FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pripazire vi na taj sarkazam da ne bi dobili ban.... To se ne tolerise na ovom forumu
ONOME ŠTO JE BILO LANI, SMIJE SE I VRANA.
SEDAM PUTA PADNI, OSAM PUTA USTANI !
SEDAM PUTA PADNI, OSAM PUTA USTANI !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
BordoArmy88 je napisao/la:Ma ti si lud, mi ako Evropu izborimo na konju smo, makar kroz kup!obiteljskicovjek je napisao/la:Ne znam zasto se svi nesto sustezu i sute, evo ja cu napisati: Ove sezone ekipa FKS se moze sasvim ravnopravno svrstati u prva tri favorita za osvajanje titule, naravno izuzimajuci prvog (po svim ocjenama eminentnih novinara u BiH) A zasto ne reci da ako nam se ukaze prilika iz drugog plana napadnemo i sami vrh PL.![]()
![]()
Znam da je tesko ali treba vjerovati. Senada zadnja umire.
![]()
![]()
![]()
- molotovljev
Ne mogu vise, dovoljno sam to radio pred derbi kad su vristali kako im repka uze pola ekipe a otislo igraca koliko i nasih i kad su vristali o mladosti a izasli mi i oni na teren sa igracima identicne starosti.molotovljev je napisao/la:Povraćaj Sabinjo šta ima veze, evo ja već 3 dana povraćam kao da sam pojeo nešto pokvareno...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- molotovljev
Ko oni brate, o kome pričaš ? Samo Saraj'vo...Sabinho je napisao/la:Ne mogu vise, dovoljno sam to radio pred derbi kad su vristali kako im repka uze pola ekipe a otislo igraca koliko i nasih i kad su vristali o mladosti a izasli mi i oni na teren sa igracima identicne starosti.molotovljev je napisao/la:Povraćaj Sabinjo šta ima veze, evo ja već 3 dana povraćam kao da sam pojeo nešto pokvareno...

F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Džemal je sutra na operaciji koljena...Suki46 je napisao/la:Zao mi je Berberovica ,nema ga ni u prijateljskim utakmicama ,izgleda da je kupio onaj Duhan-promet kod Ekonomskog fakulteta![]()
Njihovu je politiku nas drug podvaljivao po nasoj temi.molotovljev je napisao/la:Ko oni brate, o kome pričaš ? Samo Saraj'vo...Sabinho je napisao/la:Ne mogu vise, dovoljno sam to radio pred derbi kad su vristali kako im repka uze pola ekipe a otislo igraca koliko i nasih i kad su vristali o mladosti a izasli mi i oni na teren sa igracima identicne starosti.molotovljev je napisao/la:Povraćaj Sabinjo šta ima veze, evo ja već 3 dana povraćam kao da sam pojeo nešto pokvareno...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
jako bitna stvararena je napisao/la:veliki stručnjak igrao u radniku iz hadžićaHead je napisao/la:Seferovic je za Ikandea rekao da je to najbolji igrac koji ce zaigrati u ovoj ligi. Covjek je tu s njima svaki dan, prati i vodi treninge, kondicija, sve.
u kojem velikom klubu je igrao Jose Mourinho? npr?
nemoj u afektu pisati , izbroji do 10 pa onda...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Samo bih se nadovezao g-dine da Abdulah honorarno za izmišljenog Tana pere pare...jurisicduska je napisao/la:Ja se ne slažem, mislim da nam fale dva tri pojačanja ako ništa da se potučemo za Kup, a o tituli je brate nerealno maštati, znamo svi gdje nas je to dovodilo prošlih sezona. Nemojte da vas zavaraju novinski natpisi o kvalitetima naših pojačanja, sve su to srpski i hrvatski polovnjaci koji nemaju mjesta nigdje u ligi osim kod nas. Abdulah pere pare. Spustimo se na zemlju, ostanimo skromni u našim nadanjima za izlaskom na EURO scenu, pa ako i osvojimo taj kup onda smo na konju. Ja se samo nadam da nas neće puno u jedanaestom kolu nabušiti ostalo mi ništa teško ne pada.
- molotovljev
Šalu na stranu... ali mislim da će Ikande strašan biti i kao što neko reče mogli bi mi vrlo brzo zaboraviti Cimirota.
F.K.SARAJEVO
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bio je u ponedjeljak na Piroti, na poluvremenu ja izišo ispred stadiona kad on, papuče, šorc, maica neka. Ja se pozdravio s njim, reko haj' brate da zapalimo, evo od mene ćemo i izvadim ja motane, kaže ništa to ba, ja samo Marlboro derem, izvadi kutiju u njoj tri samo, kaže jaranu (neki bio s njim) je*o majku vidi ovo a kupio ih kad smo iz Sarajeva krenuli, morat ću smanjit malo.Pitaristok je napisao/la:Džemal je sutra na operaciji koljena...Suki46 je napisao/la:Zao mi je Berberovica ,nema ga ni u prijateljskim utakmicama ,izgleda da je kupio onaj Duhan-promet kod Ekonomskog fakulteta![]()

