/la:Trpaa frajkoo i ne vadi ocam! Trenutno imam simpatije prema brki, veci neprijatelj željani nego mi pitari, pa jel?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa dobro al hajd se onda ti umjesto mene naguzi onim Zenicanima a ja odoh spavatOsim13 je napisao/la:Ovo je svakako i dalje činjenicasvrakino1921 je napisao/la:Oske zapamti molim teOsim13 je napisao/la:Eo reče Amar da Čelik ima bolji stadion, švrakino izdrži
NAJPERSPEKTIVNIJI STADION ZELJO IMA
Radim sutra BRATE MOJ DRUZE MOJ
Mogu samo reci Izdrzi Amare,nedaj Zelju nikom
AMAR OSIM : Čelik ima najbolji stadion !
GOLEM SI ČELIK !!!

GOLEM SI ČELIK !!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BRATE ne brini ništa podmazo sam sesvrakino1921 je napisao/la: Pa dobro al hajd se onda ti umjesto mene naguzi onim Zenicanima a ja odoh spavat
AVENIJA ZGUZI ME UMJESTO ŠVRAKINA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pod tackom 4 u subotu ce se razmatrati i promjenam imena nesto slicno kao sto je olimpik/c uradio da bi izbjegli placati porez.
Ide se sa prijedlogom F.k. Dubioza Kolektiv.
Ide se sa prijedlogom F.k. Dubioza Kolektiv.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- samoposteno
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la:Oske zapamti molim teOsim13 je napisao/la:Eo reče Amar da Čelik ima bolji stadion, švrakino izdrži
NAJPERSPEKTIVNIJI STADION ZELJO IMA
I gdje mene nađe
Ima da me @avenija i @bambus izbambusaju malo je rec
Valjda bi trebao bit za mene a ti me zavali
U ovom intervju se vidjelo da je željo u velikom khurcu.
Ne može čovjek ni izaći iz kuće na par sati, a da odmah ne propusti novi skandal našeg Čmeljkana! Jednom ih je otac izbacio u drugu ligu i sin je na dobrom putu! Samo kamatari Amare, opet će ti ga oni saugati..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sloboda i Zeljo se raspadaju postepeno, sreca pa je tu Čelik i Velez da donekle ocuvaju kvalitet ove lige 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Predlažem da održite skupštinu u Švedskom amfiteatru I. Odnekle ulaze golubovi, da se pos.eru Amaru na glavu. 
I nek mi neko od forumaša provjeri ima l' rezultata iz Ispitivanja mašinskih konstrukcija, trebao bi profa izbacit do subote.
I nek mi neko od forumaša provjeri ima l' rezultata iz Ispitivanja mašinskih konstrukcija, trebao bi profa izbacit do subote.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Osim13 je napisao/la:BRATE ne brini ništa podmazo sam sesvrakino1921 je napisao/la: Pa dobro al hajd se onda ti umjesto mene naguzi onim Zenicanima a ja odoh spavat
AVENIJA ZGUZI ME UMJESTO ŠVRAKINA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Predlažem da održite skupštinu u Švedskom amfiteatru I. Odnekle ulaze golubovi, da se pos.eru Amaru na glavu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Jedno pitanje za navijace Zelje, ali ako moze objektivno da se odgovori.
Prica mi dobar drug zeljovac koji je redovan na Jugu da se Zeljo prodaje. Zanima me je li istina i ako jeste koja je nominalna vrijednost prodaje.
Prica mi dobar drug zeljovac koji je redovan na Jugu da se Zeljo prodaje. Zanima me je li istina i ako jeste koja je nominalna vrijednost prodaje.
tuzlanska Sloboda
Ko? Oni? Ma djes to napisat,ni u buniluzlajci je napisao/la:Jedno pitanje za navijace Zelje, ali ako moze objektivno da se odgovori.
Istina je, kupuje ih jedna vijetnamsko-turska grupacija KAM ATA se zove.zlajci je napisao/la:Jedno pitanje za navijace Zelje, ali ako moze objektivno da se odgovori.
Zadnja izmjena: redbull93, dana/u 14 jun 2019, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa zavisi buraz. Čeliku su za onih 1:2 uzeli stoju, nas je ono silovanje i svr.šavanje po faci koštalo po' milje. Zavisi kakvu uslugu hoćeš od stare qrave.zlajci je napisao/la:Jedno pitanje za navijace Zelje, ali ako moze objektivno da se odgovori.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Admire ocemol jos cekat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.