Ovu drugu rečenicu se zaje*avam (osim ovo do prvog zareza) vidi se da šepa i da ga noga je*e.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bratvanni je napisao/la:Evo mene opet, da vas pozdravim sve! posebno brata Mortema
MATEJ DELAC !!!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Halali al mu jarana ja vidio nisam, osim ako ne misliš na Barića...DrustveniParazit je napisao/la:Bio je u ponedjeljak na Piroti, na poluvremenu ja izišo ispred stadiona kad on, papuče, šorc, maica neka. Ja se pozdravio s njim, reko haj' brate da zapalimo, evo od mene ćemo i izvadim ja motane, kaže ništa to ba, ja samo Marlboro derem, izvadi kutiju u njoj tri samo, kaže jaranu (neki bio s njim) je*o majku vidi ovo a kupio ih kad smo iz Sarajeva krenuli, morat ću smanjit malo. :rolPitaristok je napisao/la:Džemal je sutra na operaciji koljena...Suki46 je napisao/la:Zao mi je Berberovica ,nema ga ni u prijateljskim utakmicama ,izgleda da je kupio onaj Duhan-promet kod Ekonomskog fakulteta![]()
Ovu drugu rečenicu se zaje*avam (osim ovo do prvog zareza) vidi se da šepa i da ga noga je*e.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli oni nas nabijujurisicduska je napisao/la:Ja se ne slažem, mislim da nam fale dva tri pojačanja ako ništa da se potučemo za Kup, a o tituli je brate nerealno maštati, znamo svi gdje nas je to dovodilo prošlih sezona. Nemojte da vas zavaraju novinski natpisi o kvalitetima naših pojačanja, sve su to srpski i hrvatski polovnjaci koji nemaju mjesta nigdje u ligi osim kod nas. Abdulah pere pare. Spustimo se na zemlju, ostanimo skromni u našim nadanjima za izlaskom na EURO scenu, pa ako i osvojimo taj kup onda smo na konju. Ja se samo nadam da nas neće puno u jedanaestom kolu nabušiti ostalo mi ništa teško ne pada.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
a ne znam druze, vecina danasnjih ekipa ima moderne bekove... mi mastamo o necemu sto je normalno. puzigaca da ima snage da se vrati nazad bio bi moderan bekTHEC je napisao/la:u modernom fudbalu jedan od njih se zove bek, drugi kriloamstaff je napisao/la:Šta znači moderan tip beka? Kojeg beka, ofanzivnog ili defanzivnog ? Pa danas svaka ekipa ima jednog ofanzivnog, a drugog defanzivnog beka... Ili većina velikih ekipa. Tako da ne znam šta znači moderan tip beka.a moderan tip beka znaci onaj igrac koji zna preci i na protivnicku polovicu a ne stajati samo na svojoj, i kad kazem preci na protivnicku polovicu onda na njoj nesto i napraviti, prodor, dobar centarsut pa nerijetko i sut, i takvi bekovi odavno postoje u svijetu no kod nas ih je vrlo malo, a jedan od takvih ti je Subic, ako si vidio onaj prodor protiv zelje, e izmdjeu ostalog i ono rade dobri bekovi, tj znaju naprijed napraviti problem protivnickoj ekipi

nama po meni trebaju kompletni bekovi koji igraju u oba pravca, a ne ovi alkosi tipa puzigaća I slično

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Žurio sam da odem cigare uzeti pa nisam ni primjećivo s kim je bio, samo se s njim pozdravio i to je to. Rekoh da se zajebavam za onaj drugi dio posta.Pitaristok je napisao/la:
Halali al mu jarana ja vidio nisam, osim ako ne misliš na Barića...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
pa to je to, ja ih zovem modernim bekovima samo iz razloga sto ih je u nasoj ligi skoro pa nemoguce vidjetiamstaff je napisao/la:a ne znam druze, vecina danasnjih ekipa ima moderne bekove... mi mastamo o necemu sto je normalno. puzigaca da ima snage da se vrati nazad bio bi moderan bekTHEC je napisao/la:u modernom fudbalu jedan od njih se zove bek, drugi kriloamstaff je napisao/la:Šta znači moderan tip beka? Kojeg beka, ofanzivnog ili defanzivnog ? Pa danas svaka ekipa ima jednog ofanzivnog, a drugog defanzivnog beka... Ili većina velikih ekipa. Tako da ne znam šta znači moderan tip beka.a moderan tip beka znaci onaj igrac koji zna preci i na protivnicku polovicu a ne stajati samo na svojoj, i kad kazem preci na protivnicku polovicu onda na njoj nesto i napraviti, prodor, dobar centarsut pa nerijetko i sut, i takvi bekovi odavno postoje u svijetu no kod nas ih je vrlo malo, a jedan od takvih ti je Subic, ako si vidio onaj prodor protiv zelje, e izmdjeu ostalog i ono rade dobri bekovi, tj znaju naprijed napraviti problem protivnickoj ekipi
hebibovic da zna igrati nazad bio bi to takodjer
![]()
nama po meni trebaju kompletni bekovi koji igraju u oba pravca, a ne ovi alkosi tipa puzigaća I slično

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 29 jul 2015, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
- HzHercegovac
- Kontakt:
pitari ode jedan iz prvog sastava , a nije Cimirot 

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- MortemHz
- Interni moderator